تاریخ انتشار: شنبه 1404/12/16 - 21:07
کد خبر: 553985

براتی: هر گونه تاخیر در معرفی رهبر نظام سیاسی را با چالش مواجه می‌کند

براتی: هر گونه تاخیر در معرفی رهبر نظام سیاسی را با چالش مواجه می‌کند

یک کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اهمیت معنوی و سیاسی رهبری گفت: جایگاه رهبر خالی بماند، چرا که هرگونه تأخیر می‌تواند چالش‌هایی برای نظام اسلامی ایجاد کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مسعود براتی، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با مهر ضمن عرض تسلیت شهادت رهبر انقلاب اسلامی، با اشاره به جایگاه ولی‌فقیه در ساختار نظام جمهوری اسلامی ایران در ضرورت معرفی هر چه سریعتر رهبر گفت: اگر بخواهیم به تحلیل نظام سیاسی جمهوری اسلامی بپردازیم، ستون اصلی استحکام آن جایگاه ولی‌فقیه است؛ جایگاهی که بر پایه نظریه مهم امام خمینی(ره) بنا شده و مهم‌ترین وجه تمایز این نظام با سایر نظام‌های سیاسی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به تدابیر دقیق پیش‌بینی‌شده در قانون اساسی برای تداوم نقش رهبری اظهار کرد: در اصل ۱۱۱ قانون اساسی، تأکید شده که در صورت بروز هرگونه مانع برای استمرار رهبری، مجلس خبرگان باید در اسرع وقت رهبر جدید را تعیین کند. این تأکید به‌دلیل اهمیت جایگاه رهبری در هدایت کلان کشور و حفظ انسجام ساختاری نظام سیاسی است.

براتی افزود: جایگاه رهبری تنها محدود به حوزه سیاسی نیست؛ این مقام برای مردم از حیث ایدئولوژیک و معنوی نیز اهمیت ویژه‌ای دارد و به‌دلیل اتکای نظام به مردم به عنوان اصلی‌ترین منبع قدرت، این جایگاه نباید خالی بماند، چرا که هرگونه تأخیر می‌تواند چالش‌هایی برای نظام اسلامی ایجاد کند.

این کارشناس مسائل سیاسی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به تأکید قانون اساسی و ضرورت‌های شرایط کنونی، مجلس خبرگان رهبری باید در سریع‌ترین زمان ممکن رهبر جدید را تعیین کند تا جمهوری اسلامی ایران با قدرت و انسجام بیشتر در برابر دشمنان ایستادگی کرده و مسیر خود را ادامه دهد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
همکاری سازمان غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایران با ۱۰ وزنه‌بردار در رقابت‌های جهانی چین
دیدار عراقچی و دبیرکل سازمان همکاری اسلامی
حمایت ایران از لبنان در دفاع از حاکمیت و امنیت ملی مقابل رژیم صهیونیست
ضرورت فراهم‌سازی دسترسی عادلانه زنان به خدمات سلامت
عراقچی: فلسطین مهم‌ترین مساله جهان اسلام و بشریت است
هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه
دیدار سردار رادان با وزیر پیشنهادی دفاع
زنگ آغاز جشنواره «تهران مبارک» نواخته شد
جنگنده‌های اسرائیلی جنوب لبنان را بمباران کردند
ضرورت برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک ایران و چین در حوزه میراث فرهنگی
تیم آلومینیوم اراک باید از شرایط فعلی خارج شود
افتتاح جشنواره نمایش عروسکی «تهران مبارک» +عکس
چرا هیچ‌کس صلاح نمی‌بیند ابهام‌زدایی کند؟
دیدار رئیس سازمان بسیج مستضعفین با مهرداد اخلاقی
یحیی سریع: یمن هدف ۲۵۴۲ حمله هوایی و موشکی سعودی قرار گرفته است
عقد ۱۳۰ زوج جوان در حرم بانوی کرامت هم‌زمان با میلاد حضرت زینب(س)
شخصیت کودک پیش از ورود به مدرسه شکل می‌گیرد
مراسم افتتاح بزرگراه شهید سید عبدالرحیم موسوی +عکس
صیادمنش دومین خرید برتر لیگ لهستان شد
سرکوب در کشور آزادی بیان! نخست‌ وزیر فرانسه معترضان را تهدید کرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top