تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/02/15 - 13:05
کد خبر: 556364

معاون درمان وزیر بهداشت: تعرفه خدمات مامایی از مامایی جدا شد

معاون درمان وزیر بهداشت: تعرفه خدمات مامایی از مامایی جدا شد

معاون درمان وزیر بهداشت از جدا شدن تعرفه خدمات مامایی از مامایی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سجاد رضوی، معاون درمان وزیر بهداشت در مراسم گرامیداشت روز جهانی ماما، با اشاره به تلاش چشمگیر ماماها در مراکز درمانی به ویژه در دوران جنگ تحمیلی سوم، بیان کرد: مشکلاتی داریم و باید آنها را بررسی کنیم.

رضوی یادآور شد: کار ماماهای ما بایک واقعیتی همراه است که یکی از شغل های حساسی است که کار سلامت دو نفر یعنی نوزاد و ماد در دوران زایمان را عهدا دار است و مراقبت می کند.

وی ادامه داد: همکاران متخصص زنان در کنار ماماها کارهای مادر و نوزاد را انجام می دهند و هرچه قدر مراقبت بیشتر باشد نوزاد سالم تر خواهد بود؛ چراکه ما  نوزادی می خواهیم که سالم باشد و برای کشورمان سودمند باشد.

رضوی تاکید کرد: در فرایند زایمان اگر اقدامات ماما خوب نباشد نوزاد آسیب می بیند و  به جای اینکه بعدا خود مشکلی حل کند خود یک مشکل خواهد بود و لذا ماما باید بسیار آسودگی خاطر داشته باشد تا با عشق و آرامش نوزاد و مادر را مراقبت کند.

معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به برنامه باز آموزی کادر درمان، ابراز کرد: امسال تعرفه مامایی را از مامایی جدا کردیم و با هماهنگی متخصصان زنان تعرفه کاملا جدا شود و برای اولین بار این کار انجام شد.

معاون درمان وزیر بهداشت با تقدیر از فداکاری کادر درمان در دوران جنگ تحمیلی سوم و تلاش شبانه روزی این افراد، افزود: ما در دوران جنگ اخیر در مراکز درمانی هم مجروح داشتیم وهم با بیماران مختلف و مزمن در مراکز درمانی روبرو بودیم و این عزیزان شبانه روزی خدمت کردند.

رضوی با بیان اینکه تلاش کردیم مراکز درمانی از امنیت کامل در دوران جنگ برخوردار باشد، ابراز کرد: مراکزی را تخلیه و جابجا کردیم تا پرسنل دچار آسیب نشوند؛ در حالی که پرسنلی بودند که در مراکز درمانی دو سه روز جای همکار دارای مشکل خود در بیمارستان ماندند و خدمت کردند.

وی با اشاره به اینکه تجریبات ماما ها در دوران جنگ مستند خواهد شد، افزود: همچنین بحث بود تا ماماهای ما با مادر باردار به صورت آنلاین و راه دور ارتباط برقرار داشته باشند و مراقبت از راه دور در برنامه ما قرار دارد و می توان خیلی از سئوالات مادران بار دار از ماما را از راه دور پیگیری شود.

معاون درمان وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه ما متعد هستیم مشکلات همکاران ماما را از دستگاه‌های مربوط پیگیری کنیم، متذکر شد: کادر سلامت یکی از معصوم ترین، پرکارترین و کم توقع ترین گروه‌های کشور هستند و باید به فکر حل مشکلات حرفه‌ای و معیشتی آنها باشیم.

علیرضا عسگری،مدیر مرکز تعالی مدیریت بیمارستانی در مراسم گرامیداشت روز ماما با اشاره به تلاش های جامعه مامایی در نظام سلامت، بیان کرد:در دوران چنگ شما نشان دادید نگذاشتید حدمات روی زمین بماند و حضور ماماها بسیار پر رنگ بود.

وی با بیان اینکه شما ماماها سلامت مادر و نوزاد را تضمین می کنید تا خیالمان از مادران باردار در مراکز درمانی راحت باشد، گفت: شما تلاش کردید تا در دوران جنگ نیز مادر باردار به راحتی نفس بکشد و تمام کسانی که فکر می کردند با تحمیل جنگ عرصه خدمت کم می شود به این خواسته نرسیدند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ادامه نقض آتش بس؛ حملات دوباره رژیم اسرائیل به چند شهرک در جنوب لبنان
وضعیت بحرانی ذخایر موشک‌های راهبردی آمریکا پس از تجاوز علیه ایران
پیشنهاد رئیس سیا برای برگزاری نشست ترامپ، پوتین و زلنسکی به مسکو
خط و نشان دوباره وزیر صهیونیست علیه تشکیل کشور مستقل فلسطینی
تجمع معترضان در آلمان در حمایت از توقف ارسال سلاح به اسرائیل
رئیس دولت انتقالی ونزوئلا: توافق انرژی با آمریکا ۲۵ ساله است
اسرائیل سامانه پدافند هوایی به یونان می فروشد
تلاش ناکام افسران ارتش نیجر برای کودتا
شمار قربانیان سیل نپال به ۷۳۴ نفر رسید
شیخ نعیم قاسم: امام شهید با اتکا به وحدت عملی،مسأله فلسطین را احیا کرد
ظرفیت بنادر پاکستان برای تجارت ایران با شرق آسیا
پرداخت بیش از ۴ همت خسارت خودروهای آسیب‌دیده از جنگ
نگاه‌های تحریف یافته به فرزندآوری/ بررسی چند نظریه در این حوزه
۲ شهید در حمله پهپادی تل‌آویو به یک موتور سیکلت در «تل‌الهوی» در غزه
امروز وقت آن است که دشمن تحول بنیادین در دکترین دفاعی ما را با تمام وجود درک کند
سناتور مورفی: ترامپ جنگی را با ایران آغاز کرد که احدی خواهان آن نبود
رهبر انقلاب: شرط اول غلبه حق بر باطل اتحاد مسلمین در مقابل کفر جهانی است
جنگ با ایران باعث تشدید فشار بر خانواده نظامیان آمریکایی شده است
هادی العامری: امنیت عراق و سلاح موضوعی داخلی است
هشدار گروسی درباره قطع کامل برق نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا
رایزنی تلفنی عبدالعاطی با همتای ایتالیایی درباره تحولات منطقه
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری پیام نور از ۷ شهریور
قراردادهای بلندمدت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کلان کشور
دفاع وزیر علوم از طرح جدید تغذیه/ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود
بزرگداشت شهیده سیده بشری خامنه‌ای در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top