تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/09/19 - 11:22
کد خبر: 550147

تورم اقلام خوراکی‌ در دولت پزشکیان سه برابر شد/ بازگشت به تنظیمات دولت روحانی

تورم اقلام خوراکی‌ در دولت پزشکیان سه برابر شد/ بازگشت به تنظیمات دولت روحانی

سید مصطفی موسوی‌نژاد با مقایسه روندهای تورمی دو دولت اخیر، از بازگشت دوباره شاخص‌های تورم به مسیر صعودی خبر داد و تأکید کرد که عملکرد اقتصادی دولت چهاردهم «شبیه بازگشت به تنظیمات دولت روحانی» است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سید مصطفی موسوی‌نژاد، کارشناس اقتصادی، مطرح کرد: نرخ تورم سالانه در ۱۶ ماه پایانی دولت شهید رئیسی از ۴۹ درصد به ۳۳ درصد رسید؛ یعنی ۱۶ واحد درصد کاهش در این بازه زمانی ثبت شد تا اینکه در دی و بهمن‌ماه سال گذشته به ۳۲ درصد می‌رسد، اما مجدداً روند افزایشی نرخ تورم آغاز می‌شود که آبان‌ماه امسال به ۴۰.۴ درصد رسید، یعنی طی کمتر از یک سال ۸ واحد درصد تورم افزایش یافت.

وی افزود: نرخ تورم بخش صنعت که در بهار ۱۴۰۰ حدود ۱۰۰ درصد بود، در دولت سیزدهم به حدود ۲۰ درصد کاهش یافت؛ یعنی ۸۰ واحد درصد کاهش طی مدت کوتاه. با این حال، در دولت آقای پزشکیان، نرخ تورم بخش صنعت دوباره از محدوده ۲۰ درصد به ۴۵ درصد در بهار امسال رسیده که تقریباً دو برابر شد.

او گفت: در حوزه خوراکی‌ها و مواد غذایی که مردم بیشترین فشار را از آن احساس می‌کنند، تورم نقطه‌به‌نقطه در شهریور ۱۴۰۰، یعنی زمان آغاز دولت شهید رئیسی، ۶۱.۶ درصد بود و تا شهریور ۱۴۰۳ به ۲۳ درصد کاهش یافت. با آغاز دولت چهاردهم، تورم نقطه‌ای خوراکی‌ها دوباره صعودی شد و در آبان امسال به ۶۶ درصد رسید.

موسوی‌نژاد در پایان تأکید کرد: عملکرد دولت چهاردهم در ۱۵ گذشته نشان می‌دهد که انگار دکمه «بازگشت به تنظیمات کارخانه» یا «بازگشت به تنظیمات دولت روحانی» زده شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top