تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/09/11 - 12:16
کد خبر: 549593

امروز آخرین فرصت شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت پنجاه‌ودومین آزمون دستیاری

امروز آخرین فرصت شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت پنجاه‌ودومین آزمون دستیاری

فرصت شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت پنجاه و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی امروز ۱۱ آذر پایان می یابد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  مرحله تکمیل ظرفیت برای پنجاه و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی اجرا شده است و داوطلبانی که در مرحله اصلی مجاز به انتخاب رشته محل بوده و در اعلام نتایج مرحله اصلی مردود اعلام شده‌اند و یا به هر دلیل موفق به انجام انتخاب رشته محل نشده‌اند، می‌توانند تا امروز سه شنبه ۱۱ آذر نسبت به انتخاب رشته محل در مرحله تکمیل ظرفیت اقدام کنند.

براساس اعلام دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی ظرفیت تعیین شده برای مرحله تکمیل ظرفیت پنجاه و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی یک هزار و ۳۵۶ نفر تعیین شده است.

انتخاب رشته محل در مرحله تکمیل ظرفیت پنجاه و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی تنها از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی https://sanjeshp.ir انجام می‌شود.

براساس مصوبات نشست سی و ششمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مورخ ۷ فروردین ۱۴۰۱ شرط لازم برای قبولی در این مرحله، احراز ۹۰ درصد حد نصاب علمی رشته / محل مورد نظر است. داوطلبان با توجه به نمره و حدنصاب مرحله اصلی هر رشته محل، مجاز به انتخاب آن رشته محل هستند.

به بیان دیگر هر داوطلب در فرم انتخاب رشته محل خود قادر است تنها رشته محل‌هایی را مشاهده کند که ۹۰ درصد نمره حد نصاب آن رشته محل را کسب کرده باشد. کسب حد نصاب لازم در هر رشته محل به منزله پذیرش نهایی نیست و پذیرش نهایی براساس قوانین و مقررات مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته محل است.

تذکر ۱: داوطلبانی که با استفاده از سهمیه استعداد درخشان و استریت معدل و … در پنجاه و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی شرکت کرده‌اند، چنانچه تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ فارغ التحصیل شده باشند مجاز به انتخاب رشته محل هستند، در غیر این صورت شرکت ایشان در این مرحله تکمیل ظرفیت تخلف محسوب شده و براساس قوانین با آنها برخورد خواهد شد.

تذکر ۲: در این مرحله (تکمیل ظرفیت) بر اساس مصوبه جلسه ۹۰۴ مورخ ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی پذیرفته شدگان تمام دوره‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی، اعم از رایگان و غیر رایگان، چه در دانشگاه یا مؤسسه قبولی ثبت نام کرده و چه ثبت نام نکرده باشند، اجازه شرکت مجدد در پنجاه و سومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی را نخواهند داشت.

به گزارش مهر، پنجاه و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ برگزار شد. در این آزمون تعداد ۱۴ هزار و ۷۰۸ داوطلب ثبت نام کردند و ۱۲ هزار و ۲۵۷ نفر در آزمون حاضر بودند. نتایج اولیه در ۲۶ خردادماه ۱۴۰۴ منتشر و پس از انتخاب رشته محل داوطلبان واجد شرایط نتایج نهایی پذیرش ۶ شهریورماه ۱۴۰۴ منتشر شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عرضه مدل های جدید چت جی پی تی برای رقابت با گوگل
نقص‌های امنیتی در یک پیام‌رسان شماره تلفن‌ کاربران را فاش کرد
حضور پرشور دانشجویان عمره‌گزار در مراسم معنوی دعای کمیل
حضور پرشور دانشجویان عمره‌گزار در مراسم معنوی دعای کمیل
برگزاری جشن میلاد و مراسم عقد دانشجویی در کاروان‌های عمره دانشگاهیان
امیرسیاری: هوشیاری و حفظ ارزش‌ها مهم‌ترین راه مقابله با جنگ نرم است
عارف: عقب‌ماندگی سلامت الکترونیک باید جبران شود
علم الهدی: دشمن به دنبال تغییر هویت دینی و فرهنگی ملت ایران است
پوتین: سلام گرم من را به رهبر معظم برسانید/ تأکید بر حمایت از ایران
قطعی شدن پرتاب ۳ ماهواره سنجشی ایرانی در نخستین روزهای زمستان
شرط و شروط زلنسکی برای برگزاری انتخابات
پزشکیان: صلح با گفتگوی برابر و پایان تبعیض و انحصار جهانی محقق می‌شود
نوشابه‌های گازدار هیچ نقشی در بهبود حالت تهوع ندارند
دیدار نایب رئیس اتحادیه جهانی کشتی با رئیس کمیته ملی المپیک
حجت الاسلام رفعتی: حجاب سپر اخلاقی و تضمین‌کننده مسیر رشد انسان است
لازارینی: مردم غزه در اثر سامانه «بایرون» با مشقت جدید مواجهند
نشست صمیمی زوج‌های جوان عمره دانشجویی در مدینه برگزار شد
یک سوم رشد اقتصادی کشور به عهده دانشگاه‌ها است
چه کسانی نمی توانند در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ ثبت نام کنند
مادورو: ملت ونزوئلا هرگز تسلیم نخواهد شد
برگزاری نشست «پرتنش» کابینه در قدس در پی فشارهای آمریکا
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top