تاریخ انتشار: جمعه 1405/01/21 - 14:13
کد خبر: 555343

شهید خرازی به خلاقیّت و نوآوری در عرصه‌های پیشرو علمی شهره بود

شهید خرازی به خلاقیّت و نوآوری در عرصه‌های پیشرو علمی شهره بود

رئیس دانشگاه تهران در پیام تسلیت خود در پی شهادت دکتر سید کمال خرازی گفت: این چهره ممتاز علمی و سیاسی، به خلاقیّت و نوآوری در عرصه‌های پیشرو علمی شهره بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ متن پیام رئیس دانشگاه تهران به شرح زیر است؛

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضی‌ نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ و ما بَدَّلُوا تَبْدِیلًا (احزاب) با تاسف و تاثر فراوان، شهادت سیاست‌مرد برجسته، دانشمند خلاّق و استاد فرهیخته دانشگاه تهران، دکتر سیدکمال خرازی، رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران را که عمر گرانقدر خود را با مجاهدت خاموش در عرصه‌های مختلف سیاست داخلی و خارجی، اجرایی، علمی و خدمت بی‌وقفه و صادقانه به میهن عزیز سپری کرد و سرانجام نیز به دست سفاک‌ترین رژیم‌های تروریستی جهان، به فیض عظیم شهادت نایل آمد، تسلیت می‌گوییم.

شهادت برای این چهره بی‌ادعا و خدوم، پاداش یک عمر تلاش صادقانه و مومنانه در راه سربلندی و تعالی کشور بود. این چهره ممتاز علمی و سیاسی، به خلاقیّت و نوآوری در عرصه‌های پیشرو علمی شهره بود و اعطای «نشان عالی دانش» از سوی دانشگاه تهران به ایشان، گواه خدمات بی‌شمار و پیشرو علمی این سیاستمدار و دانشی مرد دانشگاه تهران است.

بسیاری از حوزه‌های نوین علمی کشور که امروز خدمات برجسته و دانشی در سطح بین‌المللی ارایه می‌دهند، از جمله آزمایشگاه ملّی مغز، پژوهشکده علوم شناختی کشور و بسیاری از مراکز نوین علمی دیگر، با ایده و تلاش وی راه‌اندازی شدند و از باقیات‌الصّالحات عمر پربرکت این شهید عزیز و فرهیخته به شمار می‌آیند.

دانشگاه تهران، شهادت این سیاست‌مرد دانشمند و استاد برجسته خود و همسر مکرّمه‌شان را به محضر رهبر معظّم انقلاب، همکاران، دانشجویان و بهره‌مندان از وجود علمی ایشان و عموم ملت ایران تسلیت می‌گوید و برای روح این شهید عزیز علوّ درجات از خداوند متعال مسئلت می‌نماید.

محمدحسین امید رئیس دانشگاه تهرانش

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حضور تاج و مومنی در جلسه AFC به میزبانی ژاپن
دیدار سفیر جدید ایران در اوگاندا با عراقچی
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب
خانواده «رضا امیرخانی» در انتظار هوشیاری او هستند
احتمال بارش باران و برف در ارتفاعات تهران از پنجشنبه تا دوشنبه
۷۰ هزار زن داوطلب آموزش‌دیده در تهران آماده کمک به مدیریت بحران هستند
خیز آمریکا برای خروج کارکنانش از کشورهای حاشیه خلیج فارس
دیدار معاون وزیر امور خارجه لهستان با عراقچی
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
فرانسه پیش از نصیحت دیگران، مشکلات داخلی خود را حل کند
اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره زمان پرداخت معوقات بازنشستگان
عراقچی: ترجیح جنگ بر دیپلماسی به شکست دیگری برای آمریکا می‌انجامد
ما روی اهداف‌مان با فناوری‌های جدید متمرکز هستیم
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۲ بار به یمن حمله کرد
واکنش حسین‌نژاد به نیمکت‌نشینی در روسیه
پیکر مطهر دو شهید تازه تفحص‌شده در معراج شهدا بدرقه می‌شود
قطع کابل‌های اینترنت جهانی توسط ایران چه بحرانی ایجاد خواهد کرد؟
امکان ثبت‌نام شهروندان در دوره‌های آموزش کمک‌های اولیه اورژانس تهران
تمدید یک روزه مهلت انتخاب رشته آزمون دستیاری تخصصی دندانپزشکی سال ۱۴۰۵
امکان قفل کردن محتوا در «چت‌جی‌پی‌تی» فراهم شد
مرز چذابه تا اطلاع ثانوی مسدود شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top