تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/12/18 - 18:22
کد خبر: 554083

بیانیه حزب الله لبنان درباره انتخاب رهبر جدید ایران

بیانیه حزب الله لبنان درباره انتخاب رهبر جدید ایران

حزب الله لبنان در بیانیه ای با اشاره به انتخاب آیت الله مجتبی خامنه ای به عنوان رهبر انقلاب آن را پیامی کوبنده به دشمنان ایران دانست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از المیادین، حزب‌الله درباره انتخاب آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان رهبر انقلاب اسلامی ایران در بیانیه‌ای بر پیروی از بهترین خلف رهبر شهدای امت، امام خامنه‌ای (رضوان الله علیه) تاکید کرد که پس از دهه‌ها مبارزه و رهبری خردمندانه به شهادت رسید، کسی که مسیر انقلاب اسلامی را حفظ کرد و رویکرد عزت، استقلال و قدرت را در مواجهه با استکبار جهانی بنا نهاد.

حزب‌الله به تلاش‌های مبارک و مسئولیت تاریخی و مشروع مجلس خبرگان جمهوری اسلامی که با وجود شرایط دشوار و تجاوز جنایتکارانه آمریکایی-اسرائیلی علیه ایران، به سرعت رهبر جدید انقلاب و ولی امر ملت را انتخاب کرد، درود می‌فرستد.

حزب‌الله بیان کرد: این انتخابات سریع و خردمندانه، پیامی کوبنده به دشمنان جمهوری اسلامی و دشمنان ملت می‌فرستد. ایران، با رهبری و مردمش، مرعوب تروریسم متجاوزان نخواهد شد و تلاش‌ها برای تضعیف این انقلاب در برابر فداکاری‌های مجاهدین، خون شهدا و پایداری رهبری، فرو خواهد ریخت.

مقاومت لبنان تاکید کرد: تمام قدرت آمریکا و اسرائیل قادر به شکستن اراده این ملت عزیز، فرزندان رهبر شهید، امام سید علی خامنه‌ای، نخواهد بود. این انقلاب با قدرت و عزم راسخ در مسیر ولایت فقیه تا رسیدن به عزت و پیروزی ادامه خواهد یافت.

حزب‌الله بیان کرد: ما در حزب‌الله، ضمن ابراز صمیمانه‌ترین تبریکات خود به این مناسبت، وفاداری خود را به این راه مبارک و پایداری خود را در مسیر ولایت فقیه تجدید می‌کنیم.

حزب‌الله ادامه داد: از خداوند متعال می‌خواهیم که گام‌های آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای را در ادامه این مسیر اصیل که توسط امام خمینی (قدس سره) ترسیم شده است، هدایت کند. از خداوند متعال می‌خواهیم که به ایشان در تحمل این مسئولیت بزرگ توفیق دهد، او را از توطئه‌های دشمنان و جنایتکاران محافظت کند، جمهوری اسلامی و مردم عزیز آن را حفظ کند و آنها را بر این تجاوز، قوی‌تر، مقاوم‌تر و قدرتمندتر پیروز گرداند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
عراقچی: از راه‌حل‌های دیپلماتیک که حقوق ملت ایران را تأمین کند، استقبال می‌کنیم
هشدار حمله هسته‌ای کره‌شمالی به آمریکا و کره‌جنوبی
شایسته‌سالاری و شفافیت، حلقه مفقوده مبارزه با فساد در شرکت‌ها، صندوق‌های بازنشستگی و سازمان‌های دولتی است
اقدام خصمانه سوئد علیه ایران
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شد
تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه
منابع بودجه ۱۴۰۶ باید متناسب با تکالیف برنامه هفتم امنیت غذایی باشد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top