تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/11/22 - 11:58
کد خبر: 552999

رئیس جمهور در آیین گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب، مطرح کرد؛

با صلابت از چالش‌های پیش رو عبور خواهیم کرد

با صلابت از چالش‌های پیش رو عبور خواهیم کرد

رئیس جمهور گفت: با صلابت ملی و تحت رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری، از چالش‌های پیش‌رو عبور خواهیم کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور صبح امروز در آیین گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در جمع راهپیمایی‌کنندگان 22 بهمن در میدان آزادی طی سخنانی بیان کرد: «یوم‌الله» تجلی قیام آگاهانه انسان در برابر ظلم، تجاوز و استکبار برای عبور از تاریکی به سوی نور است. فلسفه قیام ملت ایران، استقرار عدالت و اثبات توانمندی بومی در عرصه‌های علم، هنر و مدیریت کشور بود تا پیام استقلال و عزت مسلمانان را به گوش جهان برساند. 

وی افزود: از نخستین روزهای پیروزی، جبهه استکبار به سرکردگی آمریکا و همراهی برخی کشورهای اروپایی، با تحریک قومیت‌ها، ایجاد نفاق و طراحی کودتا کردند. دشمنان تمام توان خود را برای زمین‌گیر کردن این نهال نوپا به کار بستند؛ تلاشی نافرجام که هدف آن جلوگیری از خودباوری و رشد خیره‌کننده ملت ایران بود.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: سیره شهدای والامقام و فرماندهان بزرگی چون سلیمانی، باقری و سلامی، گواهی بر ایثار کسانی است که بدون دلبستگی به قدرت و ثروت، جان خود را فدای سربلندی ایران کردند. در مقابل، آنان که با تاراج سرمایه‌های ملی در خارج از کشور نشسته و ادعای اصلاح امور را دارند، باید دارایی و سبک زندگی خود را با این مردان بی‌ادعا مقایسه کنند. 

پزشکیان خاطر نشان کرد: دشمن با ابزار رسانه تلاش می‌کند ذهن جوانان را نسبت به خادمان واقعی کشور مشوش سازد؛ حال آنکه شهادت این عزیزان، معتبرترین سند حقانیت آن‌هاست.

وی گفت: اینجانب به عنوان مسئول دولتی، ضمن پوزش از پیشگاه ملت بابت نارسایی‌ها و کمبودهای موجود، تأکید می‌کنم که دولت با تمام توان برای حل مشکلات در تلاش است.  اطمینان داریم با صلابت ملی و تحت رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری، از چالش‌های پیش‌رو عبور خواهیم کرد.

رئیس‌جمهور خاطر نشان کرد: دولت خود را موظف به خدمت‌رسانی به تمامی آسیب‌دیدگان حوادث اخیر، اعم از نیروهای جان‌برکف نظامی و انتظامی و کسانی که مورد فریب قرار گرفته‌اند، می‌داند. اولویت ما شنیدن صدای مردم و درمان زخم‌های اجتماعی است؛ چراکه تعمیق شکاف‌ها تنها به سود دشمنان است. ما باید تحت فرمان مقام معظم رهبری، به «ید واحده» در برابر تهاجمات تبدیل شویم.

وی ادامه داد: آرمان اصلی انقلاب، نفی هرگونه تبعیض قومی، جنسیتی و زبانی است. در دولت با تکیه بر اصل «تقوا و تخصص»، مرزهای جناحی را کنار گذاشته و برقراری عدالت در تمام مناطق کشور را هدف قرار داده‌ایم.  همچنین در حوزه زیرساختی، تکمیل کریدورهای ارتباطی مورد تأکید رهبری با سرعت در حال انجام است که بخش مهمی از آن‌ها امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس‌جمهور گفت: توسعه تولید ملی مستلزم دستیابی به بازارهای منطقه‌ای است؛ از این رو، اولویت دولت تقویت مناسبات با کشورهای اسلامی و تحکیم پیمان‌های راهبردی در قالب اوراسیا، بریکس، شانگهای و اکو است. ما در دیپلماسی خود صادقیم؛ بارها اعلام کرده‌ایم که به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم و آماده راستی‌آزمایی در چارچوب قوانین بین‌المللی هستیم.

پزشکیان اظهار داشت: دیوار بی‌اعتمادی ایجاد شده توسط غرب و زیاده‌خواهی‌های آمریکا، مانع پیشرفت گفتگوهاست؛ ایران هرگز در برابر بی‌عدالتی سر خم نخواهد کرد. ما آماده گفتگو با جهان در چارچوب حقوق بین‌الملل و با رعایت خطوط قرمز ترسیم‌شده از سوی مقام معظم رهبری هستیم. 

وی تصریح کرد: با تمام توان در مسیر خدمت گام برمی‌داریم و امروز معیشت مردم، مهم‌ترین دغدغه و خط قرمز دولت است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ملت عراق ثابت کرد راه امام خامنه‌ای را دنبال می کند
هرکس پیام دوستی به آمریکا بفرستد، خبیث و نجس است
کاهش شدید تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد
هشدار شدیداللحن یمن خطاب به عربستان
ملت ایران با بصیرت توطئه های دشمنان را خنثی می کند
لفاظی ترامپ علیه ایران به دلیل ترس از کشته شدن
وقتی هوش مصنوعی، غایبان را به مراسم وداع بازگرداند
استقبال وزیر امور خارجه عمان از عراقچی
جنایتکاران جنگی باید هم مجازات شوند و هم خسارت بپردازند
تشییع رهبر شهید، قدرت نرم جمهوری اسلامی را به رخ جهان کشید
جریان سکولارسازی در دانشگاه در حال تقویت است / هویت دینی دانشگاه را تضعیف نکنید
هرکس بخواهد مذاکره کند برای اینکه با آمریکا به صلح برسد او خائن است
اگر استعفایی در کار نیست، تنگه هرمز را ببندید و زیرساخت‌های نفتی را هدف بگیرید
کاهش بازدارندگی ایران، جرئت تجاوز مجدد به خاک کشور را به دشمن داده است
پاسخ به توهین‌های مکرر و نقض عهدها، در واژگان خنثی پیدا نمی‌شود
نقض مکرر آتش‌بس و توهین‌های ترامپ، پاسخ محکم می‌طلبد
عروج سرخ رهبر شهید، پایان راه نبود
حملات پیاپی به خاک کشور پس از تفاهمنامه، ناکارآمدی استراتژی فعلی را ثابت کرد
میلیون‌ها نفر در تشییع رهبر شهید، یک مطالبه را فریاد زدند: انتقام
آقای قالیباف! به جای گریه بر پیکر امام شهید، تلاش کنید از «اصول» خارج نشوید
یک استاد دانشگاه: خودباوری علمی شرط تبدیل دانشگاه به پیشران پیشرفت کشور است
دانشگاه شیکاگو علیه هوش مصنوعی
پارک‌های فناوری سنتی به پارک‌های سرمایه‌سازی تغییر ماموریت می‌دهند/ایجاد حساب سرمایه‌ساز
تفویض بخشی از خدمات صندوق نوآوری به پارک‌های علم و فناوری
شبکه‌سازی انجمن‌های علمی دانشجویی، کلید حل مسائل کشور است
ضرورت ساماندهی جذب دانشجویان بین‌الملل در دانشگاه امیرکبیر
تسهیل اسکان دانشجویان کارشناسی و تمدید مهلت ثبت‌نام خوابگاه تابستان
آغاز انتخاب واحد ترم تابستان دانشگاه پیام نور از ۲۲ تیر
شرایط پذیرش دانشجوی بین‌المللی غیربورسیه در دانشگاه علامه اعلام شد
پیام تبریک معاون علمی برای قهرمانی تیم ملی المپیاد ریاضی ایران در چین
آزمون ارتقاء دستیاران تخصصی دندانپزشکی ۱۹ شهریور برگزار می شود
دعوت‌شدگان مصاحبه دکتری استادمحور دانشگاه تربیت مدرس مشخص شدند
دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای زائرین رهبر شهید سنگ تمام گذاشتند / اسکان و اطعام بیش از هزار زائر از هفت استان کشور
برپایی موکب «فدا» توسط فعالان اقتصاد دیجیتال در تشییع رهبر شهید
تعیین زمان امتحانات نهایی و کنکور در اختیار مراجع اجرایی است
اتصال هدفمند نخبگان به نیازهای ملی و صنعتی؛ رویکرد جدید بنیاد ملی نخبگان
برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد از ۲۰ تیر به‌صورت «حضوری»
تأکیدات رهبر شهید بر علم و فناوری، اقتصاد دانش‌بنیان را از شعار به یک گفتمان ملی تبدیل کرد
اعلام زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای گروه پرستاری، اتاق عمل و هوشبری
امکان برگزاری آزمون مجدد برای دانشجویان دانشگاه آزاد فراهم شد
پنجمین نشست پایش برنامه پزشکی خانواده برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top