تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/11/14 - 00:41
کد خبر: 552642

باز کردن فضای گفتگو می‌تواند به حاکم شدن آرامش در دانشگاه‌ها کمک کند

باز کردن فضای گفتگو می‌تواند به حاکم شدن آرامش در دانشگاه‌ها کمک کند

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به تلاش دشمن برای جهت‌دهی به اعتراضات و استفاده از فرصت‌ آشوب‌ گفت: باز کردن فضای گفتگو، می‌تواند به حاکم شدن آرامش در دانشگاه‌ها کمک کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی در دومین روز اجلاس معاونان فرهنگی و دانشجویی و مدیران فرهنگی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور، با اشاره به تداوم فشارهای خارجی علیه جمهوری اسلامی ایران، گفت: تحلیلگران معتقدند آنچه امروز با آن مواجه هستیم، «جنگ ترکیبی» است؛ جنگی که هم‌زمان ابعاد امنیتی، سیاسی، دیپلماتیک و اقتصادی را در بر می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: این تحلیل‌ها، به‌ویژه در سایه تنش‌های اخیر داخلی و تحولات منطقه‌ای، بر هماهنگی تلاش‌ها برای هدف قرار دادن زیرساخت‌های حیاتی و مدیریتی کشور دلالت دارد؛ زیرساخت‌هایی که ستون فقرات اداره کشور در شرایط بحرانی محسوب می‌شوند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به سناریوی مداخله خارجی تصریح کرد: اظهارات مقامات ارشد آمریکایی پیش از آغاز تنش‌های دی‌ماه و شواهد موجود نشان دهنده طراحی از پیش تعیین‌شده برای مدیریت و بهره‌برداری از بحران‌های داخلی است. رستمی ادامه داد: به باور کارشناسان، هدف اصلی این پروژه آن بود که ملت ایران به نقطه‌ای هدایت شود که شرایط اقتصادی غیرقابل مدیریت شود و در نهایت، پذیرش خواسته‌های آمریکا به‌عنوان یک گزینه تحمیلی مطرح شود؛ هدفی که در دوره‌های گذشته نیز دنبال شد، اما به نتیجه نرسید.

وی با اشاره به اختلاف دیدگاه‌ها در محور غرب افزود: بررسی‌ها حاکی از آن است که میان ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره بهترین شیوه مواجهه با ایران، اختلاف نظر وجود داشته است. آمریکایی‌ها بر این باور بودند که باید ابتدا بستر اغتشاشات و درگیری‌های داخلی فراهم شود و سپس سایر اقدامات دنبال شود؛ در حالی که رژیم صهیونیستی، به‌ویژه پس از تحولات غزه و ضرباتی که در منطقه متحمل شده، بر عملیات‌های مستقیم به‌عنوان گزینه اصلی تأکید داشت.

رستمی گفت: در چارچوب این سناریوی ترکیبی، حملات هدفمند علیه مهره‌های کلیدی سیستم دفاعی و علمی کشور در دستور کار قرار گرفت. این حملات نه‌تنها دانشمندان هسته‌ای و فعالان حوزه فناوری موشکی، بلکه فرماندهان ارشد نظامی را نیز هدف قرار داد؛ از جمله فرماندهان سپاه، ستاد کل نیروهای مسلح، قرارگاه خاتم‌الانبیا و نیروی هوافضا که به‌عنوان ستون فقرات اداره هرگونه درگیری احتمالی، در کانون توجه دشمن قرار داشتند.

وی یادآور شد: به زعم فرماندهان و تحلیلگران داخلی مسیر عملیاتی طراحی‌شده از سوی محور آمریکایی، به لحاظ راهبردی خطا رفت؛ چرا که قرار بود عملیات نظامی، پیش‌درآمدی برای ایجاد التهابات گسترده اجتماعی باشد، اما در عمل نتیجه معکوس داد و همین وقایع به انسجام اجتماعی و تقویت جبهه داخلی منجر شد.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به تلاش دشمن برای جهت‌دهی به اعتراضات و استفاده از فرصت‌ آشوب‌ گفت: اگرچه متاسفانه در این حوادث شاهد شهادت و جان‌باختن بیش از سه هزار نفر بودیم، اما دشمن تلاش کرد با انتشار آمارهای متناقض و اغراق‌آمیز، تعداد جان‌باختگان را بیش از واقعیت جلوه دهد. هدف از این آمارسازی، فراهم کردن زمینه برای توجیه اقداماتی در عرصه بین‌المللی علیه کشور بود.

رستمی تأکید کرد: به لطف خداوند و بیداری ملت همیشه در صحنه، آنچه دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران طراحی کرده بودند، به نتیجه نرسید و توطئه‌ها با هوشیاری مردم نقش بر آب شد؛ هر چند آنچه رخ داد، تلخ و تأسف‌بار بود. وی با اشاره به جنگ شناختی تصریح کرد: در این میدان، هر فرد و هر مجموعه‌ای باید نقش و وظیفه خود را به‌درستی ایفا کند. شما معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی و مدیران فرهنگی، مسئولیت سنگینی بر عهده دارید و باید بسترهای لازم برای گفت‌وگو با دانشجویان را بیش از گذشته فراهم کرده و نسبت به تبیین دقیق وقایع و مسائل رخ‌داده اقدام کنید.

رستمی افزود: به‌ویژه با دانشجویان بالینی که بیش از دیگران درگیر این فضا بودند، باید ارتباط و تعامل بیشتری برقرار شود. گفت‌وگو با این دانشجویان و باز کردن فضای گفتگو، می‌تواند به حاکم شدن آرامش در دانشگاه‌ها کمک کند و مسیر عبور از این مشکلات را هموار سازد.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها تأکید کرد: تردیدی نیست که جامعه ما با بصیرت و هوشیاری از این مشکلات عبور خواهد کرد و با صلابت از سختی‌ها گذر می‌کند. به لطف خداوند به نقطه‌ای خواهیم رسید که طمع دشمن از آسیب زدن به کشور بریده شود.

وی در بخش پایانی سخنان خود، با استناد به مضامین صلوات شعبانیه، گفت: یکی از مهم‌ترین صفات نبوی(ص)، «پناهگاه بودن» برای همه درماندگان و رانده‌شدگان است. این نگاه، بر لزوم تداوم این سیره در جامعه تأکید دارد و از خداوند می‌خواهیم که این خصلت عظیم را به مسئولان عطا کند تا بتوانند مرجع، ملجأ و پناهگاه همه گروه‌ها باشند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با همتایان عمانی و عراقی
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top