تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/11/09 - 00:55
کد خبر: 552424

موحدی:

پلیس با دست خالی فتنه‌ها را مهار کرد

پلیس با دست خالی فتنه‌ها را مهار کرد

دادستان کل کشور گفت فراجا در فتنه‌های اخیر، بدون استفاده از سلاح و با وجود تقدیم شهید و مجروح، توانست با مدیریت میدانی و همراهی مردم اوضاع را کنترل کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  حجت الاسلام و المسلمین محمد موحدی، دادستان کل کشور در بیست و ششمین گردهمایی معاونت حقوقی و امور مجلس و دولت فراجا گفت: بحمداله جمهوری اسلامی در تربیت نیروها در همه بخش ها موفق عمل کرده و فراجا نیز از این امر مستثنی نیست. نیروهای فرهیخته و با تجربه در سراسر کشور در فراجا خدمت می کنند.

وی بیان داشت: در همه حوادث دهه های گذشته فراجا عملکرد درخشانی داشته و به وظیفه خود به خوبی عمل کرده است.

این مقام قضائی با اشاره به این که فراجا سیاست گذاری های نظام را دقیقا پیاده کرده، تصریح کرد: پلیس در همین فتنه اخیر و دیگر فتنه ها، با دست خالی و با توجه به این که اجازه استفاده از سلاح را نداشت و شهید و مجروح هم داد و غائله را با کمک مردم و سایر نیروها مهار کرد و البته در واقع میدان داری و فرماندهی با فراجا بود.

دادستان کل کشور ادامه داد: سردار "احمدرضا رادان" فرمانده کل انتظامی به انتظامی سراسر کشور دستور داد که استفاده از سلاح در برابر مردم ممنوع است و جا دارد به همه نیروهای فراجا در کشور تبریک گفت که به رشد و توانایی رسیده اند که توانستند این غائله را خاتمه داده و آگاهانه، عالمانه و حرفه ای برخورد کنند و من فراجا را موفق می دانم.

حجت الاسلام موحدی آزادتعامل فراجا با قوه قضائیه را بسیار قانونمند و منطقی و تعریف شده دانست و افزود: هر دو طرف در چارچوب وظایف خود عمل می کنید و هماهنگی کاملا برقرار است.

وی در ادامه بر آموزش ضابطین تاکید کرد و گفت: نحوه نگارش گزارش ضابطین حائز اهمیت است و بایستی از بازرسی های غرض آلود خودداری شود و اطلاع رسانی در حوزه ارائه خدمات نیز اهمیت ویژه ای دارد.

دادستان کل کشور بیان داشت: تعامل بین دو سازمان باعث می شود نقاط ضعف و قوت مشخص و با همکاری یکدیگر بتوانیم حقوق ملت که بر دوش ماست را با دقت و صحت محقق کنیم.

وی تاکید داشت: نگاه ما حمایت حقوقی و قضائی از اقدامات ضابطین فراجا است چراکه شبانه روز با مردم سرو کار دارند و توصیه ما اینست که حمایت از آنان صورت گیرد.

حجت الاسلام موحدی آزاد با اشاره به این که اخلاق و تربیت زیربنای حقوق قضائی است، گفت: نیروهای فراجا بایستی علاوه بر توانمندی های انتظامی از اشرافیت حقوقی نیز برخوردار باشند تا از بروز چالش های ماموریتی پیشگیری شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نبویان: طرح تنگه هرمز منتفی شده است
خطر ایجاد موج جدید مالباختگان ملکی در اثر اختلال کانون سردفتران در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی
فیلم | خلاصه بازی سوئد ۵ - تونس ۱
ایرانی‌ها از سختی‌ها فرصت درست می‌کنند/ فقط به فوتبال فکر می‌کنیم
فیلم | علامه مصباح یزدی: «نابودی اسرائیل حتمی است»
جنگ و عملیات نظامی در تمامی جبهه ها از جمله لبنان از امشب به صورت فوری و دائمی پایان یافت
ولایتی: ساعت صفر فرارسیده و پرتابگرها آماده می‌شوند
بیانیه وزارت امور خارجه درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی
ادامه شرارت‌های اسرائیل؛ حمله به شهرک «الطیری» در جنوب لبنان
ابراز امیدواری گوترش برای توافق بین ایران و آمریکا
قالیباف: نمی‌توانند هیچ بخشی از ارکان مقاومت را تک و تنها گیر بیاورند
آلمان با ۷ گل برای همه خط و نشان کشید
سردار قاآنی: پیروزی حزب‌الله قهرمان بر پست‌فطرتان صهیونیست در راه است
تکذیب انتساب اظهارات سردار رادان درباره مذاکرات
ذوالقدر: پاسخ رزمندگان اسلام در پیش است
واکنش پیاتزا به بازی پراشتباه شاگردانش و باخت مقابل بلژیک
فاکس‌نیوز ادعا کرد: ترامپ به نتانیاهو گفت، داری چه غلطی می‌کنی؟!
انتقام خون امام شهید هرگز فراموش نخواهد شد
شکست تیم ملی والیبال ایران برابر بلژیک
کرملین: ترامپ و پوتین درباره ایران و اوکراین رایزنی کردند
سردار موسوی: از هر کلامی که اتحاد مقدس را به خطر بیندازد، دوری کنید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top