تاریخ انتشار: شنبه 1405/02/12 - 21:18
کد خبر: 556238

اجرای بسته‌ جبران آسیب‌های ناشی از بمباران‌ها، بعد از صدور مجوز دولت

اجرای بسته‌ جبران آسیب‌های ناشی از بمباران‌ها، بعد از صدور مجوز دولت

وزیر اقتصاد گفت: بسته‌ای حمایتی برای جبران آسیب‌های ناشی از بمباران‌ها به زودی اجرایی می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ وزیر اقتصاد در بازدید از کارخانه‌های آسیب‌دیده در شهرک صنعتی جی از نهایی‌شدن بسته حمایتی دولت برای واحدهای صنعتی خسارت‌دیده خبر داد و گفت: در دو تا سه هفته گذشته بسته‌ای حمایتی برای جبران آسیب‌های ناشی از بمباران‌ها و همچنین حمایت از بنگاه‌های اقتصادی تدوین شده که در کارگروه اقتصادی دولت به تصویب رسیده و به‌محض اخذ مصوبه نهایی، اجرای آن آغاز خواهد شد.  

سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی  با اشاره به اینکه بیش از سه‌هزار واحد صنعتی در کشور در اثر جنگ تحمیلی سوم دچار آسیب شده‌اند، گفت: با تطبیق آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت با داده‌های مالیاتی و بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، حدود 500 واحد صنعتی به‌طور کامل تخریب شده‌اند. این رقم جدا از صنایع بزرگ همچون مجتمع‌های فولاد و پتروشیمی است که آن‌ها نیز خسارات سنگینی را متحمل شده‌اند. تخمین‌ها حاکی از خسارتی به ارزش چندین میلیارد دلار است که پس از تدقیق نهایی، آمار رسمی آن اعلام عمومی خواهد شد.

 مدنی‌زاده از تهیه بسته حمایتی جدید برای واحدهای صنعتی آسیب‌دیده خبر داد و افزود:  در دو تا سه هفته گذشته، بسته‌ای حمایتی ویژه برای کمک به واحدهای متاثر از بمباران‌های اخیر و همچنین حمایت از بنگاه‌هایی که به دلیل شرایط اقتصادی دچار آسیب شده‌اند، تدوین کرده‌ایم. این بسته در هفته جاری در کارگروه اقتصادی دولت مطرح و مورد پذیرش قرار گرفته است. ان‌شاءالله پس از تصویب نهایی در هیئت دولت، اجرای این حمایت‌ها آغاز خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
اعلام جزئیات آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور
مقابل چین نبرد واقعی داشتیم
هیچ پروازی به‌دلیل تحریم‌ها لغو نشده است
۵ علامت زنانه که خبر از یک مشکل جدی می دهد
«لیگ بازی‌های خانوادگی» در باغ کتاب تهران آغاز شد
هورمون درمانی خطر زوال عقل را در زنان کاهش می دهد
بیانیه وزارت خارجه ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان
۱۰ هزار دانشجو راهی عمره می‌شوند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top