تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/11/12 - 17:36
کد خبر: 552546

حمایت معاونت علمی از تولید بار اول سه ماهواره ملی

حمایت معاونت علمی از تولید بار اول سه ماهواره ملی

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور، از حمایت معاونت علمی برای تولید بار اول سه ماهواره ملی توسط یک شرکت دانش‌بنیان و در قالب همکاری مشترک با سازمان فضایی کشور خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور، امروز یازدهم بهمن ماه و در آستانه روز ملی فناوری فضایی، از شرکت دانش‌بنیان امید فضا، سازنده ماهواره‌های ملی با کاربردهای تصویربرداری و مخابراتی، بازدید کرد و ضمن گفت و گو با فعالان این شرکت دانش‌بنیان، در جریان آخرین فعالیت‌ها، دستاوردها و برنامه‌هایشان قرار گرفت.

این بازدید با هدف بررسی آخرین دستاوردهای بخش خصوصی در صنعت فضایی کشور و ارزیابی روند توسعه منظومه‌های ماهواره‌ای بومی انجام شد و در جریان آن، حمایت معاونت علمی از ساخت سه ماهواره ملی در قالب قرارداد تولید بار اول به تصویب رسید.

حمایت از تولید بار اول سه ماهواره بومی

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، با اشاره به حمایت هدفمند دولت از توسعه صنعت فضایی با نقش‌آفرینی شرکت‌های دانش‌بنیان، عنوان کرد: امروز صنعت فضایی به‌عنوان یکی از پیشران‌های راهبردی اقتصاد دانش‌بنیان، نقشی کلیدی در اقتدار ملی، توسعه فناوری‌های پیشرفته، ایجاد اشتغال تخصصی و حضور مؤثر در زنجیره ارزش جهانی ایفا می‌کند.

رییس بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: بر همین اساس، دولت با تمرکز بر تجاری‌سازی فناوری‌های فضایی، توسعه ماهواره‌های بومی، تقویت زیست‌بوم نوآوری و افزایش مشارکت بخش خصوصی، برنامه‌ریزی منسجمی را برای شتاب‌دهی به این حوزه در دستور کار قرار داده است.

افشین، از انعقاد قراردادهای تولید بار اول با این شرکت دانش‌بنیان خبر داد و گفت: دو ماهواره کوثر نسخه ۱.۶ و یک ماهواره کوثر نسخه ۱.۷ با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ساخته می‌شود و با پشتیبانی سازمان فضایی کشور در مدار قرار خواهد گرفت. این سه ماهواره، گام نخست برای تکمیل فناوری‌های کلیدی مورد نیاز جهت شکل‌گیری منظومه ماهواره‌ای بومی در مقیاس بزرگ‌تر به شمار می‌روند.

امید فضا؛ از یک تیم دانشجویی تا بازیگر خصوصی صنعت فضایی

در جریان این بازدید، دست‌اندرکاران شرکت امید فضا با تشریح روند شکل‌گیری و توسعه این مجموعه، به تشریح برنامه‌های آینده در حوزه بالادستی و پایین‌دستی این صنعت پرداختند. این گزارش‌ها، شامل تشریح فعالیت‌ها در مسیر طراحی و ساخت ماهواره، پرتاب، توسعه شبکه ایستگاه‌های زمینی در حوزه بالادستی و همچنین ارائه خدمات مبتنی بر داده‌های ماهواره‌ای در حوزه پایین‌دستی این صنعت بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پاسخ «فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی» به هر سطح و نوع از تهدید
دولت برای حل مشکلات پایتخت، همان سیاستی را تجویز کرده که عامل وضع موجود است
سلاح هسته‌ای؛ حق مسلم ماست
مخالفت نیمی از آمریکایی‌ها با جنگ نتیجه خطای محاسباتی کاخ سفید است
ماجرای عجیب فریزرهای خراب در پایگاه‌های نظامی آمریکا!
جنگ فناوری آمریکا و چین به شماره تلفن‌ها رسید
اس‌اندپی نسبت به آینده مالی متا هشدار داد
مأموریت نهادهای علمی برای به‌کارگیری ظرفیت نخبگان مشخص شد
گرم‌کن گرافنی ژاپنی در سه ثانیه گرم می‌شود
مهاجرت به دامنه‌ ir ضروری است / احتمال قطع دسترسی ناگهانی سازمان‌ها و نهادهای ایرانی به پورتال ‌های خود
افزایش وام ازدواج دانشجویان به ۱۰۰ میلیون تومان / وام فرزندآوری به ۶۰ میلیون تومان برای فرزند اول
شمارش معکوس برای جدال با مصر؛ تنیس ایران در اندیشه شکستن طلسم صعود
دو طلا در انتظار نمایندگان کاراته ایران در روسیه
نخودی مقتدرانه شروع کرد
شاهنامه روی صحنه، مقاومت در حاشیه / قهرمانانِ بی‌پیام
آشوب در اتاق جنگ آمریکا / پنتاگون درگیر تسویه‌حساب‌های داخلی
جهان در تنگنای گازوئیل
رویای ایرانِ فروپاشیده
از انتشار پیام رهبر معظم انقلاب خطاب به دانشجویان تا آغاز ثبت نام آزمون دکتری
مطالبه ملی بازنگری هسته‌ای به محضر رهبر انقلاب ارا‌ئه می‌شود
تکذیب ادعای سنتکام درباره مین‌روبی در تنگه هرمز توسط سخنگوی سپاه
افزایش وام ازدواج دانشجویان به ۱۰۰ میلیون تومان / وام فرزندآوری به ۶۰ میلیون تومان برای فرزند اول
محوطه دانشگاه سلمان فارسی کازرون پس از یک سال پیگیری همچنان بلاتکلیف است
مهلت ثبت نام اسکان دانشجویان ارشد دانشگاه تهران امشب به پایان می‌رسد
پیگیری راه‌اندازی دوره‌های مشترک تحصیلات تکمیلی میان دانشگاه‌های ایران و دانشگاه کوت عراق
امروز آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دستیاری دندانپزشکی سال ۱۴۰۵
طراحی ۳۱ بازی فکری با مشارکت ۱۶۴ دانشجو در المپیک بازی‌های فکری ایران
درخشش دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در مسابقات ریاضی دانشجویی کشور
قول مساعد وزیر علوم برای بازگشت سقف سنی جذب هیئت علمی به ۴۵ سال
دانشگاه‌های جامانده از جذب هیئت علمی ۱۴۰۴ از فراخوان بعدی جا می‌مانند
نتایج نهایی پذیرش کاردانی نظام جدید سال ۱۴۰۵ اعلام شد
المپیادهای ورزشی درون‌دانشگاهی محور توسعه مشارکت ورزشی دانشجویان
ممنوعیت‌های ثبت‌نام در آزمون دکتری سال ۱۴۰۶؛ امکان ثبت نام تا ۹ آبان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top