تاریخ انتشار: شنبه 1405/01/22 - 09:30
کد خبر: 555348

آخرین پست تلگرامی پسر پزشکیان حاشیه ساز شد؛

گوشی را از دست این بچه بگیرید!

گوشی را از دست این بچه بگیرید!

همزمان با هماهنگی های صورت گرفته میان مسئولان عالی رتبه کشور در مذاکرات پاکستان میان ایران و آمریکا یوسف پزشکیان محتوای یک جلسه امنیتی که منجر به تحت فشار قرار گرفتن نمایندگان کشورمان می‌گردد، افشا کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  حاشیه‌سازی‌های پسر پزشکیان به مرحله جدید و خطرناکی رسیده است؛ انتشار یا انتساب مواردی کاملا سری از-به داخل دولت. یوسف پزشکیان که بدون هیچ رزومه یا سابقه درخوری به واسطه پدرش به دولت راه یافت و در دفتر رئیس‌جمهور پست گرفت، روز پنجشنبه در پستی تلگرامی نوشت: صبح جلسه‌ای بودم که تعدادی از اعضای کابینه هم بودند…کسی به زبان نمی‌آورد ولی حدس می‌زنم نگران این بودند که آمریکا به سراغ بمب هسته‌ای برود(!)

نقل قول عجیب پسر پزشکیان از اعضای کابینه که احتمالا با هدف ایجاد رعب و ترس در جامعه و زمینه‌سازی برای انجام توافق خسارت‌بار با آمریکا مطرح شده، فارغ از صحت و سقم آن، لزوم بررسی جایگاه حقوقی و ریشه حاشیه‌سازی‌های مکرر او را مضاعف می‌کند. با توجه به اینکه این، اولین اقدام سوال‌برانگیز پسر پزشکیان از زمان حضور در دولت نبوده است؛ از جمله او هفته گذشته و همزمان با ادعاهای مقامات آمریکا مبنی بر مذاکره با ایران و تکذیب رسمی آن، تلویحا مقامات رسمی کشورمان را دروغگو نامید؛ ادعایی که با فاصله کوتاهی مجبور به عقب‌نشینی از آن شد.

نکته قابل توجه در نوشته اخیر یوسف پزشکیان آنجا است که فضاسازی‌ها پیرامون تهدید هسته‌ای تاکنون توسط هیچ یک از مقامات آمریکایی مطرح نشده‌بود و صرفا یک خبرنگار دون‌پایه شبکه صهیونیستی اینترنشنال موضوع حمله هسته‌ای را طرح و حتی او نیز مجبور به عقب‌نشینی از این ادعای گزاف شد.

پسر پزشکیان البته در پاسخ به انتقادات گسترده از نوشته اخیرش، موارد عجیب‌تری را مطرح کرد و مدعی شد: آنچه گفتم محرمانه نبوده!

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمنی تاریخی آمریکایی‌ها با تمدن ایران / فراتر از جمهوری اسلامی!
تصویر هواپیمای منهدم شده عربستان در حملات یمن
تغییر تاکتیک ایران در تنگه هرمز
مالیات بر سوداگری، راهکاری برای بازگشت سرمایه به تولید
جنجال واگذاری اراضی چابهار به افغانستان؛ اصل ماجرا چیست؟
بیمارستان قلب کوثر شیراز؛ نمایی از همدلی و همبستگی مردم در اوج مشکلات تورمی و اقتصادی
۲۱ میلیارد دلار از کشور فرار کرد
بازار خودرو خارجی زیر سایه جنگ
چرا نبرد اصلی انرژی به بازار فرآورده‌ها منتقل شده است؟
فراجا از ستون‌های مستحکم امنیت کشور
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top