تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/10/30 - 23:52
کد خبر: 552092

جامعه روحانیت مبارز:

رهبری چراغ هدایتگر و مرزبان انقلاب است

 رهبری چراغ هدایتگر و مرزبان انقلاب است

جامعه روحانیت مبارز در پیامی تاکید کرد: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب چراغ هدایتگر و مرزبان این انقلاب و اندیشه‌های روشن و راهبردی ایشان ستون استوار پایداری ایران است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، جامعه روحانیت مبارز در پیامی تاکید کرد: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب چراغ هدایتگر و مرزبان این انقلاب و اندیشه‌های روشن و راهبردی ایشان ستون استوار پایداری ایران و رمز وحدت ملی است.

در پیام همبستگی جامعه روحانیت با رهبری انقلاب و مردم در برابر تهدیدات خصمانه دشمنان آمده است: در تداوم گام‌های محکم و استوار ملت شریف ایران، دشمنان قسم‌خورده با چهره ای زشت و رویکردی ددمنشانه، بار دیگر درصدد فتنه‌انگیزی، آشوبگری و آسیب به این کشور پهناور و ملت بزرگ برآمده‌اند. تهدیدهای اخیر رئیس‌جمهور امریکا و تحریکات جبهه کفر و صهیونی و جنایتکاران نسبت به ایران عزیز، گواهی آشکار برناکامی و شکست‌های پی در پی سیاست‌های متجاورانه آنان است.

در ادامه این پیام آمده است: ملت ایران در طول تاریخ پرفراز و نشیب خود، همواره در برابر هجمه دشمنان ایستاده و در دوران انقلاب اسلامی با اتکا به ایمان، توانمندی‌های خود و رهبری امام بزرگوار و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، با سربلندی از آزمون‌ها عبور کرده است. امروز نیز، در این مقطع حساس ، مردم شریف و انقلابی ایران با صلابت و یکپارچگی دربرابر هرگونه تهدید خارجی و بحران‌سازی‌های داخلی ایستاده اند.

در پیام جامعه روحانیت تاکید شده است: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب چراغ هدایتگر و مرزبان این انقلاب است. اندیشه‌های روشن و راهبردی ایشان ستون استوار پایداری ایران و رمز وحدت ملی است. لذا هرگونه توهین و تهدید به شخصیت معظم‌له، اهانت و هجمه به ایران و ملت ایران و امت اسلام است و بدون تردید، با پاسخ قاطع و کوبنده‌ مردم قهرمان ما روبه‌رو خواهد شد.

جامعه روحانیت مبارز و قاطبه روحانیت همراه با مردم رشید ایران گوش به فرمان رهبری معظم است و بر این اعتقاد است که اتحاد و همدلی ملی، قوی‌ترین سپر در برابر تهدیدات دشمن است.

در ادامه این پیام آمده است: ما براین باوریم که تروریست‌ها و جیره‌خواران بیگانه و آشوب‌گران بی‌وطن حقیرتر از آنند که مردم و جوانان عزیز ما را طعمه مطامع ضداسلامی و ایرانی خود کنند. آنچه در 22 دی‌ماه ثبت شد گواه روشنی بر این حقیقت جاری است. لذا همه بخصوص قوای سه‌گانه و دولت خدمتگزار باید بر تلاش‌های خود بیافزایند و با استفاده از همه ظرفیت‌ها به‌ویژه توانمندی گسترده‌ی مردمی بار سنگین معیشت و گرانی و فشارهای روانی جامعه را کاهش دهند و دشمنان را از تاثیرگذاری و توطئه‌چینی و خطرآفرینی مجدد بازدارند.

در پایان پیام جامعه روحانیت مبارز تاکید شده است: سلاح قدرتمند ما توکل و اعتماد به خداوند قوی عزیز است چون او وعده داده از مؤمنان دفاع و از آنان حمایت می‌کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
افزایش سقف تعهدی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری تا ۴۰۰ همت
تمدید مهلت دفاع پروژه‌های پایانی کارشناسی دانشگاه علم و صنعت
رد پای هویدا در پیوند پنهان تهران و تل‌آویو
عراقچی: صدر اعظم آلمان برای بازگشت به همان مذاکرات التماس می‌کند
بازی لغو
سهم حوزه علمیه در مشکلات کشور
قول مدیرعامل توانیر به مردم
میانجی‌گران منطقه چه گفتند که تصمیم ترامپ تغییر یافت؟
دکتر قالیباف! مجلس را عقیم کرده‌اید
ملت ایران همواره با قدرت از استقلال و حاکمیت خود دفاع می‌کند/ هر مذاکره واقعی مستلزم رفع تهدید، فشار و اجبار است
فیلم | تهدید دشمنان علیه رهبر انقلاب از روی عصبانیت و استیصال آن‌ها است
انقلاب خمینی، چگونه تزویر انجمن حجتیه را افشا کرد
مذاکره با آمریکا بدون عقب‌نشینی از زیاده‌خواهی‌ آن ها به شکست می‌انجامد
آمریکایی ها مجبور شدند پای میز مذاکرات بیایند/ ایران اجازه تکرار سناریوی جنگ ۱۲ روزه را نمی دهد
ریخت و پاش میلیاردی برای هیات مدیره شستا/ ریزش سود انباشته
حاشیه ای بر فیلم سینمایی قمارباز
شورای عالی بورس خود را بالاتر از قوانین می‌داند!/ چاره خروج از بن‌بست، احترام به حقوق مالکانه تعاونی‌ها است
خطیب: اقدامات غرب علیه ایران منجر به آسیب پذیری خودشان می‌شود
او می‌آید
قاضی‌زاده هاشمی: باید برای حضور آمریکا در منطقه هزینه عملی ایجاد کنیم!
ادعای رسانه آمریکایی: ترامپ در برابر خواسته ایران عقب‌نشینی کرد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top