تاریخ انتشار: شنبه 1405/01/22 - 09:30
کد خبر: 555348

آخرین پست تلگرامی پسر پزشکیان حاشیه ساز شد؛

گوشی را از دست این بچه بگیرید!

گوشی را از دست این بچه بگیرید!

همزمان با هماهنگی های صورت گرفته میان مسئولان عالی رتبه کشور در مذاکرات پاکستان میان ایران و آمریکا یوسف پزشکیان محتوای یک جلسه امنیتی که منجر به تحت فشار قرار گرفتن نمایندگان کشورمان می‌گردد، افشا کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  حاشیه‌سازی‌های پسر پزشکیان به مرحله جدید و خطرناکی رسیده است؛ انتشار یا انتساب مواردی کاملا سری از-به داخل دولت. یوسف پزشکیان که بدون هیچ رزومه یا سابقه درخوری به واسطه پدرش به دولت راه یافت و در دفتر رئیس‌جمهور پست گرفت، روز پنجشنبه در پستی تلگرامی نوشت: صبح جلسه‌ای بودم که تعدادی از اعضای کابینه هم بودند…کسی به زبان نمی‌آورد ولی حدس می‌زنم نگران این بودند که آمریکا به سراغ بمب هسته‌ای برود(!)

نقل قول عجیب پسر پزشکیان از اعضای کابینه که احتمالا با هدف ایجاد رعب و ترس در جامعه و زمینه‌سازی برای انجام توافق خسارت‌بار با آمریکا مطرح شده، فارغ از صحت و سقم آن، لزوم بررسی جایگاه حقوقی و ریشه حاشیه‌سازی‌های مکرر او را مضاعف می‌کند. با توجه به اینکه این، اولین اقدام سوال‌برانگیز پسر پزشکیان از زمان حضور در دولت نبوده است؛ از جمله او هفته گذشته و همزمان با ادعاهای مقامات آمریکا مبنی بر مذاکره با ایران و تکذیب رسمی آن، تلویحا مقامات رسمی کشورمان را دروغگو نامید؛ ادعایی که با فاصله کوتاهی مجبور به عقب‌نشینی از آن شد.

نکته قابل توجه در نوشته اخیر یوسف پزشکیان آنجا است که فضاسازی‌ها پیرامون تهدید هسته‌ای تاکنون توسط هیچ یک از مقامات آمریکایی مطرح نشده‌بود و صرفا یک خبرنگار دون‌پایه شبکه صهیونیستی اینترنشنال موضوع حمله هسته‌ای را طرح و حتی او نیز مجبور به عقب‌نشینی از این ادعای گزاف شد.

پسر پزشکیان البته در پاسخ به انتقادات گسترده از نوشته اخیرش، موارد عجیب‌تری را مطرح کرد و مدعی شد: آنچه گفتم محرمانه نبوده!

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پدر کوه‌ها/« کلنگ» دژ نفوذناپذیر و کابوس جبهه آمریکایی_صهیونیستی
همکاری سازمان غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایران با ۱۰ وزنه‌بردار در رقابت‌های جهانی چین
دیدار عراقچی و دبیرکل سازمان همکاری اسلامی
حمایت ایران از لبنان در دفاع از حاکمیت و امنیت ملی مقابل رژیم صهیونیست
ضرورت فراهم‌سازی دسترسی عادلانه زنان به خدمات سلامت
عراقچی: فلسطین مهم‌ترین مساله جهان اسلام و بشریت است
هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه
دیدار سردار رادان با وزیر پیشنهادی دفاع
زنگ آغاز جشنواره «تهران مبارک» نواخته شد
جنگنده‌های اسرائیلی جنوب لبنان را بمباران کردند
ضرورت برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک ایران و چین در حوزه میراث فرهنگی
تیم آلومینیوم اراک باید از شرایط فعلی خارج شود
افتتاح جشنواره نمایش عروسکی «تهران مبارک» +عکس
چرا هیچ‌کس صلاح نمی‌بیند ابهام‌زدایی کند؟
دیدار رئیس سازمان بسیج مستضعفین با مهرداد اخلاقی
یحیی سریع: یمن هدف ۲۵۴۲ حمله هوایی و موشکی سعودی قرار گرفته است
عقد ۱۳۰ زوج جوان در حرم بانوی کرامت هم‌زمان با میلاد حضرت زینب(س)
شخصیت کودک پیش از ورود به مدرسه شکل می‌گیرد
مراسم افتتاح بزرگراه شهید سید عبدالرحیم موسوی +عکس
صیادمنش دومین خرید برتر لیگ لهستان شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top