تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/02/07 - 03:30
کد خبر: 556011

ثبت‌نام کالابرگ برای جاماندگان تمدید شد

ثبت‌نام کالابرگ برای جاماندگان تمدید شد

سخنگوی معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون با اشاره به انجام ثبت درخواست جاماندگان کالابرگ به طور ماهانه، گفت: افزایش مبلغ کالابرگ در صورت تصویب در هئیت‌وزیران از اردیبهشت لحاظ می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ در حال حاضر ۸۶.۹ میلیون نفر از ایرانیان مشمول دریافت کالابرگ یک میلیون تومانی هستند. این یارانه غیرنقدی محدودیتی ندارد و تمام ایرانیان ساکن در کشور می‌توانند نسبت به دریافت آن اقدام کنند.

سال گذشته مهلت ثبت‌نام برای دریافت کالابرگ تا پایان اسفند ۱۴۰۴ بود که بنا به گفته سخنگو معاونت رفاه و امور اقتصادی این زمان تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۵ تمدید شد. در ادامه با توجه به حذف ارز ترجیحی و افزایش قیمت مواد غذایی در سال جدید، ثبت‌نام جاماندگان کالابرگ هر ماه ادامه دارد.

ایمان زنگنه، سخنگو معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره افراد جامانده از ثبت‌نام کالابرگ به خبرنگار مهر، گفت: ایرانیان ساکن در کشور می‌توانند ماهانه نسبت به ثبت‌نام درخواست خود مبنی بر دریافت کالابرگ در سامانه ثبت احوال و سیمین اقدام کنند.

وی افزود: اگر این ثبت‌نام تا قبل از دهم هر ماه انجام شد، موضوع رسیدگی و پس از تایید، یارانه غیرنقدی در همان ماه واریز خواهد شد.

به گفته این مسئول دولتی، ثبت‌نام‌کنندگانی که تا ۲۰ فروردین اقدام به ثبت درخواست خود کرده‌اند یارانه ۴ ماه دی، بهمن، اسفند و فروردین آنها شارژ شده و از این تاریخ به بعد فقط برای همان ماه واریز می‌شود.

سخنگوی معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره افزایش مبلغ کالابرگ هم گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی چند پیشنهاد برای افزایش مبلغ کالابرگ به دولت ارائه داده است.

وی اظهار کرد: اگر افزایش مبلغ کالابرگ در هئیت‌دولت پیش از ۱۵ اردیبهشت ماه تصویب شود افزایش یارانه غیرنقدی از همین ماه لحاظ خواهد شد. اما اگر این امر زمان‌بر شده و به ماه آینده برسد باز هم مبلغ افزایش اعتبار اردیبهشت ماه برای سرپرست خانوارها انجام خواهد شد.

زنگنه در پاسخ به این پرسش که با افزایش مبلغ کالابرگ ممکن است در افراد مشمول تغییراتی اعمال شود، گفت: نگاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حذفی نبوده و با حذف ارز ترجیحی صحبت پرداخت کالابرگ به تمام ایرانیان ساکن در کشور است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top