تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/02/09 - 17:42
کد خبر: 556147

نوری‌قزلجه:

با وجود شرایط جنگی، بازار مواد غذایی ثبات دارد

با وجود شرایط جنگی، بازار مواد غذایی ثبات دارد

وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: با وجود تحریم‌ها و دو ماه درگیری کشور با جنگ ترکیبی، بازار محصولات کشاورزی و مواد غذایی در وضعیت باثبات قرار دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ وزارت جهاد کشاورزی، غلامرضا نوری‌قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی در نشست شورای بازرگانی این وزارتخانه با اشاره به تلاش‌های مستمر تولیدکنندگان، کشاورزان، بهره‌برداران و اعضای زنجیره تأمین غذا تأکید کرد که همکاری و هماهنگی همه بخش‌ها موجب دستیابی به وضعیت مطلوب در حوزه امنیت غذایی شده است.

به گفته وی، در حالی‌ که کشورهای مختلف جهان تحت‌تأثیر بحران‌های ناشی از جنگ در زمینه انرژی و مواد غذایی قرار گرفته‌اند، ایران با وجود تحریم‌ها و شرایط پیچیده کنونی، هیچ‌گونه نشانه‌ای از کمبود یا بی‌ثباتی را در عرضه محصولات کشاورزی تجربه نکرده است.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: قیمت محصولاتی که تحت‌تأثیر نرخ ارز نیستند، تنها افزایش‌های طبیعی و سالانه داشته‌اند و در مورد کالاهای وابسته به ارز همچون لبنیات، مرغ و برخی اقلام پروتئینی، قیمت‌ها هنوز به حد محاسبه‌شده کارشناسی نرسیده‌اند.

وی با بیان این که سرکوب قیمتی در نهایت باعث کاهش تولید و کمبود کالا می‌شود، تاکید کرد: باید با ارائه آمار و محاسبات واقعی، ضرورت حفظ قیمت تمام‌شده و جلوگیری از زیان تولیدکنندگان تشریح شود.

نوری‌قزلجه تصریح کرد: سیاست‌هایی مانند کالابرگ نیز برای جلوگیری از آسیب به تولید و حمایت از مصرف‌کنندگان طراحی شده‌اند تا تولیدکنندگان دچار زیان نشوند و روند تولید پایدار بماند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد
بازخوانی تمدنی محاسبات الهی، تجلی «فناوری میدان» و مؤلفه‌های شکست‌ناپذیری جبهه مقاومت
بیانیه دانشگاه جامع علمی‌کاربردی به مناسبت یوم‌الله ۱۳ آبان
اولتیماتوم گوگل به مدارس برای استفاده از هوش مصنوعی
۹۰ نظریه و نوآوری علمی ایران در مسیر معرفی به مجامع بین‌المللی
عقب‌نشینی ترامپ از تهدید وتوی طرح‌های دموکرات‌ها
هراس صهیونیست‌ها از جنگ‌افروزی نتانیاهو
پزشکیان: توسعه دیپلماسی محور مأموریت سفیران ایران در کشورهای مقصد باشد
پزشکیان: ملت ایران صلح‌طلب است اما زیر بار زور و تحمیل نمی‌رود
پزشکیان: ظرفیت‌های گسترده‌ای برای توسعه روابط ایران و نیجریه وجود دارد
پزشکیان: وحدت کشورهای اسلامی، ضامن امنیت و ثبات منطقه است
تاج: قلعه‌نویی تا زمانی که جام ملت‌ها باشد سرمربی تیم ملی است
حزب الله لبنان: ارتباطی با فعالیت‌های بی‌ثبات کننده در سوریه نداریم
تاریخ‌سازی آرش پهالی و کسب نخستین مدال ووشو ایران
پکن و مسکو؛ همراهی راهبردی با تهران
بدون تاریخ؛ بدون نشانی
استمرار هوشمندانه زندگی در سایه امید جمعی
چهار هزار و ۳۲ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن
بختیاری‌زاده: نبض بازی را در اختیار داشتیم/ شجاعانه بازی کردیم
بازیکنان استقلال در پایان بازی با الشمال چه گفتند؟
آسانی: همه باید به استقلال احترام بگذارند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top