تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/02/02 - 14:21
کد خبر: 555866

واکنش رسمی ایران به تمدید آتش بس به درخواست پاکستان

واکنش رسمی ایران به تمدید آتش بس به درخواست پاکستان

سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت: دیپلماسی، ابزار تامین منافع و امنیت ملی است و ما هرگاه به این جمع‌بندی برسیم که زمینه لازم و منطقی برای استفاده از این ابزار جهت تحقق منافع ملی و تثبیت دستاوردهای ملت ایران در ناکام‌گذاشتن دشمنان از رسیدن به اهداف شوم‌شان مهیا است، اقدام خواهیم کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه، در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره «درخواست محمد اسحاق‌دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان از جمهوری اسلامی ایران و آمریکا برای تمدید آتش‌بس مورخ ۱۹ فروردین ماه»، ضمن تقدیر از مساعی جمیله و تلاش‌های میانجیگرانه پاکستان در جهت خاتمه جنگ تحمیلی و برقراری صلح در منطقه، خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران آغاز کننده این جنگ تحمیلی نبوده و اقدامات ایران جملگی در راستای حق ذاتی دفاع مشروع ایران در برابر تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.

وی افزود: بر این اساس، جمهوری اسلامی ایران ضمن رصد دقیق تحولات در عرصه میدانی و سیاسی، تدابیر لازم و مقتضی برای صیانت از منافع و امنیت ملی ایران اتخاذ خواهد کرد و نیروهای مسلح نیز با هوشیاری کامل آماده دفاع همه‌جانبه و قاطع از کیان ایران در برابر هرگونه تهدید و شرارتی هستند.

بقائی در پاسخ به سوال دیگری راجع به پیگیری جنایات ارتکابی و خسارات وارده در جریان حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از هر فرصت و ظرفیتی برای پاسخگو کردن متجاوزان و احقاق حقوق ایران از جمله اجرای عدالت در مورد عاملان و بانیان جنایات جنگی و مطالبه غرامت استفاده خواهد کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره احتمال دور دیگری از مذاکرات با آمریکا گفت: دیپلماسی، ابزار تامین منافع و امنیت ملی است و ما هرگاه به این جمع‌بندی برسیم که زمینه لازم و منطقی برای استفاده از این ابزار جهت تحقق منافع ملی و تثبیت دستاوردهای ملت ایران در ناکام‌گذاشتن دشمنان از رسیدن به اهداف شوم‌شان مهیا است، اقدام خواهیم کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top