تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/11/27 - 17:12
کد خبر: 553189

احمدحسین شریفی؛

جزیره اپستین و روح عریان لیبرالیسم

جزیره اپستین و روح عریان لیبرالیسم

در یادداشت تند و انتقادی «احمدحسین شریفی»، ماجرای جزیره مرتبط با جفری اپستین به‌عنوان نمادی از «روح عریان لیبرالیسم و حقوق بشر غربی» معرفی شده و نویسنده با طرح پرسش‌هایی چالشی، سکوت جریان‌های مدعی روشنفکری، فمینیسم و حقوق بشر را به محکمه افکار عمومی می‌کشاند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یادداشت از احمدحسین شریفی*/// سکوتی مرگبار بر غرب‌زدگان و غرب‌گرایان ایرانی حاکم شده است! مقاومت عجیبی در دیدن و شنیدن واقعیتی به نام جزیره شیطانی اپستین، از خود نشان می‌دهند! تاکنون حتی یک کلمه درباره این فاجعه بزرگ انسانی و سیاسی، بر زبان جاری نکرده‌اند! و بعید هم هست که جرئت و جسارت و حرّیّت لازم برای پرداختن به چنین موضوعی را داشته باشند!

در عین حال، انتظار می‌رود:

یک. جریان فمینیسم جهانی یا دست‌کم فمینیست‌های وطنی اعتراضی و لو ظاهری به فاجعه جزیره اپستین داشته باشند! 

دو. وکیل‌مدافعان حقوق بشر و برندگان جوایز حقوق بشری نوبل جمله‌ای درباره این فاجعه بزرگ انسانیت بر زبان جاری کنند! 

سه. مدافعان فرضیه تکامل وقتی می‌بینند که بسیاری از مدافعان جهانی این فرضیه ضد الهی، از مسافران آن جزیره شیطانی و از یاران غار فحشا و کودک‌خواری جفری اپستین بوده‌اند، دست‌کم تأملی در نسبت و تناسب پروژه اپستین و مدافعان فرضیه داروین داشته باشند!

چهار. دلدادگان معنویت بودایی وقتی می‌بینند که دالایی‌لاما، از دوستان صمیمی اپستین بوده و سر و سرّی با آن لیبرالیست آدم‌خوار داشته است، تأملی در راه رفته خود داشته باشند!‌ و برای «تقلیل مرارت» پیروان خود، و به هدف تعهد به «تقریر حقیقت»، دست کم بگویند که دالایی لاما را بودایی نمی‌دانند!

پنج. به نشانه اعتراض به این فاجعه بزرگ انسانیت، آهی از سینه‌های تنگ و تاریک مدافعان حقوق زنان بیرون آید!

شش. مدعیان روشنفکری و لیبرال‌های وطنی که برای سطل ماست شاندیز، ایران را به آشوب کشیدند و نظام سیاسی مردم‌سالاری دینی را نقد می‌کردند و همه آموزه‌های اسلامی و قرآنی را زیر سؤال می‌بردند، برای حفظ آبروی خود، اعتراضی و لو زبانی، نسبت به این فاجعه انسانی داشته باشند!

هفت. و انتظار می‌رفت و می‌رود که مسؤولان سیاسی و فرهنگی جمهوری اسلامی در مجامع بین‌المللی این پدیده را پیگیری کنند و درخواست تعیین کمیته‌ای حقیقت‌یاب از سوی سازمان‌های بین‌المللی را در این زمینه مطرح کنند!

به هر حال، هرگز نمی‌توان از کنار این فاجعه بزرگ به سادگی گذشت! معتقدم زشتی و قباحت این موضوع از هولوکاست ادعایی صهیونیست‌ها به مراتب بیشتر است.

جزیره اپستین روح عریان «اومانیسم» و «لیبرالیسم» و «حقوق بشر غربی» را نمایان کرده است. باید همه جهانیان را به مشاهده آن دعوت کرد.

*مدرس حوزه علمیه قم

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جذب بسیاری از دانشجویان رشته‌های دریایی در شرکت‌های کشتیرانی
گلایه بیماران خودایمنی از کمبود دارویی؛ غذا و دارو واکنش نشان داد
میانگین تعداد فرزند ایده‌آل برای ایرانیان ۲.۵ فرزند است
اعلام برنامه‌های چهلم شهدای اغتشاشات اخیر در استان تهران
فراخوان هشتمین جشنواره دانشجویی «قلم» دانشگاه آزاد
مسئله جمعیت سیاسی نیست؛ باید علمی و با مشارکت مردم اقدام کنیم
کلاس‌های دانشگاه الزهرا حضوری شد
زنانی که جنگ را به صحنه‌ای برای پرورش ایمان بدل کردند
بروجردی: خلع سلاح ایران محقق نمی‌شود
دیدار و گفتگوی رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ با عراقچی در ژنو
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه خسارتی نداشته است
استاندار تهران مردم را به مراسم چهلم شهدای دی‌ماه دعوت کرد
انواع مالیات و ابزارهای مالیاتی در اقتصاد جهانی
فرماندار کالیفرنیا: آمریکا منبع بی‌ثباتی در جهان شده است
عربستان: اسرائیل هیچ حاکمیتی بر اراضی اشغالی ندارد
هوش مصنوعی چینی به سطحی جدید رفت
جزیره اپستین و روح عریان لیبرالیسم
دشمن از پروژه براندازی ناامید نشده است؛ ضرورت تغییر برخی ساختارها
تعیین سقف تسهیلات ارزان قیمت مسکن برای مددجویان
برگزیدگان جشنواره خوارزمی معرفی شدند
قالیباف: افزایش قیمت بنزین به لیتری ۶۰ هزار تومان صحت ندارد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top