تاریخ انتشار: شنبه 1405/01/22 - 13:26
کد خبر: 555356

طرح «تو رهبر کتابخوان امتی»؛

روایت‌هایی از رهبر شهید

روایت‌هایی از رهبر شهید

طرح «تو رهبر کتابخوان امتی» به همت مدیریت امور کتابخانه‌ها و ترویج فرهنگ کتابخوانی سازمان فرهنگی‌هنری آغاز شده و تاکنون با بررسی بیش از ۵ هزار صفحه کتاب، به فعالیت خود ادامه می دهد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ طرح «تو رهبر کتابخوان امتی» با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و آشنایی بیشتر با سیره و شخصیت شهید سیدعلی خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی، در حال اجراست. در این طرح، گزیده‌هایی کوتاه از کتاب‌هایی که به زندگی، مبارزات و دیدگاه‌های ایشان می‌پردازند، در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

این محتواها از طریق کانال «هم‌کتاب» در پیام‌رسان بله به نشانی @hamketab1404 منتشر و بازنشر می‌شوند. تاکنون بخش‌هایی از کتاب‌هایی چون «خون دلی که لعل شد»، «شرح اسم»، «بر تبعید»، «آقای ایرانشهر» و «مرگ تاجرانه» در این کانال ارائه شده است.

آثار انتخاب‌شده در این طرح، به مرور زندگی مبارزاتی رهبر انقلاب در سال‌های پیش از پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین برخی دیدگاه‌ها و اندیشه‌های ایشان می‌پردازند. تولید محتوای این مجموعه با همکاری جمعی از کارشناسان حوزه کتاب و فعالان فرهنگی انجام شده و همچنان ادامه دارد.

طرح «تو رهبر کتابخوان امتی» به همت مدیریت امور کتابخانه‌ها و ترویج فرهنگ کتابخوانی سازمان فرهنگی‌هنری از اسفندماه گذشته آغاز شده و تاکنون با بررسی بیش از ۵ هزار صفحه کتاب، به فعالیت خود ادامه داده است.

عنوان این طرح از سروده نصیبا مرادی برگرفته شده است:«تو رهبر کتابخوان امتیکه خوانده‌ای برایمانورق‌ورقحماسه را» گفتنی است توجه و تأکید آیت‌الله شهید سیدعلی خامنه‌ای بر موضوع مطالعه، از وجوه برجسته شخصیتی ایشان به شمار می‌رفت؛ به‌گونه‌ای که علاوه بر سخنرانی‌ها، با نگارش و انتشار یادداشت‌ها و تقریظ‌های متعدد، نقش مهمی در ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در جامعه ایفا کردند. در طول سال‌های فعالیت ایشان، بیش از یکصد کتاب مورد توجه و تأکید قرار گرفته است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعتراف ترامپ به انزوای آمریکا
احتمال وقوع عملیات نظامی گسترده یمن
روابط ایران و روسیه هرگز در تاریخ تا این حد نزدیک نبوده است
دانشگاه آزاد می‌تواند الگوی تحول در آموزش عالی باشد/ دانشگاه‌ها خط مقدم اقتدارآفرینی کشور هستند
جولان خودروهای ۴۰ میلیاردی در روزگار تنگنای ارزی
شروع طوفانی کاروان ورزش ایران در روز دوم بازی های پاراآسیایی ۲۰۲۶؛ تعداد مدال طلا به ۸ رسید
تنگه هرمز، کابوس تازه اروپا
عقب‌نشینی ترامپ زیر فشار بحران انرژی
نشست شورای عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور
دیدار و گفتگوی سرپرست وزارت نفت ایران و وزیر انرژی قطر
نخست‌ وزیر چین: آماده تقویت همکاری با ایران هستیم
عراقچی: روابط ایران و روسیه راهبردی است؛مسائل منطقه راه‌حل نظامی ندارد
العربی الجدید ادعا کرد؛ گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا
باشگاه تراکتور: شعار هوادارانمان قومیتی و تحریک‌آمیز نبود
مسکو: گسترش همکاری تجاری و اقتصادی با ایران را در اولویت قرار می‌دهیم
روایت وزارت خارجه روسیه از دیدار لاوروف با پزشکیان
سه مدال طلا و ۵ نقره و برنز برای روز نخست بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا
پزشکیان: هیچی کشوری نمی‌تواند به زور خواسته‌هایش را بر ما تحمیل کند
رئیس کمیته کنگره ملی چین: از پیشرفت روابط با ایران استقبال می‌کنیم
یحیی سریع: با ۶ موشک بالستیک تجمع مزدوران را هدف قرار دادیم
پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top