تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/02/28 - 12:34
کد خبر: 556888

ابتکار جدید شهرداری برای گردشگران تهرانی

ابتکار جدید شهرداری برای گردشگران تهرانی

رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران گفت: با اجرای طرح «تهرانگردی با مترو» مسیرهای گردشگری شهر پس از جنگ دوباره فعال شده و شهروندان می‌توانند بدون خودرو شخصی از جاذبه‌ها بازدید کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ امیر قاسمی، رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران، اظهار کرد: صنعت گردشگری در دوران جنگ آسیب‌های متفاوتی تجربه کرد. از هتل‌ها و مجموعه‌های خصوصی تا آژانس‌ها و فعالیت راهنمایان گردشگری، همگی با کاهش شدید مسافران مواجه شدند و حتی شهرهایی مانند تهران که معمولاً در ایام نوروز پر از گردشگر هستند، امسال خلوت بودند.

فعالیت‌های دوران جنگ و ابتکارات گردشگری

قاسمی افزود: در دوران جنگ نیز اقدامات متعددی انجام شد؛ از اهدای خون گردشگران برای جبهه مقاومت گرفته تا پایش مسیرهای گردشگری و رفع ایرادات آن‌ها، تا در صورت ادامه شرایط جنگ، مسیرها آماده بهره‌برداری باشند.

تهرانگردی با مترو؛ ابتکار جدید شهرداری

وی خبر مهم دیگری را اعلام کرد: برای نخستین بار گردشگری با استفاده از شبکه مترو در تهران طراحی شد و تمامی ایستگاه‌های مترو در قالب اماکن و مراکز گردشگری و تفریحی نقشه‌برداری شده و در حال نصب است. تا کنون ۴۰ ایستگاه با جاذبه‌های اطراف شناسایی شده و ۲۴ ایستگاه نقشه آماده نصب دارند و ایستگاه‌های امام خمینی و قیام نیز نصب و قابل بازدید هستند.

قاسمی هدف از این اقدام را کاهش هزینه و استفاده بهینه از امکانات موجود و ترغیب مردم به استفاده از حمل و نقل عمومی عنوان کرد: این اقدام به مردم تهران اجازه می‌دهد که بدون استفاده از خودروی شخصی، از ظرفیت‌های گردشگری شهر بهره‌مند شوند و مسیرهای گردشگری پیرامونی را مشاهده کنند.

ارائه خدمات رایگان برای شهروندان تهرانی

رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران تاکید کرد: با توجه به شرایط بعد از جنگ، تلاش داریم خدمات گردشگری بیشتری را به صورت رایگان در اختیار شهروندان تهرانی قرار دهیم تا آرامش و نشاط بیشتری در شهر ایجاد شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
احراز هویت شهدای جنگ‌های اخیر تکمیل شد
بازدید وزیر ورزش از تمرینات تیم هندبال جوانان ایران
ادعای نماینده آمریکا در سازمان ملل: توافق با ایران امروز امضا می‌شود!
آماده‌باش ارتش تل‌آویو از بیم پاسخ ایران طی ساعات آینده
اوباما: آمریکا باید بیاموزد که با بمباران و قلدری به نتیجه نمی‌رسد
ترکیب تیم ملی بوکس مردان در جام جهانی مشخص شد
پزشکیان: حفظ وحدت و انسجام ملی مهم‌ترین اولویت امروز کشور است
ترامپ: حمله صبح امروز به بیروت نباید اتفاق می‌افتاد
فرمانده هوافضای سپاه در ایکس حساب رسمی ندارد
دیدار اعضای دفتر رهبر شهید انقلاب با خانواده شهیده زهرا بهشتی
مردم نامحرم سرنوشت خود نیستند
ترکیب احتمالی تیم ملی ایران مقابل نیوزیلند در اولین بازی جام‌جهانی
دانشجویان جدیدالورود از نیمسال دوم سال تحصیلی وارد دانشگاه‌ها می شوند
یک هسته‌ی ۴ نفره گروهک تروریستی-تکفیری متلاشی شد
امتحانات نهایی دانش‌آموزان از ۲۱ تیر برگزار می‌شود
تغییر زمان برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵
افزایش رقم کالابرگ تکلیف قانونی است
کنکور سراسری قطعا ۲۹ و ۳۰ مرداد برگزار می‌شود
ترکیب تیم ملی والیبال ایران برای بازی با بلژیک اعلام شد
ایران در حوزه علوم شناختی جزو ۲۰ کشور برتر جهان است
اخطار سازمان بازرسی به بانک‌های متخلف در پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top