تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/12/03 - 14:46
کد خبر: 553410

دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم

دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم

پس از حواشی مراسم چهلم جانباختگان حوادث دی‌ماه در دانشگاه صنعتی شریف، مسؤولان آموزش عالی بر حضوری بودن کلاس‌های دانشگاه در حین حفظ امنیت تأکید کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، بعد از اینکه عزاداری گروهی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف به‌مناسبت چهلم درگذشت جانباختگان حوادث دی‌ماه با حضور چند نفر که ماسک زده بودند، به‌سمت شعارها و جهت‌گیری خاص پیش رفت، مدیر روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری محمدعلی دادگسترنیا اعلام کرد که بسیاری می‌خواهند دانشگاه بسته و مجازی باشد، اما وزارت علوم، با کمک دانشجویان و دیگر ذی‌نفعان اجازه نمی‌دهد محیط دانشگاه ناامن شود.
به عقیده دادگسترنیا، سوگواری حق همه گروه‌های دانشجویی‌ است و عقل سلیم می‌گوید باید بدون خشونت حق یکدیگر را به رسمیت بشناسیم؛ دانشگاه اگر محیط عقلانیت نباشد کجا باید رعایت حقوق و اختلاف نظرها را تمرین کرد؟ 
رئیس دانشگاه صنعتی شریف مسعود تجریشی هم در این رابطه گفت که دشمن می‌خواهد دانشگاه مجازی شود اما ما نمی‌گذاریم و معتقدیم با کسی که در دانشگاه کار غیرقانونی کند باید برخورد شود.
در همین رابطه معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه تهران حسین گلدانساز هم گفته است که باید بپذیریم همه دانشجویان فرزندان ما هستند، ممکن است برخی از آن‌ها از جای دیگری خط بگیرند ولی همان‌طور که مقام معظم رهبری در مورد کشته‌شده‌های وقایع اخیر، گفتند که بیشتر آن‌ها شهید هستند؛ به این بچه‌ها نیز باید چنین نگاهی داشته باشیم.
به گفته وی، ما در دانشگاه باید چنین نگاهی داشته و باید به آن‌ها کمک کنیم، گاهی کمک این است که گوش آن‌ها را بگیریم و گاهی باید اغماض داشته باشیم؛ ما باید با دانشجویان گفت‌وگو کنیم و فضای گفت‌وگو را تسهیل کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top