تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/02/02 - 13:36
کد خبر: 555856

توانیر:

آسیب‌های صنعت برق در جنگ تا اوج گرما جبران می‌شود

آسیب‌های صنعت برق در جنگ تا اوج گرما جبران می‌شود

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر درباره وضعیت خرابی‌های شبکه برق با اشاره به عزم جدی توانیر برای آمادگی حداکثری برای اوج بار ۱۴۰۵، بیان کرد: آسیب‌های صنعت برق در جنگ تا اوج گرما جبران می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از وزارت نیرو، با تلاش شبانه‌روزی متخصصان صنعت برق، عملیات جبران خرابی‌ها و جایگزینی تجهیزات آسیب‌دیده شبکه برقی ناشی از جنگ رمضان، پیش از فرا رسیدن اوج گرما در حال انجام است تا از افزایش خاموشی‌ها جلوگیری شده و رفاه مشترکان حفظ شود؛ اما ناترازی تولید و مصرف همچنان همکاری جدی مردم در مدیریت مصرف برق را می‌طلبد.

در همین راستا محسن ذبیحی، معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر درباره وضعیت خرابی‌های شبکه برق بیان کرد: خرابی‌های ما دو دسته بودند؛ یک‌سری خرابی‌ها همان‌جا توسط همکاران برطرف شد و شبکه به حالت عادی برگشت. اما یک‌سری خرابی‌ها از جنس آسیب به تجهیزات و شبکه‌ها بود. این موارد در همان زمان توسط همکاران از طریق مانور شبکه و جابجایی بار روی خطوط همجوار مدیریت شد و مشترکان مجدداً برقدار شدند، اما در این بازه زمانی نیازمند جایگزینی تجهیزات و رفع خرابی‌های ناشی از این آسیب‌دیدگی‌ها هستیم.

ذبیحی ادامه داد: همکاران تمام تلاش و نهایت همکاری را به کار گرفته‌اند تا پیش از فرا رسیدن اوج گرما این خرابی‌ها جبران و تجهیزات آسیب‌دیده جایگزین شود تا از این محل شاهد افزایش خاموشی‌ها و وارد شدن فشار مضاعف به مردم و مشترکان عزیز نباشیم.

معاون هماهنگی توزیع توانیر با اشاره به شرایط تولید و مصرف برق اظهار کرد: از این محل نگرانی جدی نداریم، اما همچنان مسئله ناترازی بین تولید و مصرف وجود دارد و با توجه به شرایطی که داریم، امسال نیز نیازمند همکاری جدی مردم هستیم. به‌ویژه برای تابستان پیش‌رو به همکاری بیشتری نیاز داریم. با توجه به شرایطی که برای برخی واحدهای تولیدی به وجود آمده است، امیدواریم با همکاری مردم در مصرف بهینه، حذف بدمصرفی‌ها و استفاده درست از برق بتوانیم تابستان را پشت سر بگذاریم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
مراسم بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
فدوی: اگر دشمن دوباره به ایران حمله کند، پاسخ سنگین‌تر خواهد بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top