تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/01/26 - 19:36
کد خبر: 555563

رئیس‌جمهور: آمادگی کامل برای پشتیبانی از فعالیت‌های هلال احمر را داریم

رئیس‌جمهور: آمادگی کامل برای پشتیبانی از فعالیت‌های هلال احمر را داریم

رئیس جمهور با تأکید بر آمادگی کامل دولت برای پشتیبانی از فعالیت‌های هلال‌احمر، گفت: ما خود را در کنار شما می‌دانیم و از هیچ تلاشی برای تقویت این مجموعه دریغ نخواهیم کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در ادامه بازدیدها و نظارت‌های ستادی از دستگاه‌های اجرایی، با حضور در جمعیت هلال احمر و در جمع مدیران، معاونان و امدادگران، ضمن قدردانی از تلاش‌های گسترده این مجموعه، نقش‌آفرینی آنان در خدمت‌رسانی به آسیب‌دیدگان، به‌ویژه در شرایط بحرانی و جنگی را برجسته و کم‌نظیر توصیف کرد.

وی با ابراز قدردانی صمیمانه از نیروهای امدادی و داوطلبان هلال‌احمر، عملکرد این مجموعه جنگ ۴۰ روزه را در سطح کشور استثنایی خواند و تأکید کرد: تلاش‌های شبانه‌روزی و ایثارگرانه شما، جلوه‌ای روشن از روح بلند انسانی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی است که توانسته در بزنگاه‌های حساس، امید و آرامش را به جامعه بازگرداند.

رئیس‌جمهور با اشاره به همبستگی ملی در مواجهه با بحران‌ها، افزود: آنچه در این مقطع شکل گرفت، نمادی از اتحاد مردم، رزمندگان و نیروهای مسلح، مجموعه دولت و حتی همراهی کشورهای دوست منطقه بود که در کنار یکدیگر، تصویری مقتدر از ایران به نمایش گذاشت. این همدلی و انسجام، بسیاری از تحلیل‌ها و پیش‌بینی‌های بدخواهان را با شکست مواجه کرد.

پزشکیان همچنین با انتقاد از اقدامات مغایر با قوانین بین‌المللی متجاوزان در هدف قرار دادن زیرساخت‌های غیرنظامی، از جمله مراکز درمانی، آموزشی و امدادی، تصریح کرد: حمله به بیمارستان‌ها، مدارس، آمبولانس‌ها و نیروهای امدادی نه‌تنها با هیچ‌یک از اصول انسانی و حقوق بین‌الملل سازگار نیست، بلکه نشانه‌ای از ناتوانی و استیصال در برابر اراده ملت‌هاست.

وی با تأکید بر جایگاه والای انسان‌دوستی در فعالیت‌های هلال‌احمر، به مضمون شعر سعدی -بنی‌آدم اعضای یکدیگرند- اشاره کرد و گفت: در چنین صحنه‌هایی، تفاوت‌های قومی، زبانی و مذهبی رنگ می‌بازد و آنچه باقی می‌ماند، جوهره انسانیت است. هر انسانی که رنج دیگری را می‌بیند، خود را موظف به یاری می‌داند و این همان روحی است که در میان شما امدادگران به‌خوبی متجلی است.

رئیس‌جمهور ضمن تقدیر ویژه از حضور داوطلبانه و عاشقانه نیروهای امداد و نجات، اظهار کرد: خدمات شما در رسیدگی به آسیب‌دیدگان جنگ، جلوه‌ای از فداکاری و گذشت است که با هیچ زبانی قابل توصیف نیست. این ایثارگری‌ها سرمایه‌ای اجتماعی و معنوی برای کشور محسوب می‌شود.

پزشکیان از همراهی و حمایت کشورهای دوست از جمله چین، روسیه، ترکیه، آذربایجان، عراق و سایر کشورها قدردانی کرد و این همکاری‌ها را نشانه‌ای از همبستگی انسانی در برابر بحران‌ها دانست.

وی همچنین با تأکید بر آمادگی کامل دولت برای پشتیبانی از فعالیت‌های هلال‌احمر، یادآور شد: ما خود را در کنار شما می‌دانیم و از هیچ تلاشی برای تقویت این مجموعه دریغ نخواهیم کرد. آنچه شما انجام می‌دهید، خدمت به انسانیت است و بی‌تردید نزد خداوند و وجدان‌های بیدار جهانی ارزشمند و ماندگار خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رکوردشکنی‌های جدید بورس/ شاخص وارد کانال ۵.۵ میلیون واحد شد، ورود ۹ همت پول حقیقی
سکه در آستانه بازگشت به کانال ۱۸۸ میلیون تومان
معاون ترامپ: روی طرحی برای عبور ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز کار می‌کنیم
گزارش رسانه آمریکایی از اقدام ایران برای پایان حضور آمریکا درخلیج فارس
قرارداد مربی خارجی استقلال تمدید شد
شهرقدس میزبان بازی های استقلال و پرسپولیس شد
وزیر آلمانی خواستار کنار رفتن اینفانتینو از فیفا شد
پیام تبریک امیر دریادار ایرانی به مناسبت روز خبرنگار
سخنگوی ارتش: نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است
رژیم صهیونیستی در قتل مداح جوان به دنبال ایجاد وحشت در جامعه است
ذوالقدر: آمریکا تا رفتارش را تصحیح نکند تنگه هرمز باز نخواهد شد
عراقچی: توافق با عمان نزدیک است/ تکذیب سهم ۱۱ درصدی ایران از خزر
شورای امنیت سه‌شنبه میزبان نشستی درباره کرانه باختری
آغاز فروش بلیت اتوبوس به مقصد مشهد/ قیمت‌ها اعلام شد
عمان: مذاکرات درباره ترتیبات دریانوردی در تنگه هرمز در فضای مثبت جریان دارد
پزشکیان‌: بهترین زمان برای دستیابی به توافق شرایط کنونی است
رونمایی از یک ربات انسان‌نما برای زندگی فراتر از کارخانه
بهبود باروری زنان بالای ۳۵ سال به کمک «مکمل‌های باکتریایی»
ارائه طرحی برای کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌های مسکونی
خبرنگاری در عصر هوش مصنوعی؛ تهدیدی برای شغل یا فرصتی برای تحول؟
«گزارش آخرین گزارش»؛ روایتی ماندگار از شهید محمود صارمی در روز خبرنگار
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top