تاریخ انتشار: پنجشنبه 1405/02/17 - 08:40
کد خبر: 556455

حضور حماسی مردم در میادین سبب عصابنیت عمله‌های ترامپ شد؛

آمپر رانتی‌ها علیه مردم بالا زد

آمپر رانتی‌ها علیه مردم بالا  زد

قدرت‌نمایی دو ماهه مردم مبعوث‌شده ایران در خیابان که نخست با هدف عزاداری برای رهبر شهید انقلاب و سپس برای بیعت با رهبر معظم انقلاب و حمایت از نیروهای مسلح کشورمان صورت گرفت، به مذاق اصلاح‌طلبان و حامیان دولت خوش نیامده و آنها را عصبانی کرده است. این طیف سیاسی که همواره به آشوب‌های خیابانی به‌عنوان یکی از ارکان سیاست‌ورزی خود نگریسته و ایده‌هایی چون فشار از پایین و چانه‌زنی در بالا را تئوریزه می‌کرده است، اکنون در برابر خروش امنیت‌زای ملت ایران در میادین و خیابان‌ها منفعل شده و از این رو هتاکی به مردم را در پیش گرفته‌است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ روزنامه نوبنیاد نوشت: عباس عبدی روزنامه‌نگار و فعال سیاسی اصلاح‌طلب که در پی کودتای دیماه 1404 گفته بود دیگر در مطبوعات نخواهد نوشت، روز گذشته در توهینی آشکار به ملت ایران، آنان را اقلیت خواند. او نظام اسلامی را به تبعیض محکوم کرد و مدعی شد: « اکثریت مردم با تصمیماتی که یک اقلیت رانتی از کف خیابان تحمیل کنند همدلی نخواهند داشت.»

توهین عبدی به مردم ایران و انتساب تعابیر زشت و موهنی چون اقلیت و رانتی به آنان در شرایطی صورت می‌گیرد که حضور بیش از دو ماهه مردم در میادین، عملا پروژه بارها اعلام‌شده ترامپ برای احیای آشوب‌ها در کشورمان را به بن‌بست کشانیده است. آشوب‌هایی که قرار بود با محوریت تروریست‌ها، حوادث دیماه گذشته را تکرار کنند. ترامپ در هفته‌های اخیر بارها و بارها از تسلیح براندازان و تروریست‌های ایرانی گفته‌بود.

نکته قابل تامل در خصوص توهین عبدی به مردم ایران، انتشار یادداشت او در روزنامه اعتماد وابسته به الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت چهاردهم است. هرچند البته تکلیف شورای اطلاع‌رسانی دولت در این دوره به واسطه حضور چهره‌های مسئله‌داری چون علی احمدنیا و دیگران در آن روشن است اما طرح موضوعات ترامپ‌پسند در روزنامه رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت زنگ خطر را به صدا در آورده و باید نسبت به آن حساس بود.

مخصوصا آنکه اصلاحات نیوز رسانه وابسته به احمدنیا رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت نیز توهین عبدی به مردم را منتشر و حتی به آن ضریب داد؛ اقدامی که توسط دیگر رسانه‌های مدعی اصلاحات نیز انجام شده و تئوری پروژه بودن آن را تقویت می‌کند.

جریان اصلاحات بارها و در مقاطع متعددی ثابت کرده می‌تواند نقش پادو و پیاده‌نظام را برای آمریکا و غرب بازی کند. موقعیتی که در مقاطعی چون فتنه سال 88 و زمینه‌سازی برای اعمال تحریم‌های گسترده و یا دوره برجام و … تکرار شد. هجمه علیه خیابان که حین و پس از ایام جنگ رمضان در کنار میدان، دو بال مقاومت تاریخی ایران در مصاف با آمریکا بوده و پروژه‌های متعدد سازمان‌های جاسوسی دشمن برای یه آشوب کشاندن ایران را به شکست کشانده، حاکی از اراده جریان سازش برای نقش‌آفرینی مجدد در پازل ضدایرانی آمریکا است.

درخواست صادقانه لیلاز: زر نزنید

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی روز گذشته سخنان تندی را خطاب به هم‌فکران سیاسی‌اش در جبهه اصلاح‌طلبان بیان کرد.

او ضمن تاکید بر اینکه خود او نیز در صورت وجود کوچکترین راهی برای جلوگیری از درگیری، در صف اول مخالفان جنگ می‌ایستاد، افزود: وقتی این جنگ طبق پیش‌بینی‌های چند سال اخیر گریزناپذیر بوده است، دیگر باید سفت و محکم جلو بیاییم.

لیلاز برای تبیین ضرورت ایستادگی در زمان وقوع نبرد، به رفتار بریتانیا و اتحاد جماهیر شوروی در جنگ جهانی دوم استناد کرد.

او معتقد است این قدرت‌ها تا پیش از وقوع جنگ تمام تلاش خود را برای مهار هیتلر کردند، اما به محض آغاز درگیری، دیگر صف ایستادند و تذبذب، مس‌مس کردن، غر زدن را کنار گذاشتند.

او این الگوی تاریخی را مصداق بارزِ انسجام ملی در لحظات بحرانی می‌داند.

این تحلیلگر اقتصادی با صراحتی بی‌سابقه، از لزوم سکوتِ کسانی که توان همراهی با نظام در شرایط جنگی را ندارند سخن گفت.

وی با بیان اینکه در این جنگ حتماً و صددرصد حق را به جمهوری اسلامی می‌دهم، تصریح کرد: ما ممکن است به هر دلیلی نخواهیم یا نتوانیم به خوبی از جمهوری اسلامی دفاع کنیم، اما دست‌کم می‌توانیم “زر” نزنیم و با تحلیل‌های مأیوس‌کننده، مانع از مقاومت کشور نشویم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ادای احترام شخصیت‌های جهان به پیکر آقای شهید ایران
بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی جهت دعوت مردم برای شرکت در آیین بدرقه قائد عظیم‌الشأن، حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای قدس الله نفسه الزکیه
حمایت قاطع جمعی از نمایندگان مجلس از بیانیه ده‌ماده‌ای راهبردی جمعی از اعضای مجلس خبرگان رهبری
سفر لاکچری ۴۰ میلیاردی به کره جنوبی برای ثبت قلعه الموت
تهران؛ تکرار یک حماسه تاریخی / ایران در قاب میلیونی
تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
بازگشت دراماتیک بلژیک به جام/ جادوی شیاطین سرخ مقابل سنگال تکمیل شد
اطلاعیه آستان قدس رضوی ویژه مراسم بدرقه رهبر شهید
چین خواستار لغو هرچه زودتر تحریم‌ها علیه ایران شد
میزبانی دانشگاه خواجه نصیر از میهمانان مراسم تشییع رهبر شهید
رایزنی امیر قطر با ویتکاف و کوشنر درباره مذاکرات ایران و آمریکا
کادر فنی نباید روی ۳ امتیاز حساب می‌کرد/ بازیکنان با وجودشان جنگیدند
پایان همکاری پرسپولیس با اوسمار/ اسکوچیچ در یک قدمی نیمکت سرخپوشان
آماده‌باش دانشگاه فرهنگیان در مراسم تشییع رهبر شهید
آماده‌باش آتش‌نشانی تهران در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
اذعان وال‌استریت‌ ژورنال به دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا
اذعان وال‌استریت‌ ژورنال به دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا
معاون ترامپ مدعی شد: مذاکرات با ایران به خوبی پیش می‌رود!
بازگشت تیم ملی فوتبال ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ +عکس
گفتگوی مقامات روسیه و ترکیه درباره مذاکرات میان ایران و آمریکا
انگلیس با طوفان کاپیتان به مرحله یک‌هشتم نهایی رسید
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
هم‌افزایی وزارت علوم و دانشگاه‌های تهران جهت برگزاری تشییع رهبر شهید
مستندسازی مراسم رهبر شهید از سوی دانشجویان/ اسکان ۳ هزار زائر در دانشگاه
تشکیل مثلث صنعت، دانشگاه و نظام بانکی، کلید عبور از چالش‌های اقتصادی خراسان رضوی
اعلام زمان آغاز نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد
مدیران باید با درک شرایط جنگی، از جریان علمی و نخبگانی کشور صیانت کنند
روند کاهشی تشکیل خانواده و ازدواج در میان دانشجویان طی سال های اخیر
معاون آموزشی وزیر علوم:دانشگاه باید کانون وحدت و بازسازی اجتماعی در جامعه باشد
فراخوان بسیج دانشجویی البرز برای حضور دانشگاهیان در کاروان پیاده‌روی مؤذن‌قیام
تحلیل ۳۱۰ مقاله علمی درباره منظومه فکری رهبر شهید انقلاب در پایگاه SID
محدودیت تردد در دانشگاه شریف همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی‌ارشد
حضور ۷۶ دانشگاه از ایران در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵؛ بهترین دانشگاه کشورهای اسلامی کجاست؟
معاون آموزشی جهاددانشگاهی: پژوهشکده توسعه‌وبرنامه‌ریزی باید به نهادی مسئله‌محور تبدیل شود
جذب هئیت علمی دکتری در برخی رشته‌های خاص دانشگاه ملی مهارت کلید خورد
فرآیند جذب مدرسان معارف اسلامی در دانشگاه علمی کاربردی بازنگری می شود
پذیرش بدون کنکور مدال‌آوران طلای ۲ المپیاد جغرافیا و علوم زمین
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top