تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/09/27 - 00:21
کد خبر: 550582

ایجاد بیش از ۲۰۰ هکتار زیرساخت علمی و فناورانه در تهران با محوریت نخبگان

ایجاد بیش از ۲۰۰ هکتار زیرساخت علمی و فناورانه در تهران با محوریت نخبگان

شهردار تهران با تأکید بر اینکه نخبگان سرمایه‌های راهبردی کشور هستند، از ایجاد بیش از ۲۰۰ هکتار زیرساخت علمی، فناورانه و نوآورانه در نقاط مختلف پایتخت خبر داد و گفت: عبور از مشکلات کشور تنها با تکیه بر توان داخلی، علم و ایمان جوانان امکان‌پذیر است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ علیرضا زاکانی شهردار تهران در همایش تقدیر از نخبگان و خانواده‌های آنان ضمن ابراز خرسندی از حضور در این مراسم گفت: افتخار می‌کنم که در خدمت جوانان و نخبگانی هستم که آینده کشور را خواهند ساخت. انقلاب اسلامی بر پایه خودباوری متکی بر ایمان و عقلانیت شکل گرفته و همین ترکیب، پدیده‌ای نجات‌بخش برای فتح قله‌های افتخار و پیشرفت ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه جوانان ایرانی همواره در خلاقیت، تیزهوشی و دانش پیشگام بوده‌اند، افزود: پیام ملت ایران به جامعه جهانی، صلح، دوستی، توجه به انسانیت و رشد و تعالی همه ملت‌هاست؛ پیامی که برخلاف نگاه‌های سلطه‌گرانه تاریخی است و نمی‌پذیرد که بخشی از جهان محروم بماند تا عده‌ای محدود بهره‌مند شوند.

شهردار تهران با اشاره به مواجهه کشور با چالش‌ها و فشارهای مختلف تصریح کرد: برخی معتقدند باید برای اندکی آرامش، استقلال و عزت خود را واگذار کنیم و برخی دیگر تنها مسیر مقاومت همراه با هزینه را پیشنهاد می‌دهند، اما راه سومی وجود دارد؛ راهی که هم استقلال و عزت حفظ می‌شود و هم آبادانی، پیشرفت و رفاه مردم رقم می‌خورد.

زاکانی با تأکید بر اینکه تمام ظرفیت‌های عبور از مشکلات در داخل کشور است، گفت: اگر بر جوانان و نخبگان تکیه کنیم و همت جمعی به میدان بیاوریم، حتماً بر تلاطم‌ها غلبه خواهیم کرد و مسیر پیشرفت را ادامه می‌دهیم.

وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر علم‌آموزی و حمایت از نهضت علمی کشور یادآور شد: این نهضت از دهه 80 آغاز شده و با وجود فراز و نشیب‌ها ادامه یافته است، اما امروز وظیفه داریم با تمرکز بر نوجوانان و نخبگان، آن را تقویت و توسعه دهیم.

شهردار تهران درباره اقدامات مدیریت شهری در این حوزه خاطرنشان کرد: امسال قریب به بیش از 200 هکتار زیرساخت علمی و فناورانه در سطح شهر تهران ایجاد خواهد شد که تاکنون در تاریخ مدیریت شهری سابقه نداشته است. این زیرساخت‌ها امکان حضور فعال دانشجویان، پژوهشگران و نخبگان را در حوزه‌های فناوری، نوآوری و خلاقیت فراهم می‌کند.

زاکانی در پایان تأکید کرد: حمایت از نخبگان یک مسیر بی‌بازگشت است و مدیریت شهری خود را موظف می‌داند در کنار جوانان باشد تا با تکیه بر علم و ایمان، زمینه رشد، پیشرفت و سرآمدی ایران در جهان فراهم شود.

در پایان این مراسم از نخبگان و برگزیدگان کنکور تقدیر شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top