تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/11/26 - 03:24
کد خبر: 553119

تأکید استاندار تهران بر تغییر رویکرد مقابله با اعتیاد

استاندار تهران می‌گوید برنامه‌های مقابله با اعتیاد در این استان باید از جمع‌آوری صرف معتادان متجاهر عبور کرده و بر توانمندسازی، مهارت آموزی و ایجاد اشتغال متمرکز شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ محمد صادق معتمدیان، استاندار تهران، در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اعلام کرد محور اصلی سیاست‌های جدید مقابله با اعتیاد باید بر توانمندسازی افراد و فراهم‌کردن زمینه بازگشت پایدار آنان به جامعه استوار باشد.

او با اشاره به ضرورت هدفمند شدن روند جمع‌آوری معتادان متجاهر گفت: این اقدامات با همکاری دستگاه‌های مختلف ادامه دارد، اما اثربخشی آن زمانی افزایش می‌یابد که برنامه‌های بازتوانی و آموزش‌های مهارتی به‌صورت جدی دنبال شود.

معتمدیان تأکید کرد: نتایج فعالیت کمیته‌های تخصصی باید به شکل منسجم جمع‌بندی و برای تصمیم‌گیری نهایی به شورای استان ارائه شود تا سیاست‌ها با انسجام بیشتری اجرا شوند.

به گفته او، مبارزه با مواد مخدر باید در اولویت کاری همه دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد و مدیران حضور فعال‌تری در این حوزه داشته باشند.

استاندار تهران همچنین خواستار بررسی دقیق آمار بازگشت معتادان پس از خروج از مراکز نگهداری شد و گفت: آموزش حرفه‌ای و ایجاد فرصت اشتغال، مهم‌ترین عامل موفقیت برنامه‌های بازپروری محسوب می‌شود.

او در بخش دیگری از سخنانش بر شناسایی خانواده‌های در معرض آسیب اجتماعی تأکید کرد و افزود: حمایت از این خانواده‌ها باید با همکاری نهادهای تخصصی، سازمان‌های اجتماعی و ظرفیت‌های محلی از جمله مساجد انجام شود.

معتمدیان همچنین ایجاد یک سامانه جامع اطلاعاتی میان دادسراها، زندان‌ها و مراکز نگهداری را ضروری دانست و گفت: دسترسی به آمار دقیق و یکپارچه، پیش‌نیاز تصمیم‌گیری مؤثر در حوزه مقابله با اعتیاد است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کاریکاتور| افشای اسناد اپستین ترامپ قمارباز
کاریکاتور| این داستان: احمق خوش خیال
کاریکاتور| سازمان تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
کاریکاتور| کاریکاتور جدید کمال شرف از دونالد ترامپ
وزیر خارجه الجزایر سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به عراقچی تبریک گفت
وزیر خارجه تونس سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به عراقچی تبریک گفت
روابط ایران و ارمنستان در سطح همکاری‌های راهبردی ارتقاء می‌یابد
عراقچی: کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است
یارانه نقدی سه دهک اول واریز شد
آیین یادبود چهلم جانباختگان حوادث دی‌ماه برگزار می‌شود
۵۷ نماینده مجلس خواستار جلوگیری از اصلاحات مکرر دفترچه کنکور شدند
سردار حکمتیان فرمانده دانشگاه علوم و فنون زمینی سپاه شد
تأکید استاندار تهران بر تغییر رویکرد مقابله با اعتیاد
انرژی هسته‌ای حق مسلم جمهوری اسلامی ایران است
واکنش محیط‌ زیست استان تهران به ادعای انتقال لک‌ لک‌ ها به شهرری
رؤسای جدید ۸ دانشگاه و پژوهشگاه کشور منصوب شدند
تعیین نرخ پلکانی مصرف گاز، سوخت مایع و برق کشاورزی
اختصاص ۳ همت برای گازرسانی به مناطق فاقد گاز
سهم شرکت ملی نفت از درآمدهای نفتی تعیین شد
وزیر علوم: آرام‌بودن ظاهر شهر را به معنای رضایت جامعه تلقی نکنیم
امشب هیچ حادثه‌ای در شهران رخ نداده است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top