تاریخ انتشار: شنبه 1404/10/20 - 10:53
کد خبر: 552116

بیانیه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور پیرامون وقایع تروریستی اخیر؛

روز سیزدهم جنگ؛ تبلور شجره خبیثه استکبار و ایستادگی خیمه حسینی

روز سیزدهم جنگ؛ تبلور شجره خبیثه استکبار و ایستادگی خیمه حسینی

اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در بیانیه‌ای تأکید کرد: ملت ایران امروز بار دیگر با ایستادگی در برابر تروریسم و آشوب‌های مسلحانه، چهره واقعی دشمنان و وطن‌فروشان را آشکار کرده و با تکیه بر ولایت فقیه، از فتنه‌های داخلی و خارجی عبور خواهد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» متن کامل بیانیه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور در خصوص وقایع تروریستی اخیر را در ادامه می‌خوانید:

ملت بزرگ و یکپارچه ایران؛

امروز بار دیگر شجاعت، صبر و بصیرت تاریخی شما در یکی از جدی‌ترین آزمون‌های انقلاب اسلامی به محک گذاشته شده است. آنچه امروز در عرصه امنیتی و اجتماعی کشور می‌گذرد، صحنه‌ای روشن از تقابل حق و باطل و رویارویی بی‌پرده نور و ظلمت است؛ صحنه‌ای که در آن چهره واقعی دشمنان ملت ایران و ماهیت جریان‌های وابسته، بیش از هر زمان دیگری آشکار شده است.

ما اقدامات تروریستی و آشوب‌های مسلحانه اخیر را که به شهادت جمعی از مدافعان امنیت و بسیجیان غیور انجامیده است، قاطعانه محکوم می‌کنیم. شواهد و تحلیل‌های روشن نشان می‌دهد که این حوادث نه خودجوش، بلکه حاصل طراحی و هدایت اتاق‌های فکر آمریکایی و صهیونیستی است. تروریست امروز همان تروریست دهه شصت است؛ فقط نام‌ها و پوشش‌ها عوض شده‌اند.

دشمنان ملت ایران پس از شکست تحقیرآمیز خود در «جنگ دوازده روزه» که با هدف ضربه زدن به زیرساخت‌ها و ترور عناصر مؤثر آغاز کرده بودند، اکنون با تغییر تاکتیک و با تکیه بر مزدوران و عناصر نفوذی به میدان آمده‌اند.
در این میان، دردناک‌تر از همه، نقش وطن‌فروشانی است که به میهن خود پشت کردند و آگاهانه در کنار خبیث‌ترین و پست‌ترین دشمنان این سرزمین ایستادند؛ کسانی که برای رسیدن به مطامع حقیر خود، دست در دست آمریکا، رژیم صهیونیستی و جریان‌های تروریستی گذاشته‌اند و عملاً شمشیر را علیه ملت خویش از رو بسته‌اند.

منافقینی که سابقه ننگین هم‌پیمانی با صدام بعثی را در کارنامه دارند، امروز نیز همان مسیر خیانت را ادامه می‌دهند و با الهام از شیوه‌های وحشیانه داعش، تلاش می‌کنند کشور را به صحنه ناامنی و رعب تبدیل کنند. این رفتار، جلوه‌ای روشن از ماهیت واقعی استکبار جهانی است که همواره تروریسم را ابزار پیشبرد اهداف خود قرار داده و از خیانت داخلی‌ها برای ضربه زدن به ملت‌ها بهره گرفته است.

در چنین شرایط حساسی، نقطه اتکای ملت ایران، عمود مستحکم خیمه اسلام و انقلاب، یعنی ولایت فقیه است؛ خیمه‌ای که امروز با هدایت حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، استوارتر از همیشه پابرجاست. ما با ایمان و اطمینان باور داریم که با توکل به خدای متعال و در سایه تدابیر این رهبری هوشمندانه، ملت ایران از این فتنه نیز سربلند عبور خواهد کرد و دشمنان بار دیگر طعم شکست را خواهند چشید.

ما دانشجویان عضو اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور، ضمن تجدید بیعت با ولایت فقیه، اعلام می‌کنیم که همچون نسل‌های پیشین انقلاب، مسئولانه و آگاهانه در صحنه دفاع از امنیت، استقلال و عزت کشور حضور داریم. تجربه تاریخی نشان داده است هرگاه این ملت حول محور ولایت متحد شده، هیچ توطئه‌ای به سرانجام نرسیده است.

امروز وظیفه همه ما، حفظ هوشیاری، پرهیز از تنش‌آفرینی‌های احساسی و حمایت آگاهانه از نیروهای امنیتی برای مقابله با شبکه‌های نفوذ، ترور و خیانت است. در کنار این مسئله، پیگیری جدی و سریع مطالبات اقتصادی و معیشتی مردم ضرورتی انکارناپذیر است تا دشمنان و هم‌پیمانان داخلی‌شان نتوانند از مشکلات واقعی مردم، بستری برای ناامنی و جنایت فراهم کنند.

بی‌تردید پرچم مقاومت و عزتی که این ملت بر دوش می‌کشد، با هدایت ستون خیمه انقلاب، برافراشته‌تر از گذشته باقی خواهد ماند و این «فتنه آمریکایی و صهیونیستی » نیز به روایتی دیگر از شکست مفتضحانه استکبار و پیروزی خون بر شمشیر تبدیل خواهد شد. بی‌تردید، رمز پیروزی ملت ایران در عبور از این مقطع حساس، حفظ و تقویت اتحاد، همدلی و انسجام ملی است؛ سرمایه‌ای که همواره بزرگ‌ترین سلاح این ملت در برابر دشمنان بوده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
بقایی: بی‌تفاوتی کنگره آمریکا در قبال ابعاد انسانی جنگ شرم آور است
سفارت انگلیس در تهران دورکار شد
ادعای سنتکام: تنگه هرمز همچنان باز است
ادعای ترامپ: درگیری با ایران «محدود» است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top