تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/09/25 - 00:07
کد خبر: 550447

الحاق ۸ هواپیمای جدید به ناوگان هوایی کشور

الحاق ۸ هواپیمای جدید به ناوگان هوایی کشور

سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری با تأکید بر اینکه صنعت هوانوردی در لبه فناوری قرار دارد و بیشترین فشار تحریم‌ها را تحمل می‌کند، گفت: طی هفته‌های اخیر ۸ فروند هواپیما به ناوگان هوایی اضافه شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ ابوذر شیرودی سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری در نشست خبری با بیان اینکه صنعت هوانوردی از جمله صنایع لبه فناوری است، اظهار کرد: به همین دلیل تحریم‌ها در این بخش پررنگ‌تر و قابل لمس‌تر از سایر حوزه‌هاست، اما با وجود این محدودیت‌ها، صنعت هوایی کشور همچنان پویا و فعال است و مسیر توسعه خود را ادامه می‌دهد.

وی افزود: امروز توانمندی‌های داخلی در حوزه‌های مختلف به‌ویژه تعمیر و نگهداری هواپیماهای موجود به سطح مناسبی رسیده است؛ به‌گونه‌ای که از برخی کشورهای همسایه نیز درخواست‌هایی برای انجام تعمیرات و خدمات نگهداری هواپیماهای آنها دریافت کرده‌ایم و این خدمات در داخل کشور ارائه می‌شود.

سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به اقدامات اخیر برای تقویت ناوگان هوایی کشور گفت: طی هفته‌های گذشته حدود 2 هزار صندلی به ظرفیت حمل‌ونقل هوایی افزوده شده که این افزایش ظرفیت از محل ورود 8 فروند هواپیما و همچنین بازگشت بخشی از هواپیماهایی که از چرخه پروازی خارج شده بودند، محقق شده است.

شیرودی تأکید کرد: تمام تلاش ما این است که این ظرفیت در ادامه نیز افزایش یابد تا پاسخگوی نیاز سفرهای هوایی مردم باشیم.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات انجام‌شده در دولت چهاردهم تصریح کرد: در حوزه خرید، نقل‌وانتقال و صدور مجوزهای مورد نیاز هواپیماها، روندها با جدیت در حال پیگیری است و در همین چارچوب، نخستین پرواز یک فروند هواپیمای پهن‌پیکر نیز انجام شده که می‌تواند نقش مؤثری در ارتقای توان ناوگان هوایی کشور داشته باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاکید عراقچی بر اهتمام ایران برای اجرای تفاهمات بین ایران و بلاروس
امضای ۳ سند همکاری بین ایران و بلاروس
ورزشگاه اختصاصی بانوان در قم احداث شود
عراقچی: با بلاروس برای نقشه راه همکاری برای یک سال آینده توافق کردیم
رد ادعا درباره جزایر ایرانی در بیانیه پایان سفر وزیر خارجه چین به امارات
رونمایی از دستاوردهای پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای +عکس
اضطراب امتحان؛ بحران خاموش نظام آموزشی
مفتح: هیچ متفکری مخالف پیوند حوزه و دانشگاه نیست
۶۰ درصد تهرانی‌ها دچار کم‌تحرکی‌اند
دیدار عراقچی با همتای بلاروسی
روایت مدیر تیم آلومینیوم از ماجرای درگیری با سروش رفیعی
دیدار غریب آبادی با سرپرست وزارت خارجه بنگلادش
اسلامی: ۵۶ کشور متقاضی محصولات هسته‌ای ایران هستند
دیدار عراقچی با لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس
وزیر کشور: قیمت ‌کالاهای اساسی را تثبیت می‌کنیم
انتقاد صریح وزیر آموزش‌و‌پرورش؛ کنکور، انحراف راهبردی نظام تربیتی
عارف: دستاوردهای ارزشمندی در انرژی هسته‌ای ‌کسب کرده‌ایم
چگونه دانشگاه‌ها با روش‌های نوین ارتباطی، وفاداری دانشجویان را افزایش می‌دهند؟
تفحص از عملکرد مدیریت دانشگاه فرهنگیان کلید خورد
بزرگداشت جعفر دهقان برگزار می‌شود
سانا ارتباط؛ مرجعی برای تأمین تخصصی تجهیزات شبکه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top