تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/09/25 - 00:42
کد خبر: 550459

تفحص از عملکرد مدیریت دانشگاه فرهنگیان کلید خورد

تفحص از عملکرد مدیریت دانشگاه فرهنگیان کلید خورد

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از کلید خوردن طرح تحقیق و تفحص از عملکرد مدیریت دانشگاه فرهنگیان کشور، خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ احسان عظیمی‌راد سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم، از کلید خوردن طرح تحقیق و تفحص از عملکرد مدیریت دانشگاه فرهنگیان کشور در مجلس خبر داد.

وی با بیان اینکه تفحص از عملکرد مدیریت دانشگاه فرهنگیان کشور به امضای 50 تن از نمایندگان رسیده است، گفت: این طرح تفحص در 14 محور تهیه و تدوین شده که در صورت تصویب همه این محورها باید بررسی و روشن شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه این طرح تحقیق و تفحص برای طی کردن روند قانونی تقدیم هیئت رئیسه مجلس شده است، اظهار کرد: طبق آیین‌نامه داخلی طرح تفحص از عملکرد مدیریت دانشگاه فرهنگیان کشور  باید به کمیسیون مربوطه یعنی کمیسیون آموزش و تحقیقات ارجاع شود.

لازم به ذکر است که پیش از این نیز طرح سوال از وزیر آموزش و پرورش با موضوع «چرایی عدم مدیریت وزیر در انتصابات سیاسی وزارتخانه، دانشگاه فرهنگیان و برخی از ‌شهرستان‌ها» در مجلس کلید خورده است.

طبق ماده 212 آیین‌نامه داخلی هرگاه نماینده‌ای، تحقیق و تفحص در هر‌یک از امور کشور را لازم بداند تقاضاى خود را به‌صورت کتبی به هیئت رئیسه مجلس تسلیم نموده و هیئت رئیسه ظرف چهل و هشت ساعت آن را به کمیسیون تخصصى ذىربط جهت رسیدگى ارجاع مىنماید. کمیسیون موظف است حداکثر ظرف دو هفته از تاریخ وصول، اطلاعاتى را که در این زمینه کسب نموده در اختیار متقاضى یا متقاضیان قرار دهد.

همچنین طبق آیین‌نامه داخلی، در صورت تصویب انجام تحقیق و تفحص، موضوع به همان کمیسیون تخصصى ذىربط جهت رسیدگى ارجاع می‌گردد.

کمیسیون موظف است در مدت بیست روز اعضای هیئت تحقیق و تفحص را که حداقل یازده وحداکثر پانزده نفر خواهند بود از بین نمایندگان تعیین و به رئیس‌مجلس جهت صدور ابلاغ معرفى نماید؛ اعضای هیئت از میان خود یک رئیس، دو نائب‌رئیس و یک دبیر انتخاب می‌کنند. هیئت حداکثر در مدت یک ‌ماه پس از پایان مهلت تحقیق و تفحص، گزارش خود را به کمیسیون تسلیم مىنماید. کمیسیون موظف است ظرف یک ‌ماه گزارش هیئت را در جلسه مشترک اعضای کمیسیون و هیئت مطرح و گزارش نهائی را جهت قرائت در مجلس برای مدت نیم‌ ساعت تنظیم و پس از تصویب به هیئت رئیسه ارسال نماید. قبل از رأی‌گیری در رابطه با گزارش نهائی، وزیر یا مقام مسئول از عملکرد خود دفاع خواهد کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۲۶ درصد مرگ‌‌های تصادفات قابل پیشگیری است
افزایش مصدومان واژگونی اتوبوس در محور اصفهان-نطنز
طرح شیر مدارس بلاتکلیف در سال تحصیلی جدید
ایران خواستار فرآیند شفاف و فراگیر در انتخاب دبیرکل سازمان ملل شد
تیراندازی سیدنی؛ از رد پای داعش تا سناریوی «پرچم دروغین» صهیونیست‌ها
قالیباف: کنکور بحثی علمی است، نه جریانی
دیدار لاریجانی با مشاور رهبر انقلاب
آغاز بلیت‌فروشی دیدار تراکتور و پرسپولیس
۶ هزار حساب مشکوک در بازار ارز مسدود شد
آنفلوانزا در برخی استان‌ها کاهشی شد
تاکید عراقچی بر اهتمام ایران برای اجرای تفاهمات بین ایران و بلاروس
امضای ۳ سند همکاری بین ایران و بلاروس
ورزشگاه اختصاصی بانوان در قم احداث شود
عراقچی: با بلاروس برای نقشه راه همکاری برای یک سال آینده توافق کردیم
رد ادعا درباره جزایر ایرانی در بیانیه پایان سفر وزیر خارجه چین به امارات
رونمایی از دستاوردهای پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای +عکس
اضطراب امتحان؛ بحران خاموش نظام آموزشی
مفتح: هیچ متفکری مخالف پیوند حوزه و دانشگاه نیست
۶۰ درصد تهرانی‌ها دچار کم‌تحرکی‌اند
دیدار عراقچی با همتای بلاروسی
روایت مدیر تیم آلومینیوم از ماجرای درگیری با سروش رفیعی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top