تاریخ انتشار: شنبه 1405/01/22 - 09:30
کد خبر: 555348

آخرین پست تلگرامی پسر پزشکیان حاشیه ساز شد؛

گوشی را از دست این بچه بگیرید!

گوشی را از دست این بچه بگیرید!

همزمان با هماهنگی های صورت گرفته میان مسئولان عالی رتبه کشور در مذاکرات پاکستان میان ایران و آمریکا یوسف پزشکیان محتوای یک جلسه امنیتی که منجر به تحت فشار قرار گرفتن نمایندگان کشورمان می‌گردد، افشا کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  حاشیه‌سازی‌های پسر پزشکیان به مرحله جدید و خطرناکی رسیده است؛ انتشار یا انتساب مواردی کاملا سری از-به داخل دولت. یوسف پزشکیان که بدون هیچ رزومه یا سابقه درخوری به واسطه پدرش به دولت راه یافت و در دفتر رئیس‌جمهور پست گرفت، روز پنجشنبه در پستی تلگرامی نوشت: صبح جلسه‌ای بودم که تعدادی از اعضای کابینه هم بودند…کسی به زبان نمی‌آورد ولی حدس می‌زنم نگران این بودند که آمریکا به سراغ بمب هسته‌ای برود(!)

نقل قول عجیب پسر پزشکیان از اعضای کابینه که احتمالا با هدف ایجاد رعب و ترس در جامعه و زمینه‌سازی برای انجام توافق خسارت‌بار با آمریکا مطرح شده، فارغ از صحت و سقم آن، لزوم بررسی جایگاه حقوقی و ریشه حاشیه‌سازی‌های مکرر او را مضاعف می‌کند. با توجه به اینکه این، اولین اقدام سوال‌برانگیز پسر پزشکیان از زمان حضور در دولت نبوده است؛ از جمله او هفته گذشته و همزمان با ادعاهای مقامات آمریکا مبنی بر مذاکره با ایران و تکذیب رسمی آن، تلویحا مقامات رسمی کشورمان را دروغگو نامید؛ ادعایی که با فاصله کوتاهی مجبور به عقب‌نشینی از آن شد.

نکته قابل توجه در نوشته اخیر یوسف پزشکیان آنجا است که فضاسازی‌ها پیرامون تهدید هسته‌ای تاکنون توسط هیچ یک از مقامات آمریکایی مطرح نشده‌بود و صرفا یک خبرنگار دون‌پایه شبکه صهیونیستی اینترنشنال موضوع حمله هسته‌ای را طرح و حتی او نیز مجبور به عقب‌نشینی از این ادعای گزاف شد.

پسر پزشکیان البته در پاسخ به انتقادات گسترده از نوشته اخیرش، موارد عجیب‌تری را مطرح کرد و مدعی شد: آنچه گفتم محرمانه نبوده!

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اینترنت دیگر در شرایط بحران قطع نخواهد شد
انگلیس چگونه کرواسی را شکست داد؟
سرمربی کنگو پس از متوقف کردن پرتغال: به بازیکنانم افتخار می‌کنم
پیروزی انگلیس در بازی بزرگ با درخشش ستاره‌ها
مسیر تشییع پیکر امام شهید در تهران
ترامپ یکبار دیگر توهمات و آرزوهای خود را تکرار کرد
قالیباف: ایران به همکاری برد برد با چین متعهد است
عراقچی: مسئولیت حسن اجرای مفاد تفاهم بر عهده آمریکا است
ایتالیا سفارت خود را در تهران دو روز دیگر بازگشایی می‌کند
حملات وحشیانه اسرائیل به جنوب لبنان با استفاده از بمب‌های فسفری
یاران رونالدو در تله کنگو گرفتار شدند
رسانه‌های عبری: سخنرانی دبیرکل حزب‌الله اعلام پیروزی محور مقاومت است
امضای تفاهم‌نامه خرید ۲۰ بالگرد امدادی برای هلال احمر از روسیه
مارتینس: عملکردمان مقابل کنگو را دوست نداشتیم
گفتگوی تلفنی وزیر خارجه ایتالیا و عراقچی
فروش ویژه کولرگازی جنرال گلد با ۳۰٪ تخفیف ویژه
خرید داکت اسپلیت تا ۵۰ درصد تخفیف ویژه مدت محدود
تور استانبول با ۲۰٪ تخفیف ویژه به مدت محدود
چطور قاب سیلیکون اورجینال تشخیص بدیم؟
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
مردم از تکرار ساده‌لوحی تاریخی در مذاکره با آمریکا واهمه دارند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top