تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/11/15 - 00:29
کد خبر: 552681

اسلامی:

۲۰ دستاورد صنعت هسته‌ای در دهه فجر رونمایی می‌شود

۲۰ دستاورد صنعت هسته‌ای در دهه فجر رونمایی می‌شود

رئیس سازمان انرژی اتمی از رونمایی ۲۰ دستاورد صنعت هسته‌ای همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی در گفتگویی ضمن تبریک فرارسیدن نیمه شعبان و دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی گفت: روند پیشرفت سازمان انرژی اتمی با هدف اینکه فناوری هسته‌ای را بیش از پیش در خدمت مردم قرار داده و در نهایت کیفیت زندگی هموطنان عزیز را ارتقا دهد، با جدیت دنبال می‌شود و به لطف خداوند متعال این مساله تبدیل به یک جریان ثابت و پایدار شده است.

وی تصریح کرد: ما نیز توانسته‌ایم به‌طور منظم دستاوردهای مبتنی بر فناوری هسته‌ای را تقدیم مردم عزیز کشور کنیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران عنوان کرد: در ایام فرخنده فجر انقلاب اسلامی، ان‌شاءالله آماده رونمایی بیش از ۲۰ دستاورد هستیم؛ این دستاوردها در حوزه‌های پزشکی و سلامت، محیط زیست، صنعت بوده و شامل فرایندهایی می‌شود که از جنس مرز دانش است.

وی با اشاره به دستاوردهای صنعت هسته‌ای در حوزه کوانتوم، لیزر و دوتره‌ها گفت: این موارد در اصل از حوزه‌های آینده‌ساز هستند و عاملی برای پیشرفت علوم و فنون شکافنده محسوب می‌شوند و کشور را در مرز دانش قرار می‌دهند؛ یقینا دانشمندان ما می‌توانند این علوم را تثبیت کرده و گام‌های بزرگی در این مسیر بردارند.

معاون رییس جمهور با اشاره به تولید رادیوداروی درمان سرطان پوست در کشور توضیح داد: خوشبختانه موفق به تولید یک رادیوداروی درمان سرطان پوست شده‌ایم و ایران اکنون جزو کشورهای اصلی و نخست دارنده چنین دارویی در جهان است؛ محققان و دانشمندان کشورمان امروز توانسته‌اند رادیودارو را تبدیل به یک پماد برای درمان سرطان پوست کنند.

وی تصریح کرد: شاهد نتایج خوب این رادیودارو هستیم و به شایستگی فاز بالینی این رادیودارو طی شده است. اکنون این رادیودارو در سبد دارویی کشور قرار دارد و مردم عزیز می‌توانند از خدمات آن بهره‌مند شوند.

اسلامی گفت: با درج خبر تولید این رادیودارو، تعداد فراوانی از هموطنان درگیر این نوع از سرطان در فضای مجازی به بنده پیام دادند و این موارد به همکارانم ارجاع داده شد و خوشبختانه روند درمان این عزیزان دنبال شد و رضایت هموطنان عزیز را به دنبال داشت.

معاون رییس‌جمهور اظهار کرد: جامعه منتظر راه حل‌های گوناگون در حوزه بهداشت و درمان است که سریع به نتیجه منجر شود و امیدبخش باشد.

وی در ادامه با اشاره به ایجاد کلینیک‌های درمان زخم مبتنی بر پلاسمای سرد گفت: ما در بخش پزشکی و سلامت ایجاد کلینیک‌های درمان زخم مبتنی بر پلاسمای سرد را در دستور کار قرار داده‌ایم و خوشبختانه این شیوه درمان به صورت کاملا دقیق توانسته اثربخش باشد. تاکنون ۱۲ کلینیک در کشور راه‌اندازی شده و در روزهای آتی شاهد افتتاح چند مرکز جدید خواهیم بود.

اسلامی تاکید کرد: به دنبال توسعه این شیوه درمان در سراسر کشور هستیم زیرا پلاسماتراپی از درد و رنج هموطنان مبتلا به زخم‌های بستر، زخم‌های دیابتی، جانبازان عزیز کاسته و مانع قطع عضو بیماران به دلیل زخم‌های مزمن شده است.

وی عنوان کرد: در حوزه‌های صنعتی، معدن و محیط زیست نیز دستاوردهایی داریم که انشااالله به تدریج از آن‌ها رونمایی خواهد شد

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
هر اقدام زمینی دشمن در نطفه خفه می‌شود/ آمادگی ایران برای نبردی طولانی
واکاوی راهبردی سیره حسنی؛ از همراهی امام حسین (ع) تا زمان‌بندی الهی شهادت
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شد
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
نتایج آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی و تکمیل ظرفیت سمپاد اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top