تاریخ انتشار: جمعه 1404/10/05 - 11:08
کد خبر: 550989

جزئیات ورود سامانه بارشی جدید به هرمزگان اعلام شد

جزئیات ورود سامانه بارشی جدید به هرمزگان اعلام شد

بندرعباس- امروز در هرمزگان افزایش و گذر ابر همراه با رگبار پراکنده باران و رعدوبرق در برخی سواحل و جزایر خلیج فارس پیش بینی می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مرضیه سی‌سی پور کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: فردا (شنبه ۶ دی ماه) در جزایر خلیج فارس، تنگه هرمز، مناطق غربی و ارتفاعات استان وقوع رگبار پراکنده باران و رعدوبرق مورد انتظار است.

مرضیه سی سی پور افزود: در روزهای یکشنبه بویژه دوشنبه (۷ و ۸ دی ماه) با تقویت شرایط بارشی و گسترده شدن سیستم بارشی در سطح استان، در غالب مناطق استان (با تاکید بیشتر بر مناطق دریایی، شهرهای ساحلی و ارتفاعات استان)، رگبار باران و رعد و برق، تندباد لحظه‌ای گاه تگرگ پیش بینی می‌شود؛ بنابراین توصیه می‌شود از قرارگیری در حریم و بستر رودخانه‌های فصلی و صعود به ارتفاعات خودداری شود.

وی گفت: امروز و فردا خلیج فارس و تنگه هرمز دز ساعاتی با احتمال تندباد لحظه‌ای متلاطم خواهد شد. روز یکشنبه ۷ دی ماه افزایش باد جنوب شرقی در مناطق دریایی استان سبب مواج شدن دریا خواهد شد؛ و از ساعات ظهر روز دوشنبه ۸ دی ماه و روز سه شنبه ۹ دی ماه وضعیت دریا با وزش بادهای شدید جنوب غربی تا شمال غربی در خلیج فارس به تدریج تنگه هرمز و دریای عمان مواج خواهد شد؛ بنابراین در این مدت توصیه می‌شود شناورهای سبک و صیادی از تردد جدا خودداری کنند و تمهیدات لازم در بنادر و اسکله‌های استان صورت گیرد.

سی سی پور افزود: به لحاظ دمایی به تدریج تا اوایل هفته آینده، به دلیل افزایش رطوبت نسبی و فعالیت سامانه بارشی افزایش دمای کمینه و کاهش دمای بیشینه مورد انتظار است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شروط ایران برای بازگشایی تنگه هرمز از زبان یک دیپلمات
نماینده مجلس: افزایش مبلغ کالابرگ باید متناسب با تورم هرچه سریع‌تر اجرایی شود
هشدار آب منطقه‌ای تهران: همچنان در دوران خشکسالی هستیم
فیلم | جان مرشایمر: هر ایرانی که فکر می‌کند اگر خواسته‌هایش متعادل‌تر باشد می‌تواند با آمریکایی‌ها به توافق دست یابد، عقلش را از دست داده است
احترام؛ رکن اصلی صمیمیت در زندگی مشترک
افزایش ۱۰۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در کشور
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
اشتباهات پاک کردن لکه آب پرتقال از فرش
روش های موثر و آسان برای مراقبت از فرش
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
فیلم | روایت علی نادری مدیرعامل سابق ایرنا از پشت پرده برخی جابجایی‌ها با حکم رهبر انقلاب
تقویت همکاری شهرداری و پلیس برای ساماندهی معتادان متجاهر
اژه‌ای: اموال و مدارک مردم را پس از رفع ضرورت قضایی فوری برگردانید
کاهش ذخایر نفت شاندونگ چین؛  احتمال افزایش خرید نفت ایران
ذخایر راهبردی نفت آمریکا به زیر ۳۰۰ میلیون بشکه رسید
وضعیت جوی کشور در ۷۲ ساعت آینده؛ هشدار موج بارش‌ شدید در راه ۱۱ استان
ایران جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان را به شدت محکوم کرد
فیلم | توضیحات بیگدلی نماینده مردم تاکستان در مجلس، درباره یک فساد بزرگ در وزارت کشاورزی دولت پزشکیان
نگاهداری: حکمرانی در شرایط تنش ضرورتی انکارناپذیر است
پیام تبریک آقاجانپور در پی انتصاب فرماندهان جدید نیروهای مسلح
مخالفت ۶۳ نماینده با توسعه اختیارات رئیس‌جمهور در فضای مجازی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top