تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/11/12 - 00:15
کد خبر: 552502

جشنواره فیلم فجر آغاز شد؛

دست‌هایمان را به‌هم گره بزنیم

 دست‌هایمان را به‌هم گره بزنیم

چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر امروز ۱۱ بهمن با نمایش انیمیشن «نگهبانان خورشید» و صحبت‌های منوچهر شاهسواری دبیر جشنواره افتتاح شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  منوچهر شاهسواری دبیر چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر امروز ۱۱ بهمن در نخستین روز جشنواره چهل و چهارم فیلم فجر، پیش از اکران انیمیشن سینمایی «نگهبانان خورشید» روی صحنه حاضر شد و گفت: من فقط از باب احترام و ادب آمدم که در اولین نمایش جشنواره چهل‌وچهارم خیرمقدمی خدمت شما عرض کنم.

وی عنوان کرد: من همواره اعتقاد دارم که جشنواره فجر یک‌ رویداد ملی است و امیدارم‌ همه ما امسال در شکل‌گیری یک رویداد ملی که متعلق به مردم ایران است سهم‌ داشته باشیم و دل‌های ناآرام مردم را به سهم خودمان آرام کنیم.

دبیر رویداد با اشاره به اهمیت سینما تصریح کرد: آنچه اهمیت دارد این است که ما می‌دانیم سینما یک ظرفیتی برای ‌مردم‌ دارد و این ظرفیت فعلا بر دوش شما و اهل رسانه است تا با قوت آن را تقویت کنید. ما باید دست هایم‌ را محکم به‌هم گره بزنیم.

وی درباره حضور تنها یک انیمیمش در جشنواره فجر گفت: امسال تعداد خوبی انیمیشن در جشنواره فجر ثبت نام کردند اما نتوانستند نسخه نهایی را آماده کنند. از دوستان خوبم در انیمیشن «نگهبانان خورشید» عذرخواهم که رقیب ندارند و ما هم‌ قدر حضور دوستان‌ را در اختتامیه به جا خواهیم آورد.

کد خبر 6736057

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهلت ثبت‌نام آزمون اخذ پروانه وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه تمدید شد
یحیی سریع: پهپاد «کاریال» دشمن سعودی بر فراز حجه سرنگون شد
تحول در دانشگاه فرهنگیان کلید خورد؛ تربیت معلم از نو طراحی می‌شود
آنچه باید از شناور آمریکایی «REMUS ۶۰۰» بدانید
احکام پرونده‌های عبدی، زیباکلام، فلاحت‌پیشه و رسایی صادر شد
تاب‌آوری کشور بدون نقش‌آفرینی زنان ممکن نیست
حملات جنگنده‌های سعودی علیه یمن
شکار دومین زهپاد [زیرسطحی] ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز
سازمان غذا و دارو از قیمت گذاری واکسن عقب ماند!
ثبت‌نام بیست‌ونهمین دوره ازدواج دانشجویی آغاز شد
چرا صدام فکر می‌کرد می‌تواند ایران را در چند روز به زانو درآورد؟
دختری که اولین فرمانده نظامی جنگ شد
اروپا در تب قیمت انرژی، آن هم قبل زمستان
فیلم | پیام تصویری آیت‌الله محمود رجبی در پی پایان دوره‌های طرح ولایت تابستان ۱۴۰۵
توضیحات کمیته رسانه‌ای مذاکرات
۱۰ گروه شغلی که هوش مصنوعی جای آنها را می‌گیرد
کنترل شدید فشارخون، خطر زوال عقل را تا ۱۵ درصد کاهش می‌دهد
شروع مقتدرانه والیبال ایران
چربی شکمی در افزایش خطر مرگ اهمیت بیشتری نسبت به وزن دارد
تاریخ سازی دختران تنیس
موضع‌گیری سناتور آمریکایی درباره پایان جنگ علیه ایران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top