تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/01/19 - 09:25
کد خبر: 555206

«مرزبان» درنقطه صفر مرزی ساخته شد؛ بازیگران با جان‌ودل کار را پذیرفتند

«مرزبان» درنقطه صفر مرزی ساخته شد؛ بازیگران با جان‌ودل کار را پذیرفتند

بابک خواجه پاشا از کارگردانان سریال «سرو، سپید، سرخ» از شرایط تولید یک اپیزود از این سریال در نقطه صفر مرزی ایران، عراق و ترکیه و نگارش سرعتی فیلمنامه گفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بابک خواجه پاشا کارگردان اپیزود «مرزبان» از سریال «سرو، سپید، سرخ» که از چهارشنبه ۱۹ فروردین ساعت ۲۲ از شبکه یک سیما پخش می‌شود، درباره ایده این اثر اظهار کرد: روز سوم جنگ بود که با من تماس گرفته شد. در آن روزها در خانه بودم و گویی احساس خفه‌گی داشتم از این‌که جنگ شده و هنوز نتوانسته‌ام برای وطنمان کاری انجام بدهم، کاری جز سینما هم بلد نیستم. تماس گرفتند و پرسیدند که الان می توانی کاری کنی؟ و من هم با قاطعیت پاسخ مثبت دادم.

وی اضافه کرد: در همان تماس پرسیدند که ساخت یک اپیزود در هفت روز برایم امکانپذیر است؟ و من باز هم پاسخ مثبت دادم و فردا صبح همان روز هم فیلمنامه را برایشان فرستادم. آن زمان دیگر نه به اعتبار فکر کردم، نه به اینکه چه فیلمی و با چه قضاوت‌هایی می‌سازم. می‌خواستم به عنوان یک ایرانی کاری کرده باشم که وقتی می‌بینم کودکانمان شهید می‌شوند، حسرت نخورم از اینکه من در گوشه‌ای کز کرده و تنها نظاره‌گر هستم.

خواجه‌پاشا درباره روند ساخت این اپیزود گفت: «مرزبان» با یک روز پیش تولید و سه روز ضبط ساخته شد. گروه به اصطلاح پای کاری را دور هم جمع کرده و در نقطه صفر مرزی ترکیه، ایران و عراق، این پروژه فیلمبرداری شد. حالا احساس بهتری دارم و حس می کنم کاری را انجام دادم که وظیفه هر فرزندی نسبت به مادرش است. اگر پای کار نبودم، دینم را ادا نکرده بودم.

کارگردان فیلم سینمایی «سرزمین فرشته‌ها» تصریح کرد: البته این حس من فقط به ساخت یک اثر محدود نبود. اگر حتی لازم باشد به جزیره خارک بروم یا هر آنچه که شاید خدمتی به وطن است قطعا برای انجامش آماده هستم و خواهم بود.

وی با اشاره به همدلی همکارانش در ساخت این اثر بیان کرد: همه ما در یک موضع نسبت به ایران قرار داریم. می‌گویند آدم ها شبیه رفقایشان می‌شوند و من با کسانی که پیشنهاد حضور در این پروژه را مطرح کردم و با جان و دل این کار را پذیرفتند شباهت دارم.

خواجه پاشا با اشاره به سکوت برخی هنرمندان تصریح کرد: ما هنرمندان وطن‌دوست زیادی داریم. شاید برخی، جلوی چشمشان پرده‌ای افتاده باشد که اگر این پرده بیفتد، می فهمند همه چیز و همه دارایی فرد وطنش است. اگر کسی برای این سرمایه ارزش قائل نباشد و بی‌وطن باشد، قطعا چیز دیگری در این دنیا ندارد.

خواجه پاشا درباره حفظ کیفیت اثر در عین کوتاهی زمان تولید ادامه داد: اگرچه باید این نان را با بهترین کیفیت و پخت به دست مردم برسانیم و بهترین باشد و تلاش هم کرده‌ایم اما شاید به دلیل محدودیت زمانی این‌ امکان وجود نداشت. با این وجود با تمام قلب و وجودم اپیزود «مرزبان» را ساخته‌ام.

وی در پایان بیان کرد: «مرزبان» یک هدیه است به مردم تا بدانند پای کار کشور و خواسته های آنها هستیم نه فقط زمانی که در یک جشنواره و به دنبال یک موفقیت تشویق‌مان می‌کنند بلکه هر زمانی که ایران به حضورمان نیاز دارد با سر به سمتش می‌دویم.

«سرو، سپید، سرخ» به‌عنوان نخستین سریال با موضوع جنگ رمضان، در ۱۴ قسمت و ساختاری اپیزودیک تولید شده است. این اثر به تهیه‌کنندگی محمدرضا شفاه، محمدجواد موحد و حبیب والی‌نژاد محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج، سیمافیلم و موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیشنهاد ۱۴بندی را با دقت بخوانید / مهم‌ترین دارایی ایران بدون هیچ مذاکره‌ای از دست می‌رود
آغاز ثبت نام نوبت هشتادوپنجم آزمون زبان MHLE از فردا
بیانیه ارتش متجاوز آمریکا درباره درگیری‌های جدید در جنوب ایران
شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است
خبر خوش وزیر نفت در مورد بازسازی تاسیسات آسیب دیده
اقلام کالابرگ مشمول تخفیف می‌شود
بیانیه اتحادیه اروپا مثال آشکار نفاق و رویکرد دوگانه است
ترامپ به بن‌بست رسیده است
خسارت جنگ به ۶۰ شرکت فناوری شریف
پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه فرهنگیان آغاز شد
امر بر زمین مانده
امروز آخرین فرصت ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد
عصبانیت ترامپ از منتقدان جنگ علیه ایران
۴ سناریوی احتمالی برای آینده نرخ طلای ۱۸ عیار
حکم قصاص قاتل «ایلیا» کودک ۹ ساله رشتی اجرا شد
راز خواب رفتن دست‌ها در بارداری
ترامپ سی‌ان‌ان را به «جعل اخبار» درباره توافق با ایران متهم کرد
حمله پلیس هلند به همسر باردار مرد فلسطینی، نقض فاحش حقوق بشر است
شکاف بر سر جنگ علیه ایران / ونس حذف می‌شود؟
از هیچ خط قرمزی عقب‌نشینی نمی‌کنیم
حکم اعدام دو لیدر کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴ در تهران اجرا شد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
احتمال تغییر در تقویم آموزشی دانشگاه‌ها برای مدیریت بحران انرژی
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تکلیف امتحانات دانشگاه شهید بهشتی مشخص شد
امتحانات پایان ترم دانشگاه شهیدبهشتی حضوری شد
ایران در میان ۲۰ قدرت علمی جهان، صدرنشین بهره وری پژوهشی
آمار ثبت نام در کنکور ۱۴۰۵ به حدود یک میلیون نفر رسید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top