تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/11/12 - 17:36
کد خبر: 552546

حمایت معاونت علمی از تولید بار اول سه ماهواره ملی

حمایت معاونت علمی از تولید بار اول سه ماهواره ملی

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور، از حمایت معاونت علمی برای تولید بار اول سه ماهواره ملی توسط یک شرکت دانش‌بنیان و در قالب همکاری مشترک با سازمان فضایی کشور خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور، امروز یازدهم بهمن ماه و در آستانه روز ملی فناوری فضایی، از شرکت دانش‌بنیان امید فضا، سازنده ماهواره‌های ملی با کاربردهای تصویربرداری و مخابراتی، بازدید کرد و ضمن گفت و گو با فعالان این شرکت دانش‌بنیان، در جریان آخرین فعالیت‌ها، دستاوردها و برنامه‌هایشان قرار گرفت.

این بازدید با هدف بررسی آخرین دستاوردهای بخش خصوصی در صنعت فضایی کشور و ارزیابی روند توسعه منظومه‌های ماهواره‌ای بومی انجام شد و در جریان آن، حمایت معاونت علمی از ساخت سه ماهواره ملی در قالب قرارداد تولید بار اول به تصویب رسید.

حمایت از تولید بار اول سه ماهواره بومی

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، با اشاره به حمایت هدفمند دولت از توسعه صنعت فضایی با نقش‌آفرینی شرکت‌های دانش‌بنیان، عنوان کرد: امروز صنعت فضایی به‌عنوان یکی از پیشران‌های راهبردی اقتصاد دانش‌بنیان، نقشی کلیدی در اقتدار ملی، توسعه فناوری‌های پیشرفته، ایجاد اشتغال تخصصی و حضور مؤثر در زنجیره ارزش جهانی ایفا می‌کند.

رییس بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: بر همین اساس، دولت با تمرکز بر تجاری‌سازی فناوری‌های فضایی، توسعه ماهواره‌های بومی، تقویت زیست‌بوم نوآوری و افزایش مشارکت بخش خصوصی، برنامه‌ریزی منسجمی را برای شتاب‌دهی به این حوزه در دستور کار قرار داده است.

افشین، از انعقاد قراردادهای تولید بار اول با این شرکت دانش‌بنیان خبر داد و گفت: دو ماهواره کوثر نسخه ۱.۶ و یک ماهواره کوثر نسخه ۱.۷ با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ساخته می‌شود و با پشتیبانی سازمان فضایی کشور در مدار قرار خواهد گرفت. این سه ماهواره، گام نخست برای تکمیل فناوری‌های کلیدی مورد نیاز جهت شکل‌گیری منظومه ماهواره‌ای بومی در مقیاس بزرگ‌تر به شمار می‌روند.

امید فضا؛ از یک تیم دانشجویی تا بازیگر خصوصی صنعت فضایی

در جریان این بازدید، دست‌اندرکاران شرکت امید فضا با تشریح روند شکل‌گیری و توسعه این مجموعه، به تشریح برنامه‌های آینده در حوزه بالادستی و پایین‌دستی این صنعت پرداختند. این گزارش‌ها، شامل تشریح فعالیت‌ها در مسیر طراحی و ساخت ماهواره، پرتاب، توسعه شبکه ایستگاه‌های زمینی در حوزه بالادستی و همچنین ارائه خدمات مبتنی بر داده‌های ماهواره‌ای در حوزه پایین‌دستی این صنعت بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نسل زد اروپا علیه دولت‌ها به خیابان آمد
مرتس و صورت‌حساب جنگ علیه ایران / از حمایت از جنگ تا شکایت از هزینه‌ها
۲۶۳ امین شماره نشریه دانشجویی سمعک منتشر شد+ دانلود
بازتاب دیدار فرماندهان ارشد نظامی با رهبر انقلاب در رسانه‌های جهان
آرش جنابیان عضو کمیسیون پزشکی فدراسیون جهانی کاراته‌ شد
ارتش: آتش‌سوزی یک نفت‌کش متخلف دیگر در شرق تنگه هرمز
سناتور آمریکایی خطاب به ترامپ: همین حالا به جنگ ایران پایان بده
هنوز پاسخی به نامه ونس ندادم/ تصمیم جدیدی درباره تغییر دکترین هسته‌ای اتخاذ نشده است
ادامه ادعاهای سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
عراقچی: فعلاً برنامه‌ای برای دیدار با مقام‌های آمریکایی نداریم
سرلشکر رضایی: اگر شروط ایران محقق شود، راه دیپلماسی باز است
بانک جدید اهداف و دارایی‌های دشمن در دستور کار است
بذرپاش: فرمانده کل قوا باگشودن دست نیروهای مسلح بازدارندگی را ارتقا داد
ضرورت تبدیل رهنمودهای رهبر انقلاب به اقدامات اجرایی
واکنش احمد جوان پس از طلای جهان؛ باورم نمی‌شد
خدا را شکر شرمنده مردم نشدم
بیست‌وهفتمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی ۱۳ تا ۱۵ آبان برگزار می شود
ثبت‌نام آزمون دکتری دندانپزشکی ویژه بهداشت‌کاران دهان و دندان آغاز شد
رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر برضرورت حفظ حرمت محیط دانشگاه تاکید کرد
دانشگاه عالی دفاع ملی برای مقطع دکتری دانشجو می‌پذیرد
تظاهرات سراسری دانشجویان در شهرهای مختلف آلمان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top