تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/01/18 - 00:55
کد خبر: 555121

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر

وزرای امور خارجه ایران و قطر در خصوص آخرین تحولات منطقه‌ای، بین‌المللی و روابط دوجانبه به صورت تلفنی گفتگو و تبادل نظر کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان و شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر خارجه قطر در خصوص آخرین تحولات منطقه ای، بین المللی و روابط دوجانبه به صورت تلفنی گفتگو و تبادل نظر کرد.

معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر با اشاره به موضع اصولی این کشور در رد استفاده از زور و احترام به حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ایران، بر ضرورت توقف فوری جنگ و بازگشت ثبات و امنیت به منطقه تاکید کرد.

 وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر اهتمام ایران به حفظ و ارتقای روابط دوستانه با کشورهای منطقه از جمله قطر، وضعیت موجود را منحصرا ناشی از تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران و نیز سوء استفاده آمریکا از پایگاه‌ها و دارایی‌های نظامی خود در کشورهای منطقه برای انجام تجاوز نظامی علیه ایران دانست و با اشاره به تعهد حقوقی بین‌المللی همه دولت‌ها برای جلوگیری از استفاده سایر کشورها از قلمروی آنها جهت تجاوز نظامی به کشورهای دیگر، ابراز امیدواری کرد کشورهای منطقه در راستای صلح و امنیت دسته‌جمعی و درون‌زا حرکت کنند. 

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با تشریح جنایات ارتکابی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران، بر عزم راسخ ایران برای دفاع از حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی خود تأکید و تصریح کرد: جنایات جنگی شنیع ارتکابی توسط آمریکا و اسرائیل به‌ویژه حمله به مدارس، دانشگاه‌ها، بیمارستان‌ها، زیرساخت‌های صنعتی و تولیدی و تاسیسات هسته‌ای، می‌بایست در محاکم داخلی و مراجع بین‌المللی مورد محاکمه و مجازات قرار بگیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
گوگل در خدمت اقدامات جاسوسی اسرائیل
گزارش‌ها از حمله موشکی یمنی‌ها به عربستان
دور جدید حملات سعودی به مناطق مسکونی در استان صعده یمن
تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ادعای جدید ترامپ: از ایده دیدار با پزشکیان استقبال می‌کنم
مسابقه دو همگانی دانشگاهیان خراسان رضوی در مشهد برگزار می‌شود
جدیدترین ادعای سخنگوی تروریست‌های سنتکام علیه ایران
دوحه مدعی شد: آمریکا به دنبال دستیابی به توافق با ایران است!
اتخاذ تدابیر ویژه به منظور مقابله با تحریم هوایی ایران
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور باید برای تولید و اشتغال به میدان بیاید
هشدار هواشناسی برای ۴ استان
کُرخوانی بیرانوند با مهاجمان در تمرین دیروز تیم ملی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top