تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/02/21 - 13:02
کد خبر: 556586

آخرین خبرها از کنکور ۱۴۰۵؛

تاخیر در ثبت‌نام ورودی‌های جدید دانشگاه

تاخیر در ثبت‌نام ورودی‌های جدید دانشگاه

معاون آموزشی وزیر علوم درباره تأخیر احتمالی در ثبت‌نام ورودی‌های جدید دانشگاه‌ها به دلیل تعویق در برگزاری کنکور سراسری سال ۱۴۰۵ توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ابوالفضل واحدی، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، درباره تأخیر احتمالی در ثبت‌نام ورودی‌های جدید دانشگاه‌ها به دلیل تعویق در برگزاری کنکور سراسری سال ۱۴۰۵ توضیحاتی ارائه داد.

واحدی با اشاره به اینکه اکثریت شرکت‌کنندگان در کنکور را دانش‌آموزان سال آخر دبیرستان تشکیل می‌دهند، اظهار داشت: این موضوع باید در ملاحظات ما لحاظ شود. بر همین اساس، آموزش و پرورش اعلام کرده است که پس از پایان شرایط جنگ و عادی شدن اوضاع، دو هفته بعد آزمون پایانی دبیرستان‌ها برگزار خواهد شد. پس از آن، پیش‌بینی می‌شود کنکور سراسری با فاصله زمانی بین ۳ تا ۴ هفته برگزار شود.

معاون آموزشی وزارت علوم تأکید کرد : هرگونه تأخیر در برگزاری کنکور و اعلام نتایج آن، به طور قطع بر روند ثبت‌نام ورودی‌های جدید دانشگاه‌ها نیز تأثیر گذاشته و موجب تعویق در آن خواهد شد.

تغییرات کنکور ۱۴۰۵

واحدی در پاسخ به سؤالی مبنی بر احتمال تغییر در کنکور سال ۱۴۰۵، افزود: خیر، در صورتی که تغییری مد نظر باشد، باید در زمان ثبت‌نام داوطلبان به اطلاع آن‌ها رسانده شود. در حال حاضر هیچ تغییری در روند کنکور ۱۴۰۵ اعمال نشده است.

تأثیر معدل در کنکور ۱۴۰۵

وی در خصوص احتمال تغییر در نحوه تأثیر معدل در کنکور سراسری، توضیح داد: این موضوع مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و هرگونه تغییر در شیوه برگزاری کنکور، از جمله نحوه تأثیر معدل، باید در زمان مقرر و با اطلاع‌رسانی رسمی صورت گیرد. در حال حاضر، هیچ تغییری در این زمینه وجود ندارد.

براساس این گزارش، این اظهارات نشان می‌دهد که تقویم کنکور ۱۴۰۵ هنوز به طور قطعی نهایی نشده و داوطلبان و دانشگاه‌ها باید منتظر اطلاعیه‌های رسمی باشند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایران به دنبال «سفیدسازی» عملکرد خود و سرپوش گذاشتن بر تخلفات انباشته‌شده هستند+اسناد
نشست چهارجانبه ایران، پاکستان، ترکیه و عربستان +عکس
کنگره بین‌المللی بزرگداشت آیت‌الله مهدوی کنی (ره) +عکس
تداوم نقض آتش‌بس و اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی در لبنان
نتایج نهایی پذیرش کاردانی نظام جدید سال ۱۴۰۵ اعلام شد
اگر درگیر نمی‌شدم سر بچه‌ها را می‌بریدند
پزشکیان عازم روسیه شد
لباس سربازی بر تن علیرضا بیرانوند +عکس
بیانیه وزارت خارجه عربستان درباره سفر بن سلمان به تهران
میثاق‌نامه ورزش؛ جان‌فدای ایران
اعلام برنامه بازی‌های جام ملت‌های ۲۰۲۷ آسیا با قرار قبلی+ جدول
سازمان همکاری اسلامی خواستار اقدامات عملی جامعه جهانی درباره غزه شد
رایزنی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان
علی‌آبادی با هدف توسعه همکاری‌های انرژی عازم بلاروس شد
فعالیت پالایشگاه جیزان عربستان همچنان متوقف است
راهکاری برای تحکیم خانواده و تربیت فرزند
۱۳آبان امسال فرصت بازخوانی جنایات آمریکا و تبیین دستاوردهای مقاومت است
المپیادهای ورزشی درون‌دانشگاهی محور توسعه مشارکت ورزشی دانشجویان
هوش مصنوعی گراک رقیب کریستوفر نولان شد
«شورای دیپلماسی علمی» در وزارت علوم دوباره فعال شد
مدرسه میدان اصلی فعالیت بسیج دانش‌آموزی است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top