تاریخ انتشار: پنجشنبه 1405/02/24 - 02:06
کد خبر: 556756

کاظمی: حادثه مدرسه شجره‌طیبه به کتاب‌های درسی راه می‌یابد

کاظمی: حادثه مدرسه شجره‌طیبه به کتاب‌های درسی راه می‌یابد

وزیر آموزش و پرورش گفت: گفت: ابعاد حادثه دلخراش مدرسه شجره‌طیبه میناب قرار است در قالب محتوای آموزشی، فعالیت‌های فرهنگی و برنامه‌های تربیتی مدارس بازتاب یابد و به کتب درسی راه یابد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ علیرضا کاظمی در حاشیه سفر به شهرستان میناب، با بیان اینکه از نخستین ساعات وقوع حادثه، ستاد ویژه رسیدگی به وضعیت دانش‌آموزان تشکیل شد، اظهار کرد: موضوع میناب برای ما صرفاً یک پرونده اداری یا آموزشی نیست؛ این حادثه به مسئله‌ای انسانی، ملی و تاریخی تبدیل شده و با تمام ظرفیت در کنار خانواده‌ها و دانش‌آموزان خواهیم ماند.

وی با اشاره به حجم گسترده خدمات حمایتی و روانشناختی ارائه‌شده به دانش‌آموزان و خانواده‌ها افزود: تاکنون بیش از ۸۰۰ ساعت خدمات تخصصی مشاوره‌ای در میناب ارائه شده و تیم‌های حرفه‌ای روانشناسی و مشاوره به‌صورت مستمر در منطقه مستقر هستند، اما همچنان معتقدیم مهم‌ترین مأموریت ما بازگرداندن آرامش روحی و روانی به خانواده‌ها و دانش‌آموزان است.

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به شرایط دشوار برخی خانواده‌های داغدار تصریح کرد: خانواده‌هایی هستند که عزیزترین سرمایه زندگی خود را از دست داده‌اند، طبیعی است که این مصیبت سنگین آثار عمیق روحی و روانی بر جای بگذارد و ما خود را موظف می‌دانیم در همه مراحل در کنار آنان بمانیم.

کاظمی با تاکید بر اینکه هیچ محدودیتی برای حمایت از دانش‌آموزان آسیب‌دیده وجود ندارد، گفت: صریح اعلام کرده‌ام که هیچ‌گونه کوتاهی از سوی وزارتخانه و مجموعه آموزش‌وپرورش پذیرفتنی نیست و هر میزان اعتبار و امکانات لازم باشد، برای حمایت کامل از دانش‌آموزان اختصاص خواهیم داد.

وی از اجرای ویژه «طرح حامی» برای دانش‌آموزان بازمانده حادثه خبر داد و بیان کرد: تمام دانش‌آموزان این مدرسه تحت پوشش کامل آموزشی، مشاوره‌ای و حمایتی قرار می‌گیرند و کلاس‌های جبرانی و حضوری با الگویی متفاوت و در بالاترین سطح کیفی برگزار خواهد شد.

وزیر آموزش‌وپرورش تاکید کرد: به خانواده‌ها اطمینان می‌دهم که هیچ دانش‌آموزی از نظر آموزشی آسیب نخواهد دید و تا آغاز سال تحصیلی جدید، همه عقب‌ماندگی‌های احتمالی جبران می‌شود.

کاظمی همچنین از تقبل کامل هزینه‌های درمان دانش‌آموزان آسیب‌دیده خبر داد و افزود: تمام هزینه‌های درمانی دانش‌آموزان و خانواده‌هایی که در این حادثه آسیب دیده‌اند، تامین خواهد شد و در این مسیر از هیچ حمایتی دریغ نمی‌کنیم.

وی در ادامه با اشاره به آغاز پروژه‌های ملی برای ماندگار شدن یاد شهدای میناب گفت: عملیات موزه‌ای شدن مدرسه شجره‌طیبه و طراحی موزه ملی شهدای دانش‌آموز میناب آغاز شده و این پروژه در سطح ملی در حال پیگیری است.

وزیر آموزش‌وپرورش افزود: همچنین ۱۶۸ مدرسه در سراسر کشور به نام شهدای دانش‌آموز و معلمان میناب نامگذاری خواهد شد و مجموعه‌ای از جشنواره‌ها، تولیدات فرهنگی، سرود، آثار هنری، برنامه‌های آموزشی و فعالیت‌های تربیتی با محوریت این حادثه طراحی و اجرا می‌شود.

کاظمی با تاکید بر اینکه موضوع میناب به یک گفتمان فرهنگی در سطح کشور و جهان تبدیل خواهد شد، خاطرنشان کرد: ابعاد این حادثه در کتاب‌های درسی، فعالیت‌های فرهنگی و برنامه‌های تربیتی مدارس منعکس می‌شود تا پیام مظلومیت، ایثار و مقاومت شهدای میناب در حافظه تاریخی جامعه ماندگار بماند.

وی در پایان گفت: میناب امروز فقط نام یک شهر نیست؛ شجره‌طیبه میناب به نماد مظلومیت، ایستادگی و بیداری وجدان‌های انسانی تبدیل شده و این جریان، ماندگار و تاریخ‌ساز خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توقف بی‌سابقه صادرات نفت عربستان به آمریکا
سهم پنهان دولت و صنعت در ناترازی بنزین؛ چرا مردم مقصر اصلی نیستند؟
پیشنهاد ناصر هادیان در صداوسیما: تنگه هرمز را در ازای رفع تحریم معامله کنیم
آثار مخرب مصرف الکل و سیگار در بروز بیماری‌ها
پرداخت مطالبات بازنشستگان در اولویت تأمین اجتماعی؛ پیگیری برای تأمین منابع ادامه دارد
۳ سانحه مرگبار طی یک هفته در بزرگراه‌های تهران؛ هشدار دوباره به رانندگان و عابران
سانحه جاده‌ای در جنوب قاهره با ۱۴ کشته و زخمی
 دستیار قلعه‌نویی مربی تیم ملی ایتالیا شد
اقتصاددان معروف آمریکایی: خداحافظ پترودلار
انتشار اخبار جعلی توسط ترامپ یک استراتژی شکست خورده است
هفته جاری فقط ۶ نفتکش از تنگه عبور کردند
علت انتخاب مجدد همتی برای بانک مرکزی مشخص شد: پزشکیان هنوز هم متوجه نشده است چرا همتی استیضاح شد!
«ایران امام رضا (ع)؛ خون‌خواه و جان‌فدا» شعار محوری دهه پایانی صفر شد
پیش‌بینی پاییز پر بارش در ایران؛ لطفا غافلگیر نشوید
رویترز: هشدار شدید ایران به کشورهای عربی، باعث توقف حمله آمریکا شد
اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد
چرا حتی منتقدان هم زیر پرچم شهید عباس بابایی ایستادند؟
دستگیری عامل انتشار مطالب توهین‌آمیز علیه زائران اربعین در فضای مجازی
مواضع مزدوران سعودی را با موشک بالستیک و پهپاد در هم شکستیم
ضربه مغزی بیش از ۷۰۰ نظامی آمریکایی در حملات ایران
انتشار اخبار جعلی توسط ترامپ یک استراتژی شکست خورده است
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top