تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/01/24 - 13:43
کد خبر: 555440

خسارت به ۳۰۰ واحد صنعتی در تهران

خسارت به ۳۰۰ واحد صنعتی در تهران

رئیس اتاق تهران گفت: تاکنون حدود ۳۰۰ واحد صنعتی آسیب‌دیده (به‌طور مستقیم و غیرمستقیم) در استان تهران شناسایی شده‌اند و برنامه‌ریزی‌های اتاق برای دوره پساجنگ آغاز شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمود نجفی‌عرب، رئیس اتاق بازرگانی تهران در نشست مشترک اتاق تهران و مجمع نمایندگان استان تهران با تشریح اقدامات پارلمان بخش‌خصوصی در طول دوره بحران اخیر گفت: اتاق تهران در طول جنگ ۴۰ روزه اخیر نیز به مانند جنگ ۱۲ روزه در اواسط سال گذشته، با همکاری و همراهی دولت، تسهیل کسب‌وکار بنگاه‌ها را در دستور کار قرار داد. تشکیل میزهای مشاوره بحران، رایزنی مستمر با نهادهای حاکمیتی برای جلوگیری از توقف چرخه تولید و تهیه و تدوین چارچوب تاب‌آوری بنگاه‌ها در شرایط بحران جنگ از جمله این اقدامات بود که این دستورالعمل به سرعت منتشر و در اختیار فعالان اقتصادی و دستگاه‌های اجرایی قرار گرفت.

بر اساس اعلام اتاق تهران، نجفی‌عرب با اشاره به اهمیت حفظ زیرساخت‌های ارتباطی افزود: طی هماهنگی با استانداری تهران و سایر نهادهای ذیربط، اینترنت بدون محدودیت در اختیار اعضای اتاق تهران و فعالان اقتصادی قرار گرفت تا امور تجاری آن‌ها با اخلال مواجه نشود.

رئیس اتاق تهران همچنین با اشاره به اقدامات اتاق تهران در حوزه مسئولیت اجتماعی از جمله تامین و تجهیز سازمان داوطلبان هلال‌احمر خبر داد و تصریح کرد: در حوزه رسیدگی به مشکلات کسب‌وکارها، ضمن بررسی چالش‌ها در کمیسیون‌های تخصصی و ارائه راهکار به دستگاه‌های مربوطه، کمیسیون حمل‌ونقل اتاق تهران مسیرهای جایگزین برای تامین کالاهای اساسی را احصا کرده است. همچنین تاکنون حدود ۳۰۰ واحد صنعتی آسیب‌دیده (به‌طور مستقیم و غیرمستقیم) در استان تهران شناسایی شده‌اند و برنامه‌ریزی‌های اتاق برای دوره پساجنگ آغاز شده است.

همچنین سیدعلی صدری، دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت تهران و نایب‌رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق تهران، آمار دقیقی از خسارات وارده به شهرک‌های صنعتی ارائه کرد و گفت: برآوردهای ما نشان می‌دهد ۲۰۸ واحد صنعتی مستقر در نواحی صنعتی استان تهران خسارت دیده‌اند و به ۹۷ واحد نیز کمتر از یک میلیارد تومان آسیب وارد شده است.

صدری با انتقاد از عملکرد شرکت‌های بیمه گفت: متاسفانه بیمه‌ها به بهانه عدم تعریف بیمه حوادث جنگی از پرداخت خسارت خودداری می‌کنند و حل این مشکل از مطالبات اصلی ماست. همچنین درخواست داریم سطح اشغال برای بازسازی و نوسازی واحدهای آسیب‌دیده ۲۰ درصد تعیین شود تا این واحدها بتوانند پایان‌کار خود را دریافت کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تکذیب ادعای سنتکام درباره مین‌روبی در تنگه هرمز توسط سخنگوی سپاه
زنگ باران در کشور به صدا درآمد
هرمز رکورد قیمت گاز اروپا را جابه‌جا کرد
تعرفه گاز ۲ درصد از مشترکان به نرخ صادراتی رسید
شریعتی تصمیم جدید دولت درباره قیمت انرژی را خلاف قانون دانست
قطار صادراتی ایران به چین رفت
فیلم | ما نسلی هستیم که آمریکا را از منطقه اخراج می‌کنیم
فیلم | روایت کامل نامه‌ای پر مهر که پاسخ گرفت
فیلم | انتقادات یک دانشجو خطاب به وزیر علوم درباره پرونده‌های انضباطی
فیلم | مزیدی: خروج از ان پی تی و بازنگری در دکترین هسته‌ای می‌تواند برگ برنده ما باشد
مراسم عهد دانشجویی با رهبر انقلاب در مقابل سردر دانشگاه تهران برگزار شد
عارف دستور تشکیل کارگروه تدوین قوانین فضای دیجیتال را صادر کرد
عراقچی: برای فرصت به دیپلماسی، ارتباط با واسطه‌ها را ادامه می‌دهیم
حجت‌الاسلام رحمانی معاون جدید عتبات عالیات شد
وام ازدواج دانشجویی ۱۰ برابر شد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به جوانان و نوجوانان جان‌فدای ایران
تا رسیدن به قله‌های پیشرفت هم‌ عهدیم
کوروش بزرگ و منشور حقوق بشر او
مهارت‌آموزی یا رزومه‌سازی؟
زمینه سقوط و بی اعتباری خودتان را فراهم خواهید کرد!
چگونه برای استخدام بانک‌ها آماده شویم؟ از آزمون کتبی تا مصاحبه استخدامی
محوطه دانشگاه سلمان فارسی کازرون پس از یک سال پیگیری همچنان بلاتکلیف است
مهلت ثبت نام اسکان دانشجویان ارشد دانشگاه تهران امشب به پایان می‌رسد
پیگیری راه‌اندازی دوره‌های مشترک تحصیلات تکمیلی میان دانشگاه‌های ایران و دانشگاه کوت عراق
امروز آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دستیاری دندانپزشکی سال ۱۴۰۵
طراحی ۳۱ بازی فکری با مشارکت ۱۶۴ دانشجو در المپیک بازی‌های فکری ایران
درخشش دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در مسابقات ریاضی دانشجویی کشور
قول مساعد وزیر علوم برای بازگشت سقف سنی جذب هیئت علمی به ۴۵ سال
دانشگاه‌های جامانده از جذب هیئت علمی ۱۴۰۴ از فراخوان بعدی جا می‌مانند
نتایج نهایی پذیرش کاردانی نظام جدید سال ۱۴۰۵ اعلام شد
المپیادهای ورزشی درون‌دانشگاهی محور توسعه مشارکت ورزشی دانشجویان
ممنوعیت‌های ثبت‌نام در آزمون دکتری سال ۱۴۰۶؛ امکان ثبت نام تا ۹ آبان
تأیید تخلف در سلف دانشگاه کاشان/ تعطیلی دو هفته‌ای و جریمه پیمانکار
دانشگاه تهران دختران محجبه آذربایجانی را می‌پذیرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top