تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/10/07 - 11:22
کد خبر: 551106

سامانه بارشی فعال کشور از روز چهارشنبه به‌تدریج خارج می‌شود

 سامانه بارشی فعال کشور از روز چهارشنبه به‌تدریج خارج می‌شود

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: سامانه بارشی فعال کشور از روز چهارشنبه به‌تدریج خارج می‌شود و تا پیش از آن، افت شدید دما، وزش باد و بارش برف و باران ادامه دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور در گفتگو با  مهر با تشریح آخرین وضعیت جوی کشور اظهار کرد: امروز (یکشنبه، ۷ دی) در اغلب نقاط کشور بارش برف و باران پیش‌بینی می‌شود و در استان‌های جنوبی نیز وزش باد شدید موقت، رعد و برق و احتمال تگرگ دور از انتظار نیست.

وی افزود: در گردنه‌ها و مناطق کوهستانی کشور نیز احتمال وقوع کولاک برف وجود دارد و رانندگان و مسافران باید تمهیدات لازم را در نظر بگیرند.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: فردا (دوشنبه، ۸ دی) به جز استان‌های سمنان و اصفهان، بارش‌ها در سایر مناطق کشور تداوم خواهد داشت و روز سه‌شنبه (۹ دی) نیز به جز نیمه جنوبی استان فارس و نیمه غربی استان هرمزگان، در دیگر نقاط کشور بارش پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان تصریح کرد: در روز چهارشنبه (۱۰ دی) بارش‌ها به‌صورت پراکنده در نوار شرقی استان خراسان رضوی رخ خواهد داد و پس از آن سامانه بارشی به‌تدریج از کشور خارج می‌شود.

وی گفت: از امروز تا روز سه‌شنبه (۹ دی)، در نیمه شرقی کشور، دامنه‌های جنوبی البرز و مناطق مرکزی، وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود و در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه نیز کاهش محسوس دما در اغلب نقاط کشور مورد انتظار است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در پایان درباره وضعیت جوی پایتخت خاطرنشان کرد: آسمان تهران امروز (۷ دی) نیمه‌ابری تا ابری خواهد بود و در برخی ساعات بارش پراکنده و وزش باد رخ می‌دهد، حداقل دمای تهران ۲ و حداکثر دما ۹ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top