تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/09/19 - 00:03
کد خبر: 550115

اتوبوس و مترو پنجشنبه برای بانوان پایتخت رایگان شد

اتوبوس و مترو پنجشنبه برای بانوان پایتخت رایگان شد

معاون حمل‌ و نقل و ترافیک شهردار تهران از رایگان شدن حمل و نقل عمومی پایتخت به مناسبت میلاد حضرت زهرا(س) برای بانوان خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  محسن هرمزی در آستانه میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: استفاده از اتوبوس و مترو در پایتخت برای بانوان همزمان با روز بزرگداشت مقام زن و گرامیداشت منزلت مادر (پنج‌شنبه بیستم آذر) برای بانوان رایگان خواهد بود.

هرمزی با اعلام اینکه در حال حاضر ۱۴۳۴ بانوی شاغل در ۱۲ سازمان و شرکت زیرمجموعه این معاونت فعالیت می‌کنند، گفت: این حضور گسترده، نمونه‌ای موفق از مشارکت فعال بانوان در مدیریت شهری است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران، با تبریک ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها)، از تلاش‌های بانوان همکار در سازمان‌ها و شرکت‌ها و بانوان شاغل در ناوگان تاکسیرانی صمیمانه قدردانی کرد و با تأکید بر استمرار حمایت از مشارکت فعال بانوان در خانواده بزرگ معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران، از برگزاری مراسم جشنی به این مناسبت با حضور بانوان شاغل در این معاونت خبر داد.

وی از مدیریت شرکت کنترل کیفیت هوا توسط یک بانو، حضور دو مدیرکل بانو از میان ۳ مدیرکل ستادی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و تصدی ۳۰ درصد از پست‌های مدیریتی این معاونت توسط بانوان خبر داد و گفت: علاوه بر این، حدود هزار بانوی تاکسیران نیز در سطح شهر تهران، مشغول خدمت‌رسانی به شهروندان هستند.

هرمزی این حضور پررنگ را نشان‌دهنده نقش کلیدی بانوان در ارائه خدمات حمل‌ونقل شهری و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان دانست و تأکید کرد: بخش قابل توجهی از پایش لحظه‌ای جریان ترافیک و کنترل هوشمند شبکه معابر از طریق دوربین‌های نظارتی نیز توسط بانوان صورت می‌گیرد.

معاون شهردار تهران با تأکید بر نقش درخشان بانوان در عرصه‌های مدیریتی و عملیاتی پایتخت، اعلام کرد: اگرچه برخی حوزه‌های حمل و نقل و ترافیک، ماهیتی مردانه دارند اما حضور بانوان در این مجموعه، نه تنها چشمگیر بلکه اثرگذار و الهام‌بخش است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«بسنت» از مذاکره با مقام چینی درباره دیدار ترامپ شی خبر داد
المشاط: معادله جدید در برابر ریاض، تشدید تنش در برابر تشدید تنش است
قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
گزارش‌هایی درباره توقف عراقچی در دوحه
رشیدیان: رایزنی‌ها برای سفرهای عمره از نیمه مهر آغاز می‌شود
عراقچی به نیویورک رفت
الزیدی: عراق با چالش‌های اقتصادی مواجه است
کاظمی: مدارس غیردولتی را حذف می‌کنیم
سازماندهی اطلاعات نزدیک به ۴۰ هزار پایان‌نامه ایرانیان خارج از کشور در ایرانداک
دریادار سیاری: دشمن مجبور است با ناکامی و آبروریزی منطقه را ترک کند
هشدار قرارگاه خاتم‌ به آمریکا و کشورهای منطقه: خطا کنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرید
پزشکیان به نیویورک می‌رود
ماموریت «تدوین راهبردهای ملی مهاجرت» به دانشگاه علامه طباطبائی واگذار شد
«آیین‌نامه جدید مقطع دکتری عمومی پزشکی» ابلاغ شد
حرکت جهاد دانشگاهی در مسیر تقویت پیوند دانشگاه، دانشجو و جامعه
آغاز زمان حذف و اضافه دانشگاه آزاد از شنبه
پزشکیان: جلسات افزایش مبلغ کالابرگ در حال برگزاری است/انتقاد از دولت در حرف، آسان است
صنعا: بیش از ۳۱۸ کشتی از باب‌المندب عبور کردند
هشدار صنعا درباره تعطیلی فرودگاه‌های عربستان
نفتکش‌ها از محله شهران خارج می‌شوند/ پل اختصاصی انبار نفت شهران در مسیر بهره برداری
جزئیات خرید ارز واردات با اوراق گام/ الزام پرداخت نقدی برداشته شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top