تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/09/19 - 15:17
کد خبر: 550160

«هر شش ثانیه یک نفر» در جشنواره «سینما حقیقت» به روی پرده می‌رود؛ روایتی از رنج جهانی در قاب مستند

«هر شش ثانیه یک نفر» در جشنواره «سینما حقیقت» به روی پرده می‌رود؛ روایتی از رنج جهانی در قاب مستند

مستند سینمایی «هر شش ثانیه یک نفر» به تهیه‌کنندگی دکتر سید محمدحسین چاوشیان و کارگردانی مائده حدادیان، محصول مشترک مؤسسه خانواده اسلامی و تربیت معنوی «خاتم» و گروه مستند شبکه افق سیما، در نوزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی «سینما حقیقت» روی پرده می‌رود. این اثر که به بررسی ریشه‌ها و پیامدهای یک بحران جهانی می‌پردازد، پنجشنبه این هفته در پردیس سینمایی ملت به نمایش درخواهد آمد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ این مستند که حاصل پژوهشی عمیق توسط دکتر مجید کافی، دکتر فاطمه سادات رازقی و دکتر سید محمدحسین چاوشیان است، تلاش دارد تا با نگاهی دقیق و مستند، ابعاد تلخ خودکشی نوجوانان را به تصویر بکشد.

دکتر سید محمدحسین چاوشیان تهیه کننده این اثر و مائده حدادیان کارگردانی این اثر را بر عهده داشته و مسعود زارعیان به عنوان مشاور کارگردان در فرآیند ساخت ایفای نقش کرده است. تصویربرداری این اثر بر عهده رضا عزیزفرخانی بوده و مرتضی غیور وظیفه صدابرداری را انجام داده است. تدوین نهایی این فیلم توسط مهرداد عسکری صورت گرفته و حسن مهدوی نیز طراحی و ترکیب صدا را بر عهده داشته است؛ همچنین سامان مجد وفایی مسئولیت اصلاح رنگ و نور را بر دوش کشیده است.

مؤسسه «خاتم مدیا» به عنوان مجری طرح، این فیلم را به سرانجام رسانده است. دکتر فاطمه سادات رازقی علاوه بر پژوهش، به عنوان مشاور علمی نیز در کنار تیم حضور داشته‌اند.

زمان و مکان اکران:

علاقه‌مندان می‌توانند برای تماشای این مستند در نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینما حقیقت»، روز پنجشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۰۰ به پردیس سینما گالری ملت، سالن استاد نصیریان مراجعه نمایند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ارائه تسهیلات بانکی به دانش‌آموزان در طرح مهارت ملی به زودی
جهش ۱۰ برابری هزینه بیمه نفتکش‌ها در پی ناامنی تنگه هرمز
حکم اعدام ۲ عامل جنایت میدان علیخانی اصفهان در کودتای دی‌ماه اجرا شد
روایت AFC از جام جهانی ایران
پشت پرده تب هواداری بلاگرها چیست؟
تقلای امارات برای کاهش تنش با ایران
خط لوله شرق‑غرب عربستان به بن‌بست رسید
دقیق‌تر از همیشه / روایتی جدید از شکست محاسبات واشنگتن
بخش‌ کمتر دیده شده کارنامه اکبر عبدی
اگر شریان اینترنت جهان در باب‌المندب قطع شود
بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حرم امام علی (ع) برگزار شد
اکونومیست: حمله زمینی آمریکا به ایران نامحتمل است
دانشگاه نسل سوم و پایان عصر مدرک‌گرایی
شانس یک مدال طلا برای ایران/ ۳ فرنگی‌کار حذف شدند
دانش‌آموزان بازمانده مدرسه میناب بورسیه شدند
عارف: توسعه علم و فناوری، راهبرد اصلی دولت در دوران پساجنگ است
مسکو: ایران از توانمندی‌های لازم برای دفاع از خود برخوردار است
اسامی اپلیکیشن‌های دوراپزشکی غیرمجاز منتشر شد
بازداشت هسته‌های وابسته به اوکراین و عامل حمله به تأسیسات عراق
ضدانقلاب به قربانی جنایت زلنسکی «جاویدنام» نمی‌گوید؟
پهپادهای ما با موفقیت به اهداف خود در عربستان اصابت کردند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top