تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/09/23 - 23:51
کد خبر: 550401

فرار رو به جلوی صالحی امیری

فرار رو به جلوی صالحی امیری

آقای وزیر گردشگری در حالی از اشاره به نسبت خویشاوندی خود با خواهرزاده‌ای که یک ابر بدهکار بانکی بوده و در فساد لیزینگ رایان سایپا نقش داشته، طلبکار شده که پیش‌تر با همین فرد در پرونده‌ای در شعبه ۱۰۵۷ دادگاه کیفری دو مجتمع قضایی کارکنان دولت تهران سابقه محکومیت دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» علی خضریان، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی: جناب صالحی امیری! اگر در سال ۹۵ درباره پرونده سازمان اسناد و کتابخانه ملی سکوت نمی‌شد، امروز شاهد تکرار همان الگوها نبودیم.

خاطرتان هست که در زمان تصدی جناب وزیر بود که طبق گزارش سازمان بازرسی کل کشور مبنی بر مداخله مقام دولتی در معاملات به اتفاق خواهر و خواهرزاده رأیی صادر شد.

آقای وزیر گردشگری در حالی از اشاره به نسبت خویشاوندی خود با خواهرزاده‌ای که یک ابر بدهکار بانکی بوده و در فساد لیزینگ رایان سایپا نقش داشته، طلبکار شده که پیش‌تر با همین فرد در پرونده‌ای در شعبه ۱۰۵۷ دادگاه کیفری دو مجتمع قضایی کارکنان دولت تهران سابقه محکومیت دارد.

اگر همان موقع با متخلفان برخورد قاطع و بازدارنده‌ای صورت می‌پذیرفت، الآن گرفتار اقدامات نجومی خواهرزاده جناب صالحی امیری نبودیم و ایشان نیز طلبکارانه با فرار روبه‌جلو و باهدف بستن دهان نمایندگان مجلس، دست به شکایت نمی‌زدند.

ان‌شاءالله در مجلس پیگیری خواهیم کرد تا با ورود به‌موقع دستگاه‌های نظارتی و قضایی تراژدی بانک آینده و... برای فسادی که در لیزینگ رایان سایپا رقم خورده است، تکرار نشود. و از آقای پزشکیان می‌خواهم به سوگندی که خوردند پایبند باشند و دستور اکید پیگیری دهند تا سره از ناسره مشخص گردد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
محبوب‌ترین مدل‌های لباس بچه گانه در سال ۱۴۰۵
بیمه آسیا چه خدمات دندانپزشکی را پوشش می‌دهد؟
مقایسه چهار کتاب پرفروش زیست جامع کنکور
۶ لپ تاپ گیمینگ استوک که خریدشان پشیمانتان می کند
مترو در شهرهای مختلف؛ از اخبار روز تا اطلاعات کاربردی
قیمت برنج هاشمی امروز در تهران؛ استعلام شفاف و مستقیم از کارخانه
بهترین ابزارهای رزومه ساز در سال ۲۰۲۶
ادعاهای مکرر ترامپ علیه ایران صحت ندارد
۱۴۸ هزار میلیارد تومان جرایم مالیاتی بنگاه های آسیب دیده بخشوده شد
مشکل آمریکا با ایران و ایرانی است
شیوه جدید پذیرش دانشجو در دوره های «هم‌آموز» کلید خورد
حل معادله چندوجهی تعیین ظرفیت پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی کنکور ۱۴۰۵
مردم از نتایج تیم ملی فوتبال رضایت ندارند
افزایش بهای جهانی طلا و نقره در معاملات بازار فلزات گران‌بها
ترامپ از انتخاب سخنگوی جدید کاخ سفید خبر داد
مبلغ کالابرگ در مهرماه افزایش می‌یابد؟
جانشین آسانی در ترکیب استقلال مشخص شد
حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان ممنوع شد
گذر کاخ سفید برای بزک چهره غرب به آکروپولیس افتاد!
شروط ایران در «طرح ۷ روزه» پابرجاست
افزایش چشمگیر کاربران وفادار به سکوهای ایرانی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top