تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/02/23 - 18:04
کد خبر: 556732

بدهی‌ها را باید پرداخت کنید؛

اعتراض تاج به تغییر مواضع باشگاه‌ها

اعتراض تاج به تغییر مواضع باشگاه‌ها

رئیس فدراسیون فوتبال از چرخش ۱۸۰ درجه‌ای برخی مدیران باشگاهی در تصمیم‌گیری درباره ادامه لیگ برتر پس از آتش‌بس در جنگ رمضان ناراضی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال که پیش از این با جدیت بر برگزاری لیگ بیست‌وپنجم تاکید داشت، پس از جلسات مشورتی متعدد با مدیران باشگاه‌های لیگ برتری از تصمیم اولیه خود درباره ادامه مسابقات عقب‌نشینی کرد تا لیگ تعطیل شود و اردوهای تیم ملی با حضور بازیکنان داخلی به مدت ۲۱ روز برگزار شود.

با این حال تاج از رفتار اخیر برخی مدیران باشگاهی و گلایه‌های آنها و حتی برخی کارشناسان فوتبال، ابراز نارضایتی کرده است. این مدیران حالا خواستار تعطیلی بازی‌ها هستند تا از وضعیت مبهم بهره بیشتری ببرند. باشگاه‌های در حال سقوط به دنبال برگزاری لیگ بعدی با ترکیبی ضعیف و ۱۸ یتیمی هستند و باشگاه‌های مدعی حضور در آسیا نیز به دنبال کسب مجوز ویژه.

اعتراض تاج به تغییر مواضع باشگاه‌ها/ پرسه لیگ برتر فوتبال در بلاتکلیفی

رئیس فدراسیون فوتبال با انتقاد از این مواضع متناقض، تاکید کرده که مدیران باشگاه‌ها در جریان تعطیلی لیگ از تعهدات مالی خود غافل هستند و باید تمام قراردادهای بازیکنان و مربیان فصل جاری را بدون استثنا پرداخت کنند. تاج در نهایت اختیار ادامه لیگ برتر را به سازمان لیگ سپرده و اعلام کرده که نتیجه نهایی تصمیم سازمان لیگ پس از بررسی کامل به فدراسیون اعلام خواهد شد تا برای ارائه به فیفا آماده شود.

حال باید دید آیا فدراسیون نشینان با مواضع سازمان لیگ مبنی بر برگزاری رقابت ها پس از جام جهانی ۲۰۲۶ با وجود معرفی زودهنگام لیگ برتر موافقت می کنند یا روندی دیگری را با توجه به درخواست مدیران باشگاهی طی خواهند کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حمایت از جایگاه زنان از تأکیدات رهبر شهید بود
مشهد برای تدفین رهبر شهید آماده است
اصابت موفق ۷۰ درصد اهداف عملیات بامداد چهارشنبه
رشد ۵۷ درصدی پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع دکتری
جنگ علیه ایران میلیون‌ها نفر را تهدید می‌کند
قدردانی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا از یکصد شب حضور ملت ایران
جزئیاتی از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۵
زمان بازگشایی دانشگاه‌ها برای نودانشجویان
حملات صبحگاهی رژیم صهیونیستی به لبنان
تایید حکم اخراج دانشجوی هتاک دانشگاه شریف / اقدام قابل تقدیر شورای انضباطی تجدیدنظر دانشگاه صنعتی شریف
وضعیت نامطلوب شاخص‌های سلامت مردان ایرانی
رد ویزای برخی اعضای تیم ملی ایران دلایل موجهی داشت
استحاله نظام را به گور خواهید برد
رد پای بانک‌های متخلف در صف یک میلیون نفری وام ازدواج
سهمیه جنگ در کنکور ۱۴۰۵ قطعی شد
واردات سوخت برای اولین‌بار بعد از کرونا نزولی شد
وزارت امنیت آمریکا شرایط و زمان حضور تیم ملی فوتبال ایران را اعلام کرد
ایران در اعمال حق ذاتی دفاع از خود درنگ نخواهد کرد
عملیات نصر را ادامه دهید
بن‌بست قانون‌گریزی دولت / ستاد ویژه راهبری فضای مجازی به یک نهاد مشورتی تبدیل شد
 درآمدهای هرمز به نفع مردم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top