تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/01/10 - 17:12
کد خبر: 554825

شیوه فعالیت‌های آموزشی دانشگاه آزاد مشخص شد؛

برگزاری غیرحضوری کلاس‌های دانشگاه آزاد از ۱۵ فروردین

برگزاری غیرحضوری کلاس‌های دانشگاه آزاد از ۱۵ فروردین

با اعلام نحوه فعالیت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی پس از تعطیلات نوروزی مقرر شد کلاس‌های آموزشی دانشجویان این دانشگاه از ۱۵ فروردین به صورت "غیرحضوری" برگزار شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دانشگاه آزاد اعلام کرد به منظور حفظ سلامت دانشجویان و جلوگیری از هر گونه مخاطره برای ایشان و با توجه به ضرورت تداوم فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی، مطابق مصوبه شورای معاونین دانشگاه مقرر گردید کلیه کلاس درس‌های نظری و بخش نظری دروس نظری - عملی نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ از تاریخ ۱۵ فروردین به‌صورت غیرحضوری و برخط تا اطلاع بعدی در بستر الکترونیکی سامانه وادانا برگزار می‌شود. واحدهای دانشگاهی استان اصفهان و واحد مستقل نجف‌آباد می‌توانند از سامانه اختصاصی خود استفاده نمایند.

از آنجایی که شرکت دانشجویان در کلاس درس‌های مجازی صرفاً در صورت ثبت‌نام و انتخاب واحد امکان‌پذیر خواهد بود، واحدهای دانشگاهی پیگیری لازم جهت انتخاب واحد دانشجویان در فرصت داده شده در بازه ۱۵ تا ۲۰ فروردین را به‌عمل آورند.

همچنین تشکیل جلسات جبرانی از تاریخ ۱۵ فروردین با هماهنگی دانشجویان کلاس درس و مطابق فایل راهنمای مندرج در سامانه وادانا در بستر آموزش الکترونیکی به‌صورت برخط و با حضور دانشجویان صورت پذیرد.

درخصوص دروس آزمایشگاهی و عملی که امکان برگزاری به‌صورت مجازی وجود ندارند، برنامه‌ریزی برای شیوه برگزاری آنها در بازه زمانی مشخص متعاقباً به اطلاع واحدهای دانشگاهی رسانده خواهد شد.

جلسات دفاع از پیشنهاده دکتری تخصصی، پایان‌نامه کارشناسی ارشد، پایان‌نامه دکترای حرفه‌ای، رساله دکتری تخصصی همچنین پیش‌دفاع و گزارش پیشرفت کار شش‌ماهه رساله دکتری تخصصی با رعایت کلیه قوانین آموزشی و پژوهشی تا اطلاع بعدی به‌صورت مجازی برگزار می‌شود. در این خصوص ضروری است کلیه فرآیندها تا رسیدن به مرحله دفاع در سامانه پژوهشیار در زمان صحیح آن طی شده و هماهنگی‌های لازم با واحد الکترونیکی جهت برگزاری دفاع‌ها در بستر وادانا نیز صورت پذیرد.

درخصوص حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی در آزمایشگاه‌های تحقیقاتی واحدهای دانشگاهی، با توجه به شرایط شهر و استان مربوطه، با نظر رؤسای محترم استان‌های مربوطه اتخاذ تصمیم گردد.

بازه زمانی آزمون جامع همچنان مطابق نامه ۱۱۵۲۶۷۳ مورخ ۱۴ اسفند ۱۴۰۴ خواهد بود. درخصوص نحوه برگزاری آزمون جامع (حضوری یا مجازی)، واحدهای دانشگاهی با هماهنگی رئیس استان و با توجه به شرایط کشور در زمان مذکور تصمیم مقتضی را اتخاذ خواهند کرد. همچنین به‌منظور حفظ حقوق دانشجویانی که به‌جز نمره زبان حائز سایر شرایط شرکت در این آزمون هستند، برنامه‌ریزی لازم برای برگزاری آزمون EPT صورت پذیرفته و زمان آن (که پیش از بازه زمانی برگزاری آزمون جامع است) اطلاع‌رسانی خواهد شد.

لازم است واحدهای دانشگاهی به دانشجویان اطلاع‌رسانی لازم را انجام داده تا از حضور در واحد دانشگاهی خودداری کرده و درخواست‌های خود را از طریق سامانه ایمیل برای کارشناسان حامی ارسال نمایند. در این خصوص باید هماهنگی دقیقی بین کارشناسان حامی، مدیران گروه‌های آموزشی، روسای دانشکده‌ها و کارشناسان سایر بخش‌ها (آموزش، پژوهش، مالی و...) وجود داشته و پیگیری درخواست‌های دانشجویان تا حصول نتیجه صورت پذیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
افزایش ۱۰۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در کشور
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
اشتباهات پاک کردن لکه آب پرتقال از فرش
روش های موثر و آسان برای مراقبت از فرش
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
فیلم | روایت علی نادری مدیرعامل سابق ایرنا از پشت پرده برخی جابجایی‌ها با حکم رهبر انقلاب
تقویت همکاری شهرداری و پلیس برای ساماندهی معتادان متجاهر
اژه‌ای: اموال و مدارک مردم را پس از رفع ضرورت قضایی فوری برگردانید
کاهش ذخایر نفت شاندونگ چین؛  احتمال افزایش خرید نفت ایران
ذخایر راهبردی نفت آمریکا به زیر ۳۰۰ میلیون بشکه رسید
وضعیت جوی کشور در ۷۲ ساعت آینده؛ هشدار موج بارش‌ شدید در راه ۱۱ استان
ایران جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان را به شدت محکوم کرد
فیلم | توضیحات بیگدلی نماینده مردم تاکستان در مجلس، درباره یک فساد بزرگ در وزارت کشاورزی دولت پزشکیان
نگاهداری: حکمرانی در شرایط تنش ضرورتی انکارناپذیر است
پیام تبریک آقاجانپور در پی انتصاب فرماندهان جدید نیروهای مسلح
مخالفت ۶۳ نماینده با توسعه اختیارات رئیس‌جمهور در فضای مجازی
پیام تبریک سرپرست وزارت دفاع در پی انتصاب فرماندهان جدید نیروهای مسلح
تصویب منع تردد تجهیزات آمریکایی و صهیونیستی از تنگه هرمز
عارف: دولت با تمام ظرفیت، همراه و پشتیبان میدان است
نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس مسیر جدیدی را برای ثبت درخواست متقاضیان معرفی کرد
رئیس قوه قضاییه انتصاب‌ فرماندهان عالی‌رتبه در نیروهای مسلح را تبریک گفت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top