تاریخ انتشار: شنبه 1405/01/08 - 18:56
کد خبر: 554763

کیفرخواست برخی وطن‌فروشان داخلی شبکه‌های ماهواره‌ای تروریستی صادر شد

کیفرخواست برخی وطن‌فروشان داخلی شبکه‌های ماهواره‌ای تروریستی صادر شد

کیفرخواست تعدادی از عناصر وطن فروش که به همکاری با تروریست‌های رسانه‌ای آمریکایی-صهیونیستی پرداخته‌اند ، صادر و به دادگاه ارسال شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، همکاری برخی عناصر وطن فروش داخلی با شبکه‌های ماهواره‌ای تروریستی همکار با ارتش‌های متجاوز به خاک کشورمان طی روزهای جنگ تحت رصد مستمر قرار گرفته و افرادی در سراسر کشور در این رابطه دستگیر شده‌اند.

عناصر خائن به وطن با تهیه تصاویری از محل‌های اصابت موشک‌های آمریکایی-صهیونیستی علاوه بر ارسال گزارش مستند از محل مورد اصابت، خوراک رسانه‌ای برای شبکه‌های تروریستی فراهم می‌کردند همچنین افرادی نیز تصاویر مناطق حساس کشور را برای این شبکه‌های دشمن ارسال کردند.

تعدادی از این عناصر وطن فروش که به همکاری با تروریست‌های رسانه‌ای آمریکایی-صهیونیستی پرداخته‌اند طی روزهای گذشته شناسایی و بازداشت شده‌اند و با توجه به مستندات موجود در وسایل ارتباطی آنها از جمله موبایل، تبلت و لپ تاپ و همچنین اقاریر صریح به شعبه بازپرسی معرفی شده‌اند.

کیفرخواست تعدادی از این عناصر وطن فروش صادر و به دادگاه ارسال شده است.

در میان متهمین معرفی شده به شعب بازپرسی تعدادی مشاهده می‌شود که نوع اقدامات و ارسال اطلاعات آنها در زمره معرفی به عنوان مفسد فی الارض به دادگاه قرار گرفته است.

رصد، شناسایی و بازداشت عناصر همکار با شبکه‌های تروریستی ادامه دارد و هم میهنان عزیز در صورت مشاهده و شناخت از این افراد همکار با رسانه‌ها و ارتش‌های تروریستی حمله کننده به مردم ایران اسلامی می‌توانند با مراجعه به سایت hafezehma.ir مشخصات وطن فروش‌ها را ثبت کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تقلای ترامپ برای به دست آوردن جایزه نوبل خنده‌دار است
شهرداری تهران برای نوزادان متولد ۱۴۰۵ چه برنامه‌ای دارد؟
چرا با وجود ارتباط دائمی احساس تنهایی بیشتر شده است؟
پرونده مدرسه شجره طیبه در عرصه بین‌المللی پیگیری می‌شود
دلیل تعطیلی جلسات حضوری صحن، حفظ نصاب مجلس است
پسر نتانیاهو حقیر است
پاییز پربارش در چند استان
جذب رتبه‌های برتر در رشته های اولویت دار کشور در کنکور ۱۴۰۵
نسخه تکراری برای شکست/ کینه ظریف از میدان ریشه در کجا دارد؟
رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال: بی‌صبرانه منتظر بازگشت رونالدو هستیم
پاری‌سن‌ژرمن به جمع بالانشینان رسید
مراسم سوگواری رهبر شهید امت و اساتید و دانشجویان شهید +عکس
مساجد، میزبان کلینیک‌های تخصصی سلامت می‌شود
دشمن واقعی مردم آمریکا هیات‌حاکمه جنگ‌طلب خودشان است
نخست وزیر پیشین قطر: برای برقراری روابطی روشن با ایران تلاش می کنیم
سود سهام عدالت ۱.۵ میلیون نفر واریز شد
تقویت اقتصاد به استفاده از ظرفیت پتروشیمی گره خورده است
چند کشتی در سواحل امارات پیام ترک محل را دریافت کردند
جلسه استماع برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع ۲۰ و ۲۲ مهر برگزار می‌شود
ادای احترام دوچرخه‌سواران ترکیه‌ای به شهدای میناب در تبریز +عکس
یمن: عربستان مسئول سلب امنیت و ثبات در باب‌ المندب است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top