تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/02/15 - 13:05
کد خبر: 556364

معاون درمان وزیر بهداشت: تعرفه خدمات مامایی از مامایی جدا شد

معاون درمان وزیر بهداشت: تعرفه خدمات مامایی از مامایی جدا شد

معاون درمان وزیر بهداشت از جدا شدن تعرفه خدمات مامایی از مامایی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سجاد رضوی، معاون درمان وزیر بهداشت در مراسم گرامیداشت روز جهانی ماما، با اشاره به تلاش چشمگیر ماماها در مراکز درمانی به ویژه در دوران جنگ تحمیلی سوم، بیان کرد: مشکلاتی داریم و باید آنها را بررسی کنیم.

رضوی یادآور شد: کار ماماهای ما بایک واقعیتی همراه است که یکی از شغل های حساسی است که کار سلامت دو نفر یعنی نوزاد و ماد در دوران زایمان را عهدا دار است و مراقبت می کند.

وی ادامه داد: همکاران متخصص زنان در کنار ماماها کارهای مادر و نوزاد را انجام می دهند و هرچه قدر مراقبت بیشتر باشد نوزاد سالم تر خواهد بود؛ چراکه ما  نوزادی می خواهیم که سالم باشد و برای کشورمان سودمند باشد.

رضوی تاکید کرد: در فرایند زایمان اگر اقدامات ماما خوب نباشد نوزاد آسیب می بیند و  به جای اینکه بعدا خود مشکلی حل کند خود یک مشکل خواهد بود و لذا ماما باید بسیار آسودگی خاطر داشته باشد تا با عشق و آرامش نوزاد و مادر را مراقبت کند.

معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به برنامه باز آموزی کادر درمان، ابراز کرد: امسال تعرفه مامایی را از مامایی جدا کردیم و با هماهنگی متخصصان زنان تعرفه کاملا جدا شود و برای اولین بار این کار انجام شد.

معاون درمان وزیر بهداشت با تقدیر از فداکاری کادر درمان در دوران جنگ تحمیلی سوم و تلاش شبانه روزی این افراد، افزود: ما در دوران جنگ اخیر در مراکز درمانی هم مجروح داشتیم وهم با بیماران مختلف و مزمن در مراکز درمانی روبرو بودیم و این عزیزان شبانه روزی خدمت کردند.

رضوی با بیان اینکه تلاش کردیم مراکز درمانی از امنیت کامل در دوران جنگ برخوردار باشد، ابراز کرد: مراکزی را تخلیه و جابجا کردیم تا پرسنل دچار آسیب نشوند؛ در حالی که پرسنلی بودند که در مراکز درمانی دو سه روز جای همکار دارای مشکل خود در بیمارستان ماندند و خدمت کردند.

وی با اشاره به اینکه تجریبات ماما ها در دوران جنگ مستند خواهد شد، افزود: همچنین بحث بود تا ماماهای ما با مادر باردار به صورت آنلاین و راه دور ارتباط برقرار داشته باشند و مراقبت از راه دور در برنامه ما قرار دارد و می توان خیلی از سئوالات مادران بار دار از ماما را از راه دور پیگیری شود.

معاون درمان وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه ما متعد هستیم مشکلات همکاران ماما را از دستگاه‌های مربوط پیگیری کنیم، متذکر شد: کادر سلامت یکی از معصوم ترین، پرکارترین و کم توقع ترین گروه‌های کشور هستند و باید به فکر حل مشکلات حرفه‌ای و معیشتی آنها باشیم.

علیرضا عسگری،مدیر مرکز تعالی مدیریت بیمارستانی در مراسم گرامیداشت روز ماما با اشاره به تلاش های جامعه مامایی در نظام سلامت، بیان کرد:در دوران چنگ شما نشان دادید نگذاشتید حدمات روی زمین بماند و حضور ماماها بسیار پر رنگ بود.

وی با بیان اینکه شما ماماها سلامت مادر و نوزاد را تضمین می کنید تا خیالمان از مادران باردار در مراکز درمانی راحت باشد، گفت: شما تلاش کردید تا در دوران جنگ نیز مادر باردار به راحتی نفس بکشد و تمام کسانی که فکر می کردند با تحمیل جنگ عرصه خدمت کم می شود به این خواسته نرسیدند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هسته‌ای؛ بهانه‌ای برای آپارتاید فناورانه / کالبدشکافی ۲۰ سال بهانه‌سازی غرب
«بزک نمیر بهار میاد» این‌بار در لایحه خزر
وقتی برای پهلوی و ضدانقلاب همه‌چیز مهم است جز خون بچه‌های ایران
پزشکیان فردا دوشنبه به قرقیزستان می‌رود
مهمانان کنفرانس وحدت اسلامی به زیارت مزار رهبر شهید انقلاب رفتند
جلیلی: صرفاً بازگویی ضعف‌ها راهگشا نیست؛ باید ظرفیت‌ها را به میدان آورد
«دنتال طلا» پلمب شد
تشدید بحران در ائتلاف حاکم اسرائیل؛ حمله پسر نتانیاهو به بن‌گویر
دست‌کم ۸ نفر در ایلینوی آمریکا هدف گلوله قرار گرفتند
فرار فرزند نتانیاهو از آمریکا به دلایل امنیتی
یمن: عربستان در پرونده ورود داروها کارشکنی می‌کند
پیام فرمانده کل سپاه در پی قهرمانی والیبالیست‌های نوجوان ایران
روسیه برای حملات گسترده علیه اوکراین آماده می‌شود
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
باران در ارتفاع البرز مرکزی و شمال، گردوخاک در جنوب، شرق و شمال‌شرق
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
چین بیشترین هزینه را برای احیای بازدارندگی ایران پرداخت کرد!
از تفاهم تا تحریم / تنگه هرمز، گرفتار تفاهم‌نامه اسلام‌آباد
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top