تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/09/26 - 09:51
کد خبر: 550530

علی خضریان، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس عنوان کرد؛

حادثه سیدنی می‌تواند سناریوی مظلوم‌نمایی صهیونیست‌ها باشد

حادثه سیدنی می‌تواند سناریوی مظلوم‌نمایی صهیونیست‌ها باشد

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: احتمال دارد حادثه اخیر سیدنی با نقش‌آفرینی سرویس‌های امنیتی غرب و صهیونیست‌ها، در راستای مظلوم‌نمایی و انحراف افکار عمومی از کشتار مسلمانان طراحی شده باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی خضریان در واکنش به حمله خشونت‌آمیز اخیر در سیدنی استرالیا که منجر به کشته و زخمی شدن جمعی از افراد شد، با محکوم کردن این حادثه، اظهار کرد: فارغ از اینکه این اقدام تروریستی توسط کدام جریان صورت گرفته باشد، جمهوری اسلامی ایران هرگونه اقدام تروریستی را در هر نقطه‌ای از جهان محکوم می‌کند و فرقی نمی‌کند این اقدام علیه مسلمانان، مسیحیان یا یهودیان باشد.

وی ادامه داد: از این منظر برای ما تفاوتی وجود ندارد و موضع شفاف جمهوری اسلامی ایران، محکومیت همه اقدامات تروریستی است. بر این اساس، اتفاقی که در سیدنی استرالیا رخ داد و علیه یهودیان بود، به‌طور قطع محکوم می‌شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در عین حال، معتقدم جریانی در دنیا به‌دنبال آن است که با زنده نگه داشتن اقدامات یهودستیزانه، به اقدامات صهیونیست‌ها در کشتار مسلمانان مشروعیت ببخشد؛ از این زاویه، این حادثه برای بنده مشکوک است.

وی با اشاره به واکنش‌های بین‌المللی پس از این اتفاق، تصریح کرد: آن‌هایی که در دنیا این اتفاق را محکوم می‌کنند، خوب است در کنار آن، کشتار مسلمانان در غزه، در نقاط مختلف دنیا و در جنوب لبنان را نیز محکوم کنند، تا این محکومیت‌ها برداشت مذهبی یا قومی پیدا نکند؛ همان‌گونه که جمهوری اسلامی ایران اینگونه رفتار می‌کند. بنابراین، آن‌ها نیز نباید حقوق بشر را طبقه‌بندی و درجه‌بندی کنند و لازم است برای همه انسان‌ها دل بسوزانند.

خضریان ادامه داد: من یک احتمال دیگر را نیز مطرح می‌کنم؛ همان‌طور که گروه‌های تروریستی فعال در منطقه غرب آسیا در سال‌های اخیر، چه در عراق و چه در سوریه، تحت عنوان داعش و سایر گروه‌ها، دست به کشتار جمعی و اقدامات تروریستی زدند و بعدها مشخص شد که پشت صحنه آن‌ها جریان‌های صهیونیستی و سرویس‌های اطلاعاتی غرب، به‌ویژه آمریکا، نقش جدی داشته‌اند، این احتمال را می‌دهم که در این واقعه نیز نقش سرویس‌های امنیتی و جاسوسی غربی‌ها و همچنین صهیونیست‌ها وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: هدف از چنین اقداماتی می‌تواند ایجاد نوعی مظلوم‌نمایی در سطح جهانی برای صهیونیست‌ها باشد؛ مظلوم‌نمایی‌ای که می‌خواهند از طریق آن، جنایاتی را که علیه مسلمانان و ملت‌های منطقه، به‌ویژه کودکان و زنان مظلوم غزه، طی سال‌های اخیر مرتکب شده‌اند، تحت‌الشعاع قرار دهند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: برداشت بنده این است که اگر دولت استرالیا با دقت و جدیت بیشتری ابعاد اطلاعاتی و امنیتی این حادثه را بررسی کند، احتمالاً به چنین موضوعاتی نیز دست خواهد یافت؛ توصیه می‌کنم این بُعد از داستان فراموش نشود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top