تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/11/30 - 03:29
کد خبر: 553297

ایران، مقصد چندوجهی برای گردشگران سلامت

ایران، مقصد چندوجهی برای گردشگران سلامت

شهردار تهران گفت: ایران علاوه بر ظرفیت بالای پزشکی، دارای پیشینه تاریخی و تمدنی غنی است که در کنار گردشگری طبیعت و زیارت، تجربه‌ای چندوجهی برای گردشگران سلامت فراهم می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ علیرضا زاکانی، شهردار تهران در همایش بین‌المللی گردشگری سلامت که امروز -۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۴- برگزار شد، با تشریح پیشرفت‌های حوزه پزشکی کشور، از آمادگی ایران برای ارائه خدمات درمانی به بیماران خارجی و لزوم هماهنگی بین‌بخشی برای تحقق اهداف گردشگری سلامت خبر داد.

شهردار تهران با اشاره به وضعیت نظام سلامت پیش از انقلاب اسلامی اظهار داشت: پیش از انقلاب، به دلیل محدودیت ظرفیت آموزشی و تعداد اندک پزشکان متخصص، ناگزیر به بهره‌گیری از پزشکان خارجی در مناطق مختلف کشور بودیم و هم‌زمان، بسیاری از درمان‌های اساسی شهروندان از طریق اعزام بیماران به خارج از کشور انجام می‌شد.

وی با تأکید بر دستاوردهای نظام سلامت پس از انقلاب اسلامی افزود: امروز به برکت انقلاب و همت والایی که برای حفظ استقلال کشور صورت گرفت، از ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای در حوزه پزشکی برخورداریم. ایران در تولید علم پزشکی رتبه بالایی در جهان کسب کرده و سالانه هزاران نفر در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور آموزش می‌بینند. همچنین زمینه تخصصی بسیار گسترده‌ای در عرصه پزشکی فراهم شده است.

زاکانی افزود: به عنوان کسی که در متن جامعه پزشکی فعالیت دارم، با تمام وجود از ظرفیت عظیم کشورمان برای خدمت به همنوعان عزیز از سایر کشورها سخن می‌گویم. حضور نمایندگان کشورهای مختلف در این همایش را ارج می‌نهیم و این تعامل را فرصتی مغتنم برای توسعه همکاری‌های بهداشتی و درمانی می‌دانیم.

وی با بیان اینکه ایران علاوه بر پیشرفت‌های پزشکی، نیازمند بهره‌مندی از ظرفیت‌های سایر کشورها نیز هست، بر ضرورت ایجاد ارتباط وثیق با ملت‌های دیگر تأکید کرد.

شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قابلیت‌های متنوع کشور در جذب گردشگر سلامت تصریح کرد: ایران در کنار ظرفیت بالفعل پزشکی، از پیشینه تاریخی و تمدنی کهنی برخوردار است که می‌تواند مکمل جذابیت‌های درمانی کشور باشد. آخرین مصوبه یونسکو، غنی‌ترین آثار انسانی با قدمت ۶۳ هزار سال را در خرم‌آباد ایران تأیید کرده است. این گنجینه‌های تمدنی، همراه با جاذبه‌های گردشگری طبیعت و گردشگری زیارتی، امکان بهره‌مندی چندوجهی میهمانان سلامت را فراهم می‌آورد.

تهران با ۱۱۸ بیمارستان و امکانات هتلینگ آماده استقبال از گردشگران سلامت

زاکانی با اشاره به زیرساخت‌های درمانی پایتخت گفت: تهران با دارا بودن ۱۱۸ بیمارستان، امکانات هتلینگ مناسب و مجموعه‌های خدماتی متنوع، آماده استقبال از گردشگران سلامت است.

عدم هماهنگی کافی بین بخش‌های مرتبط؛ ابرچالش توسعه گردشگری سلامت

وی یکی از چالش‌های اساسی توسعه گردشگری سلامت را عدم هماهنگی کافی بین بخش‌های مرتبط دانست و افزود: برنامه هفتم پیشرفت کشور، هدف‌گذاری سالانه ۶ میلیارد دلار برای گردشگری سلامت را تعیین کرده است. این در حالی است که پیش از همه‌گیری کرونا، رقم تحقق یافته حدود یک و نیم میلیارد دلار بود و هم‌اکنون از یک میلیارد دلار فراتر رفته است. این آمار نشان‌دهنده ظرفیت خالی قابل توجهی برای جهش در این حوزه مبتنی بر واقعیت‌های کشور است.

رایزنی با وزرای بهداشت و گردشگری با هدف توسعه گردشگری سلامت

شهردار تهران از رایزنی با ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خبر داد و اظهار داشت: شهرداری تهران با رویکرد حمایت از بخش خصوصی و بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های دولتی و خصوصی، آماده تسهیل و گسترش هرچه سریع‌تر گردشگری سلامت است.

اعلام آمادگی شهرداری تهران برای توسعه گردشگری

وی با اشاره به نیازهای سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری سلامت بیان کرد: شهرداری تهران آمادگی مشارکت با بخش خصوصی و دولتی را برای شناساندن هرچه بهتر ظرفیت‌های موجود، تسهیل‌گری و فراهم‌سازی زمینه‌های اساسی کشور دارد. رویکرد مدیریت شهری خدمت همه‌جانبه به میهمانان خارجی می‌باشد و این خدمت نعمتی بزرگی برای شهرداری تهران است .

رونمایی از پارک علم و فناوری؛ طی روزهای آتی

شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود از اخذ مجوز راه‌اندازی «پارک علم‌وفناوری» برای شهرداری تهران به عنوان اولین مدیریت شهری کشور خبر داد و افزود: این پارک در زمینی به مساحت ۲۵۰ هکتار هفته آینده رونمایی خواهد شد. در نتیجه این رونمایی شاهد پیوستگی میان ظرفیت مدیریت شهری با بخش خصوصی و دولتی با هدف ارائه خدمات به شهروندان خواهیم بود.

وی با اشاره به اهمیت اقتصاد درمان در کنار کیفیت خدمات تأکید کرد: امروز جامعه پزشکی ایران در مرزهای دانش حرکت می‌کند. چندی پیش در کنگره اروپا با ارائه مقالات برتر، جایگاه نخست جهان را کسب کردیم و این افتخار، سرمایه‌ای ارزشمند در خدمت میهمانان عزیز خواهد بود.

زاکانی در پایان ضمن ابراز امیدواری نسبت به ایجاد همکاری‌های مستحکم بین‌المللی تصریح کرد: امیدواریم با همدلی و همکاری، شاهد تحقق اهداف کشورهای مستقل و بزرگ در مسیر اعتلای انسانی باشیم و بتوانیم بهترین خدمات را به یکدیگر ارائه دهیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز مستقیم ایران - ویتنام برقرار شد
برگزاری نمایشگاه «زنان و تولید ملی» از ۱۱ تا ۲۰ شهریور/ حضور ۱۹۷ کسب و کار در نمایشگاه
بلیت فروشی داربی از امروز آغاز می‌شود
اعلام سازوکار خرید بلیت داربی ۱۰۷
موعود بنیادی‌فر داور داربی ۱۰۷ شد
صالحی: درباره مسایل اصلی کشور باید با دانش، نگاه ژرف و تاریخی سخن گفت
احتمال تغییر دامنه نوسان بورس
جدیدترین قیمت طلا و سکه/ در بازار هیجانی دست نگه دارید
نامه تعدادی از نمایندگان مجلس به سران قوا درباره وضعیت بازار ارز
دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به حمایت از نیروهای مسلح در تجمعات امشب
موافقت پزشکیان با احداث پالایشگاه مشترک در قرقیزستان
پزشکیان: از توافق مکه استقبال می‌کنیم
تاکید روسای جمهوری ایران و تاجیکستان بر توسعه و تعمیق مناسبات
تقویم آزمون‌های علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
هشدار پلیس فتا به دارندگان گوشی‌های آیفون
چرا نرخ دلار افزایش یافت؟
۶۳ هزار استعداد برتر در ۲۳ طرح بنیاد ملی نخبگان شناسایی شدند
جهادگران نمونه دفتر مرکزی جهاددانشگاهی تقدیر شدند
ازدواج آسان، زندگی ساده؛ رهبر شهید چگونه مسیر خوشبختی را ترسیم کرد؟
«مشاوره شغلی» فقط انتخاب یک شغل نیست؛ نگاهی کل‌نگر به مسیر حرفه‌ای انسان
قیمت گاز اروپا به بالاترین حد از ژانویه ۲۰۲۳ رسید
تقویم آزمون‌های علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
۶۳ هزار استعداد برتر در ۲۳ طرح بنیاد ملی نخبگان شناسایی شدند
جهادگران نمونه دفتر مرکزی جهاددانشگاهی تقدیر شدند
هشدار دفاتر بسیج ۸ دانشگاه تهران به وزیر علوم درباره بازگشت دانشجویان اخراجی
آقای سیمایی صراف ورود دانشجویان هتاک به دانشگاه مساوی با خروج شما از وزارتخانه خواهد بود
اعطای بورس نخبگان به رتبه‌های برتر کنکور
وضعیت ارائه خوابگاه دانشجویی به قبولی‌های کنکور کارشناسی ارشد
انتخاب رشته ۱۰۰ هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵/ فردا آخرین مهلت
بیانیه دانشگاهیان برای عبور از شرایط حساس کشور
سیمایی صراف: گزارش بررسی علمی حوادث دی ماه به رئیس جمهور ارائه می‌شود
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top