تاریخ انتشار: پنجشنبه 1405/02/17 - 12:37
کد خبر: 556456

۵ درخواست رئیس مجلس از مردم در دوره جدید جنگ؛

نوبتِ جهاد صرفه جویی

نوبتِ جهاد صرفه جویی

رئیس مجلس شورای اسلامی در دومین پیام صوتی خود به مردم ایران، نکاتی را درباره دوره جدید جنگ به خصوص شرایط اقتصادی کشور مطرح و با بیان ۵ خواهش از اقشار مختلف مردم ایران در داخل و خارج از کشور، پیشنهاداتی برای فاز جدید جنگ ارائه کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رئیس مجلس شورای اسلامی در دومین پیام صوتی خود به مردم ایران، نکاتی را درباره دوره جدید جنگ به خصوص شرایط اقتصادی کشور مطرح و با بیان ۵ خواهش از اقشار مختلف مردم ایران در داخل و خارج از کشور، پیشنهاداتی برای فاز جدید جنگ ارائه کرد.

دشمن با فشار اقتصادی به دنبال تسلیم ایران
محمدباقر قالیباف خطاب به مردم ایران گفت: مردم عزیز و شریف ایران! همان‌طور که در پیام صوتی قبلی عرض کردم، دشمن در طراحی جدید خود با محاصره دریایی به دنبال فشار اقتصادی و جوسازی رسانه‌ای و به دنبال از بین ‌بردن انسجام کشور است تا ما را تسلیم کند. البته ما احتمال حمله نظامی، مخصوصاً حملات تروریستی را کم نمی‌دانیم اما آن بخشی از طراحی دشمن که به جامعه بازمی‌گردد، ضعیف کردن ایران از درون است. وی با اشاره به توطئه فشار اقتصادی دشمن افزود: دشمن به فشار اقتصادی بسیار امید بسته است. نشانه آن نیز اقدامات جدید آمریکا در تنگه هرمز، خلیج‌ فارس و موضوع محاصره دریایی است و مشخص است باز هم گزارش‌های غلط به او داده‌اند و بر اساس این گزارش‌ها تصمیم غلط گرفته‌اند و این تصمیم غلط نیز باعث می‌شود همه به ‌زحمت بیفتند و بیش از همه مردم آمریکا به چالش اساسی در افزایش هزینه‌های زندگی افتاده‌اند. قالیباف اعلام کرد: کارشناسان متخصص حوزه ایران اعتراف می‌کنند ملت ایران هرچقدر در فشار اقتصادی قرار بگیرند، به ‌خاطر استقلال عزت وطن، دین و اعتقادات خود مشکلات را تحمل می‌کنند. ملت ایران یک آگاهی تاریخی داشته و فهمیده‌اند در این نقطه حساس از تاریخ ایران باید با هر سختی که شده در برابر این دشمن جنایتکار بایستند؛ دشمنی که در توهمات خام خود این تصور را داشت که تمدن ایران را نابود می‌کند.

در جلسات غیررسانه‌ای پیگیر گرانی‌ها هستیم
رئیس مجلس عنوان کرد: من تعجب می‌کنم که هنوز نفهمیده‌اند ملت ایران جان می‌دهد اما تسلیم نمی‌شود. آنها هنوز نفهمیده‌اند ملت ما خودش را در برابر آینده ایران و اسلام پاسخگو می‌داند و کاری می‌کند که ایرانیان آینده به پدران و مادران خود افتخار کنند. وی ادامه داد: ما وظیفه داریم همه با هم کمک کنیم تا آثار این فشارهای اقتصادی بر مردم کاهش یابد. همه مسؤولان اجرایی کشور برای انجام این هدف نیز وظایفی دارند و مردم نیز اقداماتی را باید انجام دهند. ریشه برخی از این فشارهای اقتصادی در مشکلات قدیمی و بخشی هم متأثر از شرایط جنگی است. قالیباف تأکید کرد: مسؤولان اجرایی کشور به این موضوع توجه دارند که جنگ وارد مرحله جدیدی شده که نقش آنها را مؤثرتر از گذشته کرده و باید به همان شیوه دوران جنگ، در این دوره هم با برنامه‌ریزی و مدیریت جهادی پای ‌کار باشیم. رئیس مجلس اظهار داشت: باید حواس‌مان باشد که دشمن با دقت ما را رصد می‌کند، از این ‌رو نباید اطلاعاتی بدهیم که دشمن از آنها سوءاستفاده کند. همین‌قدر بدانید که ما در جریان جلسات غیررسانه‌ای به دولت کمک کرده و پیگیر مسائل اقتصادی بویژه گرانی‌ها هستیم. همین‌جا از دولت می‌خواهم در موضوعات گرانی، برنامه‌ها و گزارش‌ها و اقدامات خود را به استحضار مردم عزیز برساند تا آنها از پیگیری مسؤولان آرامش خاطر پیدا کنند. رئیس قوه مقننه در ادامه چند خواهش از مردم کرد و گفت: ما از ابتدای انقلاب تاکنون هر مشکلی را که توانستیم حل کنیم با کمک شما بوده است. این باور من بوده که سال‌هاست گفته‌ام و باز هم می‌گویم. اکنون نیز معتقدم شما باید مستقیم وارد میدان شوید.

صرفه‌جویی؛ مؤثرترین موشک مردم به قلب دشمن
وی تصریح کرد: همه ما باید بدانیم درگیر یکی از بزرگ‌ترین جنگ‌های معاصر ایران شده‌ایم. پیروزی نهایی در این جنگ، ایران را به یک بازیگر مؤثر در نظام بین‌المللی تبدیل می‌کند و همین مساله مقدمه پیشرفت مادی و معنوی کشور می‌شود. طبیعی است رسیدن به چنین دستاورد بزرگی با سختی‌هایی همراه است. قالیباف اعلام کرد: در شرایط فعلی مؤثرترین کمکی که همه می‌توانند به کشورشان بکنند و موشکی که مردم می‌توانند به قلب دشمن شلیک کنند، یک کلمه است و آن «صرفه‌جویی» است. خواهش من از همه مردم این است که هم خودتان صرفه‌جویی کنید و هم بقیه را با جدیت به ‌صرفه‌جویی توصیه کنید. رئیس مجلس بیان داشت: خواهش بعدی من این است که مردم مانند زمان کرونا، پویش «ایران همدل» را با مواسات راه بیندازند. در حال حاضر به‌شدت نیاز به مواسات داریم؛ آنچه مهم است فعالیت مردمی در حوزه مواسات است؛ بویژه کسانی که در پویش «جان فدا» اعلام آمادگی کردند می‌توانند با سازماندهی دقیق‌تری در این عرصه حضور فعال داشته باشند. وی ادامه داد: امروز وقت آن است همه به هم کمک کنیم تا با سختی کمتر به هدف بزرگ پیروزی و سربلندی ایران عزیز برسیم و ایران را در دنیا پرآوازه کنیم. 

نقش ویژه بسیج برای پیگیری مشکلات مردم
رئیس‌ مجلس با بیان اینکه خواهش سوم من از بچه‌های بسیج است، اظهار کرد: از ابتدای انقلاب همواره بسیج حلال مشکلات کشور و پیشاهنگ در هر اقدامی بوده است. امروز زمان آن است که بسیج به صورت جدی وارد عرصه شود. قالیباف خاطرنشان کرد: در جنگ تحمیلی سوم همه شاهد حضور مؤثر بسیج در عرصه‌های مختلف بودند، از جمله کمک به بازسازی مناطق تخریب‌شده جنگ که کمتر کسی از آن اطلاع دارد. خواهشم از رفقای بسیجی بویژه در مساجد، محلات و اقشار مختلف این است که به نقش اساسی خود توجه کنند. امروز شمایید که باید ملجأ حل مشکلات مردم باشید و شمایید که باید پیشرو این حرکت باشید.
قالیباف تأکید کرد: خواهش من این است که اولویت و تمرکز اصلی خود در این روزها را بر پیگیری مشکلات مردم بگذارید. شما باید واسطه میان مردم و مسؤولان دولتی و خیران شوید. دولت و نهادهای حاکمیتی هم از ظرفیت بسیج بویژه در محلات استفاده ویژه کنند و مطمئن باشند کاری که بسیج می‌کند هیچ دستگاهی نمی‌تواند انجام دهد. رئیس مجلس خطاب به کارشناسان و نخبگان کشور هم گفت: ما امروز به ایده و طرح برای حل مشکلاتی نیاز داریم که به‌ خاطر جنگ پیش می‌آید. حجم زیادی از پیشنهادات کارشناسی به دستم رسیده که بسیاری از آنها مفید و خوب است، لذا خواهش می‌کنم نخبگان منتظر نباشند که کسی به آنها مراجعه کند. لطفاً راه‌حل‌ها و پیشنهادات خود را در اختیار مسؤولان قرار دهید. همین‌جا از مرکز پژوهش‌های مجلس می‌خواهم سازوکارهایی برای دریافت این نظرات ایجاد و به نخبگان و مردم اعلام کنند.

ایرانیان خارج از کشور می‌توانند یکی از بزرگ‌ترین ارکان شکست دشمن باشند
 وی ادامه داد: آخرین خواهشم از ایرانیان خارج از کشور است. شما که امروز از هزاران کیلومتر دورتر نگران وطن عزیز خود هستید، خیلی از شماها ظرفیت‌های اقتصادی خوبی دارید، خیلی از شما ظرفیت‌های کارشناسی بزرگی دارید و خیلی از شما ظرفیت‌های ارتباطی مؤثری دارید. ایران امروز به تک‌تک شما نیاز دارد. امروز که می‌توانید و باید برای وطن‌تان مفید باشید، با ظرفیت‌های عظیمی که دارید می‌توانید تبدیل به یکی از بزرگ‌ترین ارکان شکست دادن دشمن ایران باشید.
رئیس قوه مقننه تأکید کرد: البته سفارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی هستند که باید زمینه لازم را برای استفاده از این ظرفیت‌ها ایجاد کنند اما تجربه‌های اجرایی من می‌گوید اگر شما منتظر فلان مجموعه باشید، کار به نتیجه نمی‌رسد. امروز وقت آن است که با پافشاری و جدیت مسؤولان را مجبور کنید. تأکید می‌کنم مجبور کنید تا از ظرفیت‌های شما برای کمک به ایران استفاده شود. خودتان بهتر از هر کسی می‌دانید در چه زمینه‌ای و چگونه می‌توانید به ایران عزیزتر از جان‌مان کمک کنید. قالیباف در پایان از تک تک مردم عزیز، نجیب و شریف و با سلیقه‌های مذهبی و سیاسی مختلف که با حضور فعال خود پشتوانه اصلی دفاع از ایران اسلامی عزیزمان هستند، تشکر و قدردانی کرد. 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سنتکام از پایان تجاوز خود به ایران خبر داد
تیم ملی تکواندو بانوان ایران به مدال برنز رسید
اگر تنگه هرمز و باب‌المندب همزمان بسته شوند، چه می‌شود؟
خونخواهی رهبر شهید، مسیر عبور از تنگناهاست
با تفاهم می‌خواستید جنوب لبنان را نجات دهید، جنوب ایران شبیه جنوب لبنان شد
پایان تفاهم، پایان یک توهم بود
امتحانات نهایی در استان‌های جنوبی همزمان با حملات و ناامنی، عادلانه نیست
استمرار تفکر برجامی در جنگ وجودی و خسارت‌های جبران‌ناپذیری به بار می‌آورد
جلسه شبانه برای تعطیلی دائم مجلس، نشان از بی‌اعتنایی به جمهوریت دارد
خونخواهی، مطالبه قطعی و غیرقابل مسامحه ملت است
تحلیل عوامل مؤثر بر شکست میان‌افزایی بین‌الحرمین شیراز
انصارالله: «طوفان الأقصی» را تا نابودی اسرائیل ادامه خواهیم داد
درخواست ترامپ از نتانیاهو برای خارج کردن نیروهایش از سوریه و لبنان
آیت‌الله جوادی آملی: اسرائیل و آمریکا در برابر ایران ذلیل شدند
بابت برآورده نشدن انتظارات مردم در تشییع رهبر شهید عذرخواهی می کنیم
سخنگوی وزارت دفاع: با همه توان از نیروهای مسلح پشتیبانی می‌کنیم
عمان: به همکاری بی‌طرفانه با تمامی طرف‌ها ادامه می‌دهیم
افزایش توانمندی‌های ارتش متناسب با تهدیدها
واکنش «شهباز شریف» به حمله تلافی‌جویانه یمن به عربستان
لاوروف: ازسرگیری حملات آمریکا به ایران نقض آشکار تفاهمنامه است
مراسم گرامیداشت رهبر شهید انقلاب در تهران +عکس
امشب آخرین فرصت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در دانشگاه تهران
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
معرفی دانشگاه‌های برتر کشور از منظر شاخص سرانه برگزیدگی در بنیاد ملی نخبگان
تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه دانشجویان کارشناسی‌ارشد دانشگاه شریف
دانشگاه را آزاد کنید؛ دانشگاه محل آزاداندیشی است
بیش از ۴۲۰ هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ کارت گرفتند
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
جزئیات طرح جدید تغذیه دانشجویی/ تهیه غذا از پلتفرم‌های آنلاین
نحوه بررسی مدارک داوطلبان سهمیه‌ای آزمون دستیاری
شهادت رهبر انقلاب نقطه آغاز خلق یکی از پرافتخارترین صفحات تاریخ انقلاب و جهان بود
منادی رئیس کمیسیون آموزش و پرورش باقی ماند
اجرای طرح «دانشگاه عاری از دخانیات» مؤثر بوده است/تشکیل شبکه کاهش آسیب و پیشگیری دردانشگاه
ثبت و انتقال تجربه، از بزرگ‌ترین خدمات علمی به نسل‌های آینده است
هماهنگی دستگاه‌ها و شبکه ملی آزمون برای برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵
کارنامه عملکرد دانشگاه‌ها تا یک ماه آینده صادر می‌شود
تأخیر در پرداخت وام‌های دانشجویی به دلیل مشکلات بانکی
توصیه رئیس دانشگاه علامه درباره گفتگو با هوش مصنوعی
آمار دانشجویان به ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر رسید
قطع برق آزمون‌های مجازی دانشگاه شریف را لغو کرد
کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top