تاریخ انتشار: جمعه 1405/01/21 - 08:37
کد خبر: 555315

ریابکوف: کوبا اولویت اصلی سیاست خارجی روسیه است

ریابکوف: کوبا اولویت اصلی سیاست خارجی روسیه است

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه، اظهار داشت که روسیه صرف نظر از آنچه در واشنگتن گفته می‌شود،قصد خروج از نیمکره غربی را ندارد و تأکید کرد که کوبا اولویت اصلی سیاست خارجی روسیه است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از روسیا الیوم ، ریابکوف در اظهاراتی به خبرنگاران در جریان سفر خود به هاوانا گفت: «روسیه صرف نظر از آنچه در واشنگتن گفته می‌شود، قصد خروج از نیمکره غربی را ندارد، جایی که هیاهویی پیرامون ایده حذف روسیه و چین از این منطقه وجود دارد.»

این مقام روسی، کوبا را شریکی با اهمیت ویژه برای مسکو توصیف و تأکید کرد که «خیانت به جزیره آزادی» کاملاً منتفی است و تضمین امنیت انرژی کوبا همچنان اولویت اصلی روسیه است.

وی افزود که هنوز برای بحث در مورد گام‌های بعدی خیلی زود است، اما حمایت روسیه محدود به محموله نفتی که اخیراً با نفتکش «آناتولی کولودکین» به کوبا رسیده است، نیست.

ریابکوف با بیان اینکه غیرقانونی بودن تحریم ایالات متحده علیه کوبا اکنون برای بسیاری در جامعه بین‌المللی روشن است ، افزود که حمایت مسکو از هاوانا با همکاری شرکای روسیه و بر اساس ضرورت دفاع از اصول حقوق بین‌الملل و برابری کشورها ارائه خواهد شد.

ریابکوف مذاکرات با طرف کوبایی را «مهم، مفید، فشرده و با اعتماد» توصیف و تأکید کرد که کار مشترک در سطوح مختلف و در جهات مختلف ادامه خواهد یافت.

وی افزود که تحرک اخیر در روابط دوجانبه می‌تواند به پیشبرد رسیدگی به مهمترین مسائل، در درجه اول مشکلات ناشی از تحریم غیرقانونی و غیرقابل قبول ایالات متحده علیه این جزیره، کمک کند.

معاون وزیر امور خارجه روسیه همچنین فاش کرد که هیئت روسی با دولت کوبا در مورد از سرگیری پروازهای مستقیم و همچنین توسعه پروژه‌ها در بخش گردشگری گفتگو کرده است.

وزارت حمل و نقل روسیه در 30 مارس از ورود نفتکش «آناتولی کولودکین» به بندری در نزدیکی هاوانا، حامل 100000 تن نفت خام، خبر داد.

کرملین پیش از این اعلام کرده بود که موضوع تحویل فرآورده‌های نفتی به کوبا از قبل بین طرف‌های روسی و آمریکایی مورد بحث قرار گرفته است.

کوبا از بحران سوخت رنج می‌برد که این بحران پس از دستور اجرایی دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، در 29 ژانویه تشدید شده است.

این دستور محدودیت‌ها بر منابع انرژی این جزیره را تشدید کرده و به قطع مکرر برق، افزایش قیمت‌ها و کاهش قابل توجه خدمات درمانی منجر شده است.

این سیاست انتقادات گسترده بین‌المللی، از جمله سازمان ملل متحد، را به دنبال داشته است که معتقد است واشنگتن در حال بدتر کردن بحران انسانی در این جزیره است.

دولت کوبا معتقد است که واشنگتن در تلاش است تا اقتصاد کوبا را از طریق "محاصره انرژی" فلج و شرایط زندگی را برای مردم غیرقابل تحمل کند.شایان ذکر است که سرگئی تسیویلف، وزیر انرژی روسیه، پیش از این اظهار داشت که روسیه همچنان به ارسال محموله‌های کمک‌های بشردوستانه به کوبا، از جمله سوخت، ادامه می‌دهد

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پزشکیان: هیچی کشوری نمی‌تواند به زور خواسته‌هایش را بر ما تحمیل کند
رئیس کمیته کنگره ملی چین: از پیشرفت روابط با ایران استقبال می‌کنیم
یحیی سریع: با ۶ موشک بالستیک تجمع مزدوران را هدف قرار دادیم
پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم
والیبال ایران در کنار ۳۲ تیم جام جهانی
لزوم بازآرایی و بازیابی توان دفاعی و تقویت بازدارندگی
یمن: ریاض ناامن است؛ تاسیسات نفتی در تیررس موشک‌های ما هستند
سیدمهدی رحمتی: نمی‌دانم چرا روی فیفادی‌ها اصرار دارند!
دیدار وزیر امور خارجه روسیه با رئیس جمهور
تشویق کنایه‌آمیز خداداد عزیزی زمان ورود بازیکن سابق پرسپولیس به زمین!
یحیی سریع: ۶ عملیات موفق موشکی و پهپادی در عمق عربستان انجام دادیم
اوزجان بیزاتی: می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم
معترضان فرانسوی باز هم توسط نخست وزیرشان تهدید شدند
نمایندگان از پاسخ‌های وزیر بهداشت قانع نشدند
امیدعالیشاه: بنیاد شهید هم باید به پرونده خداداد عزیزی ورود کند
پیام تبریک طحان‌نظیف در پی قهرمانی کشتی ایران در خاک آمریکا
پزشکیان «قانون ملی توسعه هوش مصنوعی» را برای اجرا ابلاغ کرد
بازیکن استقلال با ناراحتی از ورزشگاه رفت!
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
تاکید سرلشکر رضایی بر اراده‌ ایران برای تحکیم همکاری‌ راهبردی با روسیه
رضا شفیعی جم راهی بیمارستان شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top