تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/09/09 - 23:49
کد خبر: 549437

برای نخستین‌بار و از سوی معاونت زنان؛

جایزه ملی دستگاه‌های برتر در حوزه زنان اهدا می‌شود

جایزه ملی دستگاه‌های برتر در حوزه زنان اهدا می‌شود

نخستین دوره «جایزه ملی دستگاه‌های برتر در حوزه زنان» از سوی معاونت ریاست‌جمهوری در امور زنان و خانواده با هدف ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی در تحقق عدالت جنسیتی هم‌زمان با میلاد حضرت زهرا (س) اهدا می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، جلسات هیات داوران این جایزه آغاز شده است و کمیته داوری متشکل از جمعی از اساتید دانشگاه و نماینده رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت مقام زن و روز مادر مسئولیت بررسی داده‌ها و نظارت بر روند ارزیابی دستگاه‌ها را برعهده دارند.

آتوسا مهردوست، مدیرکل امور هماهنگی معاونت زنان و خانواده و مسئول پیگیری این فرایند، درخصوص جلسه هیئت داوران با تشریح روند برگزاری این جایزه گفت: جایزه ملی دستگاه‌های برتر در حوزه زنان با هدف سنجش و ارتقای عملکرد دستگاه‌ها در زمینه عدالت جنسیتی طراحی شده و مجموعه‌ای از شاخص‌های تخصصی، مبنای ارزیابی قرار گرفته است.

وی ادامه داد: این جایزه با ایجاد سازوکاری رسمی برای پایش، رقابت و شفافیت، تجربه‌های موفق دستگاه‌ها را برجسته کرده و مسیر توانمندسازی زنان را در سطح ملی تقویت می‌کند، همچنین این فرایند، به تشویق نوآوری، افزایش پاسخ‌گویی و بهبود مداوم عملکرد دستگاه‌ها در حوزه زنان و خانواده منجر خواهد شد.

این جایزه برای نخستین‌بار و از سوی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده در سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) ( ۲۹ دی ماه ) اهدا و با ایجاد رقابت سالم و شفافیت، نقاط قوت و ضعف عملکرد در حوزه زنان دستگاه‌های اجرایی روشن می‌شود و فرصت برای اصلاح و نوآوری در سیاست‌ها و برنامه‌ها فراهم می‌شود. علاوه بر آن، معرفی تجربه‌های موفق، الگویی برای سایر دستگاه‌ها ایجاد می‌کند و مسیر پیشرفت در توانمندسازی زنان و خانواده‌ها را تسهیل می‌کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
در حمله موشکی ایران به کویت ۵ آمریکایی زخمی شدند
وثیقه‌گذاری سپرده نقدی برای وام‌ها مجاز شد
زمان دقیق برگزاری کنکور سراسری و ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد
همبستگی و همکاری کشورهای اسلامی ضامن صلح در منطقه است
واکنش ایران به جنگ سریع خواهد بود
شمارش معکوس برای تصمیم بزرگ
«ترامپ» تماس با تایوان را به بعد موکول کرد
رئیس جمهور آمریکا برای سومین بار در حال خیانت به دیپلماسی است
پاداش صرفه‌جویی جایگزین افزایش قیمت حامل‌های انرژی می شود
توقیف اموال ۳۴ نفر از عناصر مرتبط با رژیم صهیونیستی
افشاگری روزنامه آمریکایی درباره حملات امارات علیه ایران
نامه جدید فدراسیون فوتبال به فیفا
فیلم | دکتر فتانه تقی‌یاره: هر کشوری مسائل مختلفی دارد؛ بایستی مسائل کشور را به دانشگاه‌ها بدهیم تا حل کنند
نقشه راه جدید برای ۵ دانشگاه
فیلم | خضریان: توافقی که سایه جنگ را حفظ کند، منافع ملی را تأمین نمی‌کند
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
فیلم | رهبر شهید انقلاب: اجازه نمی‌دهم بیگانگان با مصالح ما بازی کنند
پرسپولیس پاسخ استقلال را با شکایت داد
امتحانات پایه‌های اول تا دهم از امروز آغاز می‌شود
تجاوزات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل علیه لبنان
فشارخون بالا چه بلایی سر ما می آورد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top